27 d’octubre 2007

el post 100 és un...meme!

La meva amiga Dolors em fa arribar un meme...! Jo que em pensava que me'n salvaria, doncs no, apa, ja en tinc un...

Fàcil, dóna tres consells per a un bon blogger. Tres que a mi em sembli que són bons consells, és clar.

1- No cansis. Aquest ja no el compleixo, quan tinc una dèria em faig pesada, o sigui que el dono i me l'hauré d'aplicar.

2-Dos camins, un, documentar-te si vols explicar quelcom, no s'hi val parlar sense fonaments, entenguem-nos, quan es tracta de qüestions serioses, notícies, campanyes, dades... Et pot enganyar la font, però penso que no s'hi val inventar-se res si intentes fer un post així com de denúncia, de política, de coses que passen, altra cosa és la pròpia opinió, aquí... explaia't!!! L'altre, ser sincer i no vendre un producte, no som productes, a mi no m'agrada gaire això de "vota'm" aquí o allà, però és una opinió, eh?, cadascú té la seva.

3-Procura no ser un lector anònim. No ens enganyem, el que ens agrada és poder llegir algun comentari, és que resulta un pèl trist parlar al desert, o a les pedres...

Apa, ara el regal. El passo a.... la Rosa ( ja ho sé, ja ho sé, però maca, és la confiança), en
Daniel Mercados (porqué me gusta leer el mundo desde tu manera de leerlo, Daniel) i al César (asómate al ventano y mira)
Esperem saber els vostres consells. Si passeu per aquí, ja ho sabeu, a deixar penyora.

La gallina ha dit que nooo, visca la revolucióóóó....!!!!

PER CERT, ARRAN D'UNS COMENTARIS DE KUKILIN, HE PROVAT ALTRA VEGADA EL TRADUCTOR AL CASTELLÀ. CREIEU-ME, SI NO SABEU QUÈ TENIU, SI US SENTIU AMB CERTA TRISTESA TARDORAL, POSEU EL VOSTRE BLOG EN VERSIÓ CASTELLANA I...

LA KUKILIN COMENTAVA QUE NO ENTÉN GAIRE EL PORTUGUÈS, I D'AQUÍ EN VAIG TREURE LA IDEA...PORTUGUÈS? PERÒ LA VERSIÓ QUE SURT, CASTELLÀ, ALLÒ QUE SE'N DIU CASTELLÀ... POUPURRINYOL, MÉS AVIAT.

8 comentaris:

boris ha dit...

em sumo a les teves paraules de documentar-se, un no només ha de parlar, opinar un tema amb fonaments, ademas interessar sobre el tema a traves d'altres web salutacions

Anònim ha dit...

Hola hermosa después de ardua lucha con tu blog, he podido, entrar, pero no he podido traducir, el portugués más ó menos lo entiendo, no así el catalán; Pero bueno logré dejarte este coment... Y dejarte un besote.

mossèn ha dit...

curiós ... salut

rosa ha dit...

vaja en tinc dos de memes per posar, doncs apa per feina...

இலை Bohemia இலை ha dit...

Yo a los memes trato de esquivarlos, pero reconozco que me gusta leerlos en los blogs de los demás...

Besos

Waipu Joan ha dit...

el que menys m'agrada del mon dels blocs és els anònims i les mentides.
El millor, un munt de coses!
salutacions

Mon ha dit...

vull suscriure els teus consells tens rao... encara que algun cop no compleixi jo mateix alguna d'aquestes premises...
A mi el que mes "m'enprenya" es veure bloc's abandonats des de fa mesos. Bloc's que he anat seguint i el seu autor, o be per aburriment o cansanci o deixadessa...no escriu.

Anònim ha dit...

Jo també vaig passar per aquest mem i vaig donar el consell de no abandonar els blocs, com a la mon, a mi tampoc m'agrada passar pels blogs i veure'ls sempre igual. Els acabo esborrant dels meus enññaços, encara que em cost a una mica... no sóc molt dràstica.