07 de novembre 2007

uuuhhhh, el dimoni...

Dimoni pelut, que a l'infern no t'han volgut...
passaràs per un forat i en sortiràs cremat...
.
La mare que el va... És que no s'aguanta, com pot un personatge psicòpata, sonat i a més burro entre burros, sortir a parlar de manera tan idiota i que no el tanquin?
I hem d'aguantar que ilegalitzin partits legalment constituits, que tanquin a la presó representants triats pel poble i aquest animal és "Presidente de Honor". De quin honor?
.
"Aznar insiste que la autoria del 11-M no hay que buscarla ni en desiertos remotos ni en montañas lejanas" Poetaaaaa!
.
"Prietas las filas, recias, marciales, nuestras escuadras van... bla bla bla, alzaros, hijos del pueblo español...bla bla bla" Feixistaaaa!
.
"Los atentados alguien los idea, los dirige, los planifica y da la orden de ejecutarlos".
"Sabemos los autores materiales, todos ellos fueron detenidos por el Gobierno que yo presidía; de lo demás, sabemos muy poco" Terroristaaaa!
.
Si demà el blog està clausurat, serà per una causa justa. Jo no callo. Vine aquí, que t'espero, però vine com un home, grandísim malparit, sense escorta i donant la cara, sense antidisturbis ni botxins, enverinador de cervells, vine si goses.

16 comentaris:

Striper ha dit...

Amb un personatje com aquet "Ley de partidos en mano" no podrien ilegalitza el PP.

Jobove - Reus ha dit...

efectivament si ens tanquen n'obrin dos no un i que es fotin, gracies per ser com ets (un petit secret però no el diguis a ningú) el nostre blog només és una personeta del sexe dèbil o sigui el masculí, petonets

El veí de dalt ha dit...

No et facis mala sang...no es mereixen ni escoltar-los. Però cal defecar en ells constament, ja que són la cloaca de la politica.

Unknown ha dit...

I és que sembla estrany que a algú encara li quedi el dubte... no quedà clar que va ser ETA?

Si governa novament e PP els bascos tindran un AS a la màniga... podrà aconseguir la reunificació nacional i potser la independència a canvi de què ETA faci una roda de premsa dient que van participar a lo dels trens.

Bé... no fem broma, que el terrorisme (islàmic o del PP) és cosa dolenta.

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Tinc una amiga que em diu: "però tu et penses que s'ho creuen això que diuen?" (referit a la caverna de la COPPE, el Mundo, Aznar, etc). I, cert, en un primer moment pensava: "té raó, no pot ser que es creguin les barbaritats que arriben a dir", i reblava: "el perill és que s'ho creguin la gent que els escolta". Però torno a estar penombra, destrempat i amb l'autoestima baixa: "tanta insistència malgrat tot, deu ser perquè s'ho creuen de veritat", m'he tornat a dir. Ja ho veieu, estic ple de dubtes, i per més voltes que hi dono, fins al punt que ja he arribat a la conclusió de justificar tot el que pugui dir l'Aznar a causa de l'atemptat que va sofrir, perquè començo a pensar que no en va sortir tan il·lès com ens van fer pensar, no sé si creure'm l'amiga i no.
Estic fet un mar de dubtes, excepte en el tema de les neurones de l'Aznar.

Anònim ha dit...

Ahora estoy más segura que nunca, cual es el porqué, que no pueda entrar a tu blog?????? Pero el que insiste gana, y después de mucho tiempo de quedar (tildada) (conque no se puede mostrar la página)u (organizar tareas) Y ahí pierdo todo. Les he ganado a estos Hijos de mil p...
Te abrazo y te comprendo querida Zel...

PD:Fíjate a la hora que he podido acceder.

Puji ha dit...

Aquest tio ha d'anar a la presó!

rosa ha dit...

ostres no el l'havia vist mai amb aquesta pinta, la deu reduir als cercles més intims.


passat per casa!!!!!!

Mon ha dit...

recodeu aquella consigna...Vosaltres fascistes sou els terroristes! aquests son els responsables de tots els mals...I si declarem als nostres blocs al PP persones "non grates"?

Per cert t'he deixat un "regalet" al ultim post meu...ja em perdonaras o no jajaj

Jordi Casanovas ha dit...

Ja veig que t'has recuperat i amb força. I no va bé a vegades una miqueta de teràpia de radicalització. Quan em sento defallir escolto la Cope, l'Aznar, l'Acebes...

Jaume Pros ha dit...

Extraordinària reflexió.

No sé perquè, però crec que l'article que demà publico en un setmanari, et pot agradar força. És un presentiment (ep, no parlo del senyor Ansar).

L'article el pots llegir ja al meu bloc (on també responc a un comentari teu).

Una abraçada.

JUANAN URKIJO ha dit...

Hay algo de enfermizo en esa postura fija e inamovible, una enorme y tenaz resistencia al cambio, aire rancio, volutas de madera húmeda y poco aireada...
Por suerte se quedan solos. Rompen (incluso a llorar) en sus propias filas, cada vez, por cierto, menos prietas.

Salut, Roser. Un petó.

Unknown ha dit...

Amb qui anirieu a una illa deserta: Aznar, Acebes o Zaplana?

zel ha dit...

Si hi he d'anar amb cap, o si de cas, faré un rentat de cervell i m'emportaré armes de destrucció selectiva....

Anònim ha dit...

Però si l'has deixat més guapo.

Waipu Joan ha dit...

i pensar que es dedica a alliçonar els joves espanyols!!! jaaaaaaaaaa