13 de març 2008

res de nou sota la capa del sol...

Davant de la darrera actualització del llistat de pecats capitals (ens la descarregarem gratuïtament com el messenger, o el windows live?), en la qual hi ha la tan agosarada proposició de dir que és pecat igualment la contracepció com el malmetre el medi ambient, sobta que hi ha un afegitó si més no curiós.
Amics, atenció tots, el Vaticà proposa de requalificar l'acumulació excessiva de riqueses com un pecat afegit a la llista dels set coneguts com a capitals (ara sé de què ve això de la capital de cada país). Per tant, augmentar la diferència entre pobres i rics, serà pecat.
Rics del món, revolteu-vos. Teniu un repte al davant... O repartiu, o a l'infern més paoròs. Que tampoc ens cal espantar-nos que diuen que l'infern no és ni calent ni res, però d'haver-n'hi, n'hi ha. A veure com s'ho fan les jerarquies per desprendre's de les seves riqueses, en calers i en art, ja tinc ganes de veure les "subastes"...
Ai, si aixequessin el cap els nostres avis....
En fi, aquí us deixo el titular d'una notícia i l'enllaç per accedir-hi.
*
"La Asamblea de Mujeres de Bizkaia ha recogido más de 400 solicitudes de apostasía, que entregarán el viernes en el Obispado para dejar constancia de que no quieren seguir formando parte de una Iglesia católica «machista, patriarcal, homófoba, clasista y antidemocrática"

16 comentaris:

Striper ha dit...

Mirar un pitrera femenina disimuladament es pecat?

Jordi Casanovas ha dit...

ostres, canvi de look... si de tenir massa se'n diu pecar tenir una hipoteca és virtut? aniré al cel?

Anònim ha dit...

Ei has canviat el format del bloc! Jo m'estalvio els comentaris, ostres la fotografia de la sra. aquesta, em fa srotir la tendresa del cor... Nanit Zel! No diré res respecte els capellans, ho intentaré...

ddriver ha dit...

que ha pasat aqui?aixi que dius que el vatica fotara a subasta tot el que te alla per els pobres?ja era hora tu

mossèn ha dit...

curiós ... salut

mafalda ha dit...

Estic amb ddriver: potser el vaticà deixarà de fer ostentació de la riquesa, ara que és pecat?
Interesant!

Jobove - Reus ha dit...

estàs perduda cap a l'infern de cap, tu ves fent

Waipu Carolina ha dit...

El infierno...quizás está bien visitarlo...

un abrazo

Joan de Peiroton ha dit...

Mira, se me'n fot d'això que diu o no diu el vaticà.

Joan de Peiroton ha dit...

En realitat, ara que m'hi penso més detingudament, no se me'n fot tant del Vaticà. Poden ser molt danyosos, per exemple en prohibir l'usatge del condom.

Ferran Porta ha dit...

No anem bé. Amb aquesta jerarquia a l'església catòlica, no anem bé. O si més no, no hi van ells, de bé!

Sherlock Holmes ha dit...

Doncs si es pecat capital l'acumulació excessiva de riqueses, doncs al Vaticà que s'ho faixin mirar "pecadorssssss".
Ja has vist que les dones basques els tenen ben posats.

Cordialment, Holmes, Sherlock Holmes.

Puji ha dit...

Quins pebrots!

Jordi Pinyol ha dit...

Tal com ja s'ha comentat per aquí, en això de l'acumulació de riqueses que s'ho facin mirar, que ells en tenen unes quantes de riqueses tan al Vaticà com en algunes de les seves esglésies. I a sobre van i diuen que tot això és per salvar la 'crisi' que es veu que tenen de gent que es vulgui confessar. O sigui que, tot plegat, és pur marketing. Ja se la saben llarga ja. Perquè si es vol evitar la contaminació, les desigualtats, l'acumulació de riqueses hi ha mètodes per aconseguir-ho i no són precisament anar-te'n a veure un individu d'aquests i que et digui... au, no ho tornis a fer i ja està tot solucionat perquè ja t'has confesat. Vinga va! Ja n'hi ha prou d'aquest color.

Una ha dit...

Los ricos seguirán pagando indulgencias para seguir pecando.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

molt bona iniciativa la de l'assemblea de dones. La jerarquia segueix dient animalades però, si més no, no en el nostre nom ;-)