08 de març 2008

un dia agre

Què estaran fent ara els assassins?
Prendran una copeta a una tasca amb uns entrepanets d'aquells d'allà dalt?
Miraran la peli de la tele?
Estaran comentant la jugada?
Estaran jugant amb els seus fills, si en tenen?
Dormiran tranquils, avui, demà, demà passat?
Riuen? Pensen en demà? Fugen? Juguen a cartes?
O, ben al contrari, són a recer amb la parella fent l'amor, que avui és dissabte? No, rectifico, d'amor res, aquests carden, o i tant que carden, em sap greu el malparlar...
Però, cagunlaputa, com es pot viure l'endemà d'haver premut el gallet a dos metres a una persona com tu? Això em porta a tots el cabrons que maten cada dia, a tots, i això que de molts no se'n parla, i qui surt a la tele és el locutor amb les fredes estadístiques.
I viuen tan tranquils, i van a comprar el pa, i porten el cotxe amb música de fons, i ...

.......................

Avui, dia de reflexió, més val reflexionar amb alegria, forçada, però cal un toc d'humor.
Com que no hi ha enquestes, us deixo en Palomino i les seves teories. Ai de qui demà no voti, eh? que m'enfadaré molt si pel teu vot deixem de tenir veu.

...........................
...........................

17 comentaris:

Señor De la Vega ha dit...

¿Se puede entender el asesinato?
Pues viven entre nosotros, a nuestro lado, y la única imagen que aparece recurrente, es aquella visual de adolescente, la primera vez que vi una película serie B, "Invasores de cuerpos" ahora de culto, que acaba de ser versionada con Nicole Kidman y Daniel Craig.
Seres que no tienen sentimientos, y que cuando más familiares son, más terrible se vuelve imaginarlo, y causa pesadilla estar compartiendo nuestro mundo con gentes sin emociones humanas.
Eres una mujer para felicitarte, hoy o cualquier día, también a las que visitan tu blog, y los que comparten con vosotras.
Un abrazo, Z+-----

Anònim ha dit...

Oh el Palomino! em feia riure molt! jeje sort que tu m'has animat amb això! merci! Jo tampoc puc entendre com assessins poden viure tant lliurement i sense pena al cor d'haver fet el que han fet, però hi ha gent per tot i com sempre dic, aquest món està boig i sense raó.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

exacte! com es justifica qui mata cada dia (o, si més no, s'entrena per fer-ho encara que ho faci de tant en tant)? i com ens ho empassem i ho justifiquem nosaltres?
Pel que fa a les eleccions, l'abstenció i tot això, pos millor callo i m'abstinc, d'opinar.

Ferran Porta ha dit...

I tant que sí: tothom a votar, avui!

Striper ha dit...

No entendre mai com algu pot matar d'aquesta manera, i tornar a mirarse a unmirall, ni com ningu pot justificar fets com aquest, aixo embruta qualsevol ideal.

Jordi Casanovas ha dit...

acabat de llevar, anirem a fer un vermutet i a votar, que mira que si el resultat és el de la teva enquesta a més d'un li queien per terra

Striper ha dit...

Hola jo tendria que tenir el teu correu pero no el trobo i necesito que m'expliquis com posar musica ce fons al bloc. Gracies per endevant guapa.

jo artin au ha dit...

Els assassins, cert, no tenen sentiments humans; en tenen una absència horrible; però encara és possible que no s'estengui més la taca de l'odi i la revenja i la manipulació i la sacralització de tot menys d'allò que és veritablement sagrat que és la vida. I crec que no s'està prenen el camí per evitar que la taca del monstre que portem a dins es faci gran i s'escampi.(ELS NAZIS ABANS DE SER-HO SEMBLAVEN BONA GENT I FINS I TOT -A NO POCS- MENTRE HO EREN).
JA N'HI HA PROU

jo artin au ha dit...

Zel,el que també volia era agrair-te les teves visites. És un motiu de pes passar per casa d'algú i dir alguna cosa.
També i crec que sobre tot, gracies per la teva sensibilitat. (És la matèria primera que desfà la violència assassina)
Petonets.

Tanhäuser ha dit...

M'he fet moltes vegades aquesta pregunta, quan una tragèdia ha esdevingut com la del divendres.
T'imagines que devia passar pel cap de l'assassí cinc minuts abans? Com es mira als ulls de la víctima innocent? Com pots aguantar-te els vòmits després d'haver-lo assassinat?
No ho sabrem mai, perquè no som com ells.
Petons

Una ha dit...

Seguramente entre los de su panda le habrán dicho que misión cumplida, o que ha sido muy chapucero y quizá entre ellos se sienta "orgulloso" de haber pasado la prueba.Son esclavos de esa organización y el que dice algo en contra ya sabe que le espera el tiro en la nuca,como a Yoyes,todos ellos son prisioneros,los que están en la cárcel,los que matan ,destruyen y quienes los mandan.Prisioneros de un pasado obsoleto,se les ha perdido el objetivo porque el País Vasco no necesita ser liberado,ellos no pueden hablar y actuar en nombre de todos los que viven allí,los que auténticamente sostienen ese país con su trabajo,ellos van y roban,matan,queman,cobran impuestos ilegales,sí tienen sentimientos,pero todos negativos,todos oscuros y retorcidos.

nimue ha dit...

jo ja vaig votar per correu fa dies...

Una abraçada, guapa! i que no ens calle ningú!

rosa ha dit...

assassins i prou i molts més adjectius d'aquells que fan mal,però el mal ja l'han fet i ara què?

LlunA ha dit...

El mòn està boig i jo segueixo sense entendre tota aquesta violència gratuita....

Un petonet

Jordi Pinyol ha dit...

No.. es que no l'havies de buscar al col·legi electoral la taula de recollida de signatures de la campanya 'Decideixo decidir'. Allí està clar que només deixen posar el que fa referència a les eleccions i prou.

Les taules de recollida de signatures estava previst posar-les en llocs cèntrics però a la vegada una mica allunyats dels col·legis electorals precisament per evitar problemes amb la Junta Electoral. Això ja es decidia en cada població. Aquí a Reus, que s'ha fet amb coordinació amb Òmnium Cultural s'havia decidit posar-la a la plaça del Prim, que és una de les més cèntriques i conegudes de la ciutat. Però, pel que es veu quan s'hi han posat els han fet marxar els de la Junta Electoral. I és per això que s'han traslladat al portal d'entrada de la seu d'Òmnium.

El tema es veu que ha anat més o menys igual a tot arreu. Fa uns dies sortia publicat a Vilaweb que a Barcelona ja ho havien prohibit els de la Junta Electoral. En canvia a la resta de demarcacions deien que no hi havia cap impediment.

Al final però, segons el que han dit avui al Telenotícies, es veu que a les comarques de Barcelona i de Lleida han mantingut la prohibició i a les comarques gironines no, però han comentat que en algunes poblacions com Palamós sí que ho han prohibit. Total, una mica caòtic tot plegat. Per cert, sobre el tema aquest els senyors de tv3, la seva, no han dit ni mú de què havia passat amb aquest tema a les comarques tarragonines. Es veu que per a ells ja no existim...

Total que pel que es veu cadascú s'ha hagut de buscar una mica la vida per poder mantenir la convocatòria de recollida de signatures prevista i s'ha fet la més o menys a tot arreu però d'aquesta manera mig clandestina que comento al meu post.

De tota manera pel que tinc entés la Plataforma pensa mantenir la campanya de recollida de signatures durant uns quant dies més. De fet tampoc és que sigui una cosa nova. Ja van començar a recollir-ne per Sant Jordi de l'any passat. El que passa és que avui volien aprofitar el moviment de gent que anés a votar, o no, per fer-ne més ressó.

Anònim ha dit...

No hi ha res més a dir. Tu ja ho dius prou bé.

Escolto resultats ... bé! perquè no ha guanyat el PP, però no tant bé pel bipartidisme i per la poca força dels altres partits. I l'esquerra cap avall... no pas com l'enquesta del teu blog. Ja esve que el món blocaire no és prou representatiu.

Pekas ha dit...

Grande Palomino... !!!!!!

Una sonrisa todavía permanece por aqui danzando... :-))))))

Bonna nit..a totóm..!!!! ;-)))