25 d’octubre 2008

emigraré...

En aquest mar de confusions infinites, estic cada vegada més convençuda que aquest és un país dirigit (que no governat) per imbècils (amb perdó pels imbècils sense consciència de ser-ho).
I encara afegiria més, això d’aquest país, ja no em resulta gaire creïble.
Recordo fa anys quan parlaven de la imatge d’España amb castanyoles, toros i paella. Catalunya serà aviat una cosa semblant amb d’altres símbols, però semblant perillosament, a una mena d’ens de no se sap ben bé què que té en comú una llengua gairebé de barretina, una cultura força menystinguda i uns quantes figures de renom. Ens queden les nostres festes, els nostres castellers, els nostres gegants...però els cap-grossos ara porten les regnes de la cultura del país.
M’explicaré, perquè m’entengueu. Els dissabtes, si puc, faig un xic el gos, si no hi ha feina urgent que m’apreti, i encara que n’hi hagi, he après a conviure amb els “pendents”, que si no, ja seria en una habitació encoixinada de blanc.
Bé, venint de comprar peix per fer arròs per dinar, poso CatRàdio al cotxe, és un vici.
Sento:-Parlarem de l’adolescència i les drogues, amb dues psicòlogues...blablabla. Jo pujo cap a casa per engegar la ràdio. Collons, asseguda esperant, i s’ha reduit a deu minuts de propaganda d’un llibre escrit per dues dones amb experiència, que no han dit res de res del tema. Però res, eh? Han passat tres trucades per quedar bé, més coherents i informadores que no pas la conductora del programa i les especialistes.
Vaig a la cuina, pensant quin coi de cosa és ara aquesta del programa suplement dels dissabtes, i sento que expliquen enfervorits com es diuen les hores en català correcte. Fent acudits tontos. Però d'inútil, de veritat. Com si descobrissin un nou món, refusant els “i quart, i mitja”, la babaua de la presentadora repetint com un lloro “així hem de dir un quart de...l’hora propera i tres quarts de...en lloc de les 12 menys quart” I riure de guarderia... Finalment era un concurs!!! Per dir la frase correcta.
Osti, fins a quin punt hem arribat? No es pot tenir una ràdio professional, amb temes ben tractats i a fons, amb programes d’entrevistes ben fets, amb humor de debó, amb notícies com cal? Ho juro, puta pena, m’ha fet puta pena.
No parlem de les tres simpàtiques joves promeses de la ràdio de la tarda, de quatre a set, que només els hauríem de donar un bollicao i vestir-les amb el “HelloKitty” que no sé ni com s’escriu. I del matí, ni comento. Cap compromís, desinformen en lloc d’informar. Qui coi són els idiotes rematats que escullen la gent que està al càrrec de la ràdio i la televisió? On són els professionals de veritat en aquests àmbits? Quin país té una ràdio pública tan poc imaginativa, creativa, intel.ligent i motivadora? De veritat, els avis que sortien al programa dels boletaires els donen cinquanta-mil voltes. Puta pena. Després diuen que l'educació és un fracàs? Cony, són Einsteins, al costat de segons qui. Em sembla que emigraré.

37 comentaris:

rebaixes ha dit...

Si tu marxes, haurem de seguir.
jo escolto poc, per no di gens la radio. No em posso taps. I tele... si no son ducumentals o deport. però mira, han fet dos gols el barça i jo teclejant. I ha tantes coses que ja no m'interessen. Veig el dit en tantes que ja no en faig cas. I quasi tothom espera el dit.
Que et passi l'enfado. I el de demà i a seguir... Que no et pugi la pressió, jo miro de pacificar-me. Anton.

novesflors ha dit...

Oh!, què cansat estic de la meva covarda,
vella, tan salvatge terra,
i com m'agradaria d'allunyar-me'n,
nord enllà, on diuen que la gent és neta,
i noble, culta, rica, lliure,
desvetllada i feliç.

Aleshores a la congregació,
els germans dirien desaprovant:
"Com l'ocell que deixa el niu,
així l'home que abandona el seu indret",
mentre jo ja ben lluny, em riuria,
de la llei de l'antiga saviesa
d'aquest meu àrid poble.

Però no he de seguir mai el meu somni,
i em quedaré aquí fins a la mort,
car sóc també molt covard i salvatge,
i estimo a més amb un desesperat dolor
aquesta meva pobra,bruta, trista, dissortada pàtria.

Salvador Espriu

Clint ha dit...

la culpa és del montilla...o era del figo?

merike ha dit...

Que significan: collons, coi i cony??? Mai no entenc les paraules petites: oi, ostres.. Petons!

yraya ha dit...

Cuando emigres y si encuentras algo mejor, AVISAME.
Petons.

Mallerenga ha dit...

Jo ja he emigrat; ja fa setmanes. L'han ben cagada, aquests de Catalunya Ràdio, amb els canvis. El programa de matins dels caps de setmana és insuportable i, posats a canviar, ja li podien haver canviat el nom, que no té res a veure amb El Suplement d'en Solà. Els matins entre setmana, insofribles, i les tardes... bé, tant de hihihi hahaha em crispa els nervis.
Tampoc no he trobat alternatives dignes.
I tothom amb qui parlo pensa el mateix.
Com va dir ma mare: "S'han cobert de glòria. Ja s'ho trobaran".

Anònim ha dit...

DE IMBECILS, RES DE RES,GENT AMB UNA CONSIGNA, TOTS SABEM QUINA. VISCA LA MEDIOCRITAT¡ JUGANT AMB BCN.

Anònim ha dit...

Tu no emigris eh, què faria sense tu!

ha dit...

Y si de gobernantes imbéciles se trata y con perdón de los inbéciles, acá tenemos el más claro ejemplo. Un matrimonio de idiotas, nuestra "presidenta" y el expresidente que creen que pueden hacer cualquier cosa, y lo peor, terminan haciéndolo, y este país se cae, se arruina, se muere día a día.
Te quiero

Anònim ha dit...

esto que dices es porque no conoces el grupo intereconomía...

TacaTaca ha dit...

Es curiosa tu incongruencia...Por un lado hablas de la falta de educación en los medios y lo poco q aportan a la gente para luego catalogarlo a diestro y siniestra de puta pena cuando sabes q hay gente q te lee.

Es la primera vez q visito tu página y he llegado a ella a partir de la página del templer, donde se comentan noticias y demás,con cierto grado de coherencia y siento decir que aunque peor hecha q la tuya,todo sea dicho, a mi almenos me ha aportado mucho más q esta. Y más cuando veo premios por ir en contra del racismo etc...Basicamente porque dices no al fascismo, no al racismo, pero a la vez colocas banderas de independecia de regiones del estado español. Porque no te aclaras un poco??Es decir, o respetas a la gente o no la respetas, pero el estar diciendo por un lado arre y por el otro so es como tú dirias de imbeciles (aunque ellos no merezcan que los catalogue de ello).
Si amas a la gente y la unión entre pueblos que te impide vivir con esos que tu llamas ajenos a ti, o en otras palabras españoles...Un saludo y de nuevo te repito, aclarate porque tus ideas son algo confusas.
-TacaTaca-

zel ha dit...

Vaya, TacaTaca, voy a responder en castellano, y procuraré que correctamente.

Primero, este es mi blog, y está abierto a quien quiera visitarme, y desde luego, podría borrar tu comentario, pero no lo haré. Libertad de expresión amigo/a, que una palabra no mata.

Segundo, esta es una respuesta inútil, seguro que no pasarás, pero, por si acaso, te diré que nadie puede censurar las palabras que yo aquí escriba, excepto yo misma. Y si las digo, sé bien el porqué y lo puedo argumentar. Eso nada tiene que ver con ser o no de una u otra forma, tengo todo el derecho de quejarme del ente público, y te comunico que, antes de hacerlo aquí he dejado un comentario igal, pero sin palabrotas, en la web de CatRàdio.

Tercero y último, que ya cansa, antes de emitir un juicio, deberías hacerlo con propiedad, y habiendo leído el blog entero, cosa que, por supuesto no harás, ni nadie te obliga.

Vamos a ver, ¿te eriges en bandera de la perfección, y te permites despreciar sin saber de lo que hablas, hablo, hablamos, hablan los demás? Si entras aquí y no opinas igual, ofrece tus razones a lo que se comenta, no desprecies a nadie sin saber. O acaso me equivoco y eso es lo que pretendías...

Assumpta ha dit...

Va, Zel, si està clar que el que l'hi ha molestat és l'estelada jejeje :-))

De CatRadio no puc opinar perquè l'escoltava en poques ocasions abans i gens ara... normalment poso Catalunya Informació fins que m'avorreixo i poso música :-)

Una ha dit...

No hay lugar en el mundo al que puedas ir,Zel,tú eres demasiado crítica,demasiado exigente,demasiado luchadora,no hay ningún lugar en el que pudieras estar sin un enredo que arreglar,¡menudo está el mundo,incluídas sus partes!iba a decirte que vinieras a Baleares aunque me temo que te pondrías de los nervios porque aquí también está todo manga por hombro,y además ¿para qué emigrar? Tú has nacido para liderar,dirigir,protestar y poner los puntos sobre las íes,el día que no reivindiques algo,pensaré que estás malita.
Y este "tacataca" me ha hecho reír con ganas ¡qué sabrá él! él mismo lo ha dicho que es la primera vez que visita tu blog,le falta mucho conocimiento de causa,no sólo de este blog sino también de los que se relacionan con tu trabajo y las colaboraciones en otros y por eso mismo su opinión cae por su propio peso,no tiene consistencia.
Me ha hecho mucha gracia de que te acuse de incongruente,conozco pocas personas tan coherentes como tú,tan entregadas a los demás cuando lo más fácil y cómodo para tí sería echarte a la bartola tanto en el trabajo como en la vida diaria y a vivir de lo plantado.
Tocando otro tema ¿qué relación encuentra esta persona entre el fascismo,racismo y tu deseo de independencia ?¡qué atrevida es la ignorancia,amiga mía! No tengo ningún ansia independentista,pero comprendo que los países con entidad histórica propia de siglos y siglos ansien ser autónomos y libres. ¿Pensará que el ser español tiene sus orígenes en Pelayo o en los suevos,alanos o visigodos? ¡no! seguro que fueron los australopitecus.
Roser,los que te leemos desde el principio,los que como yo se da el gustazo de volver de vez en cuando al inicio de tu blog,sólo podemos tomar ese comentario como un mal chiste.
Siento una gran admiración y cariño por ti como persona y como profesional.Un abrazo muy tierno y sigue ayudándome a estar en contacto con la realidad.Besos.

Cèlia ha dit...

Zel, dues coses, ets lliure d'emigrar d'emissora i molta gent que conec ho està fent, cadascú sàpiga bé el perquè. La segona és vigilar molt de contestar les paraules incendiàries de gent com Taca-taca que, com el seu nom indica, taca molt per on passa. Són molt a propòsit i les incongruències són per manca d'empatia i respecte al sentir i a la cultura d'un poble mil·lenari com el nostre... Un petó!

novesflors ha dit...

Zel, quan et vaig deixar l'anterior comentari a aquest post no havia comprés queet referies a emigrar d'emissora, em pensava que et referies a altres coses, per això preferia que no emigrares, ens calen persones com tu. Val més que emigren els Taca-taca.

Carles Casanovas ha dit...

Tens més raó que una Santa. El poble
esta amb tu. Allà on vagis...allà estaré jo, sobre tot, quan arribis a Itaca si no hem trobes, busca a un home vell i quasi sensa esperança...
Estic cercant la meva Itaca...el camí
és tant llarg...

Ferran Porta ha dit...

Zel, amiga, dues coses:

1. clatellada pel tacapebrots aquest, i
2. sempre seràs benvinguda a la verda i freda Berlin, tot i que, deixa'm avisar-te: ni allunyant-te 2.000 km aconseguiràs superar la llàstima que fa saber que el teu país perd pistonada cada dia que passa. I sí, en part, per culpa dels patètics mitjans de comunicació que tenim...

Una abraçada i força!

TacaTaca ha dit...

Sento dir-vos que no parlo pas sens coneixement de causa. No parlo per parlar. I si, em reivindico en tot lo que anteriorment he dit.
Parleu de Catalunya com si en la historia hagues estat independent com tal i per tant es tingues que respectar la memoria historica del q vosaltres anomeneu erroneament, pais.
Vosaltres parleu de catalunya com un ent independent, i cal dir que mai ho va ser.No va passar de ser un comptat, unes poques comarques del que seria ara mateix el Barcelones. Pero clar, parlo sens coneixement de causa.
I clar tambe parlo sens coneixement de causa amb la "icurriña" o l'estelada. Clar, no se ni el q signifiquen ni el seu origen, ni el seu origen.Perque clar, dir q la forma de l'estelada te el seu origen a cuba seria dir coses fora de to veritat.
Per cert, si haguessis borrat el meu comentari, com si esborres aquest no faries mes que corroborar lo q ja pensava. Incongruencia al teu bloc, que per cert si q he tingut la paciencia de llegir. No dire que hi ha articles molt ben redactats i escrits i amb bones idees, pero clar, hi han bones idees i ben redactades per tot arreu. El dr. Mengele va ser un avançat a la seva epoca i va marcar un avans i un despres a l'ingenyeria genetica, pero no per aixo va fer un gran treball.
Es a dir, en tot treball a de haver una relacio i parlar de respecte entre races, ajuda al tercer mon i respecte per la gente que tenim lluny esta molt be. Pero tambe cal veure que la gent q conviu amb nosaltres mereix aquest respecte.Per cert, no soc el forti de la perfeccio ni molt menys, pero almenys tracto les coses amb coherencia, es a dir, si crec en la gent unida sigui quin sigui el color de la seva pell no tracto despres de establir diferencies depenent de les seves idees politiques (no pasaran) o el seu lloc de neixement dividint fronteres entre la gent(l'estelada i "la icurriña").Com t'he dit les idees bones no tenen perque estar acompanyades de bones accions.Pots dir coses q no deixen de ser certes pero no cal barrejar-les amb coses de caire politic.Perque m'entenguis, el Dr.Mengele va ser un ingenyer genetic nazi. Va fer autentiques brutalitats cosa molt dolenta, pero no se li pot negar molts avanços medics. Li hem de felicitar pels avanços o creus q va ser un bestia per la incongruencia dels seus actes? Per que la medicina es per salvar vides, no per treure'n i aprendre d'elles.
Doncs tu fas lo mateix a una altra escala. Fas avanços i critiques en temes socials q son molt lloables unint a la gent, pero per l'altre costat tractes de separar-los sota una bandera o una idea politica.Pero clar, que sabre jo, si nomes soc un "Dédalo" al teu bloc.Jo nomes faig una critica, que pot ser ben o mal feta, el temps ho dira.Una salutacio pels meus icaros particulars.

P.D:No he escrit cap accent o potser si pero es q vaig amb pressa, pero no crec que em digueu res veient a falta de puntuacio de alguns dels comentaris, a no ser clar que al defendre unes ideies q no son compartides tracteu de atacar per aquest costat.

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Hola Zel, la majoria coincidim amb tu, Catalunya radio ha perdut la identitat, però no podíem esperar altre cosa dels el PSC i dels panxacontents d’ERC, això sí que em dol, el Carod i els seus “compinches”.
Pel que fa al tacataca, o millor dit, el cacacaca, aquets individus encara no s’han assabentat de que és la identitat que fa a la Nació i no unes fronteres, els catalans tenim una llengua, una cultura, unes tradicions i, sobretot, una voluntat de poble. El poble jueu durant molts segles ha estat dispersat i no ha tingut un territori, però ningú els hi pot discutir el seu fet diferencial i la seva identitat i als catalans, per sil•logisme, tampoc. A que ve aquet comentari sr. tacataca?.
Tampoc entenen el concepte de solidaritat, els tacataques sempre han anat a espoliar i a imposar el seu imperi, quan varen colonitzar Amèrica se’n varen emportar tot el que pogueren. Mai han tingut respecta per res ni per ningú, el concepte de solidaritat el desconeixen i per això contínuament foten la pota pensant-se que son més eixerits que els altres.
Zel, som molts que pensem com tu. FORÇA CATALUNYA!!!.

neus ha dit...

ja és l'últim que em faltava per veure/llegir... comparar la Zel amb Mengele... Si és que no hi ha arguments prou sòlids per atacar les idees independentistes. NO n'hi ha.


A mi la Neus Bonet em fa ferir, Zel. Quin programa tan soso. I em vaig passar a Rac1 i em poso histèrica. El Basté és completament subjectiu en tot, tot i tot el que es diu per antena i els seus comentaris personals sobre les notícies em foten de mala llet.
Jo vull que torni l'Antoni Bassas, jo vull ràdio de qualitat i coherent. Enyoro al Bassas!

TacaTaca ha dit...

Paso a paso, en ningún momento creo haber insultado ni menospreciado a nadie hasta el punto de poner a su nombre o mote un tono hilarante o despectivo.Pero vamos, ahi se demuestra el respeto hacia los demas.Es que no tengo respeto por nada.Eso para empezar.

Continuemos pues analizando lo que dices sobre mi porque no tiene perdida alguna lo q dices. Dices que no sé lo que significa nación...Te hice caso,puesto que quiza tengas razon y no sepa lo q significa.Acabo de buscarlo en la RAE,esto es lo q me dice:
nación.

(Del lat. natĭo, -ōnis).

1. f. Conjunto de los habitantes de un país regido por el mismo gobierno.

2. f. Territorio de ese país.

3. f. Conjunto de personas de un mismo origen y que generalmente hablan un mismo idioma y tienen una tradición común.

¿Cual de esos significados es para ti una nación como Cataluña?Analicemoslos uno a uno.
1."Conjunto de los habitantes de un país regido por el mismo gobierno." Este obviamente no puede ser puesto que no es autónomo por si mismo. No hablo de si podria o no serlo.Hablo de hechos.Y lo cierto es que a dia de hoy no lo es.
2. f. Territorio de ese país. Mira, este si podria cuadrar, es parte de un pais, de España.Pero bueno es algo que vosotros negareis.Asi pues me dirijo al tercer significado porq con vuestras ansias de independencia me da que ese significado no lo vais a aceptar como algo correcto.
3. f. Conjunto de personas de un mismo origen y que generalmente hablan un mismo idioma y tienen una tradición común.
Este significado también cuadra, pero es curioso, en este significado no habla en ningun momento de pais, fronteras o independencia, así pues la estelada no cuadra en este significado. ¿Que es la estelada, una tradicion,un idioma o un origen?Un idioma no, puesto q ese es el catalan.El origen obviamente tampoco.Asi pues solo me queda una tradicion pero me encuentro con el hecho que la estelada data de principios del siglo XX...A todo se le llama tradicion...Pero si tiene mas tradición los turrones el almendro y no por ello piden una independencia...
¿que me he inventado las definiciones de nación? Puede, miradlo vosotros mismos. WWW.RAE.ES
Me hablas de los judios como si realmente fueran exactamente lo mismo que los catalanes. Cuando estamos hablando de una religión.Y unas tradiciones a fines a esa religion.Aun y asi, te acepto el silogismo.¿crees q está bien lo que hicieron con los judios al acabar la segunda guerra mundial? Si es asi porque hay tantas guerras palestino-judaicas.Curioso pero una nacion no tiene que ser pais solo por ser nacion, puesto que la tierra no es de nadie, solo de quien la habita, no se la puedes o quitar a ningun pueblo porque eso desemboca en odio, y el odio en guerra.Donde esta la solidaridad entonces? ¿Por cierto, sabiendo que la estelada es de ideologia comunista, porque mezclamos conceptos?Es decir, una nación,un país.En eso estas de acuerdo no? ¿Sabes de donde proviene esa afirmación? La dijo un tal Adam Smith.¿Sigue sin sonarte?Pues fue el padre del capitalismo.
De todas maneras,crees en que toda nación debe tener un país independiente, ¿no es así? Sabes que con esa aseveración volveríamos a las polis (ciudad-estado) de la grecia antigua, donde las guerras entre unas polis y otras estaban a la orden del dia para subyugar una nación a otra? Homo homini lupus est.
¿Acaso crees q los indios norteamericanos deberian tener un pais propio como antaño por el mero de hecho de ser una nación? Los tiempos cambian, la sociedad evoluciona,los gobiernos también. No es algo que podamos negar o ir en contra.Ir contracorriente de eso solo provoca lo que está pasando con los judios.Guerras. Si pretendes evitar guerras, pobreza, hambre, muerte lo que se debe hacer es unir a la gente, no separarlas por medio de fronteras o idiomas. Yo no niego el ser catalán, al contrario, me siento orgulloso de ello. No hay concurso de castells q me pierda :P Pero si hasta bailo la sardana mucho mejor que alguno de los que aqui escribe.Formo parte de ese grupo social orgulloso de vivir en Cataluña y orgulloso de sus tradiciones, pero sin que eso me nuble la vista que debe estar enfocada a la globalidad no a la separación.
Hablas de la ausencia de solidaridad en mi...Lo dices por algun comentario mio?Si es asi resaltamelo, porque por mas que me rompo la cabeza no veo indicios por ninguna parte y quiza deba retractarme por expresarme mal. Como dije antes teneis la mania de mezclar temas politicos con solidaridad.¿Acaso el ser o no ser socialista o capitalista es ser mejor persona? Si quieres te recuerdo socialistas importantes en la historia de la humanidad...Stallin,Hitler... Y sí, he dicho Hitler...Fascista, de acuerdo.Pero acaso la memoria es tonta? ¿¿Sabrias decirme porque partido se presento y gano las elecciones alemanas y luego se establecio como caudillo??Si quieres te lo digo, fue por el Partido Nacionalsocialista Obrero Alemán.Una politica de origen socialista no tiene porque ser buena.Lo que son buenas o no, son las personas, no las ideas. Toda idea es buena si está bien llevada a cabo.
Asi que por unas ideas politicas dejame decirte q no puedes juzgar si una persona es o no es solidaria porque te vas a llevar mas de una sorpresa con eso. Dices que los "imperialistas" (expresion de la revolucion de cuba) no tienen sentimientos y no saben de solidaridad, es tu opinión, es como si digo q los comunistas son unos asesinos de sacerdotes. Establecer ideas preconcebidas como verdades absolutas no hace mas que llevar al error. Ni todos los capitalistas son insolidarios, ni todos los comunistas son unos asesinos.Asi que no me juzgues si abogo por la unidad de un pais. No me juzgues si crees q soy insolidario por criticar en la misma frase una esvastica y la estelada. Los extremos son siempre malos. Ni el fascismo extremo, ni el comunismo extremo son buenos. Y lo mismo para todo. El nacionalismo no es malo. Uno ha de sentirse orgulloso de sus raices, pero ese orgullo a anteponerse a las personas o a los pensamientos de la gente si lo es.

Por cierto me hace gracia q os defendais con un FORÇA CATALUNYA!! Me resulta muy chocante.Por el hecho q parece que quieras defenderte ante lo q yo opino con eso... Ni que yo no opinara lo mismo.
Un saludo

-Tacataca-

Estela ha dit...

Esa imagen tan típica ya esta caduca no???? ;) que tengas un buen domingo ||*||

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Zel, aquet tacataca és com el virus de la grip que s'ha fotut en el teu bloc, no hi ha altre sol.lució que covar-la perquè no hi han antibiòtics que valguin, i espera que fins i tot crec que és mutant perquè diu que balla sardanes.
Paciència i molts petons.//*//

TacaTaca ha dit...

quien no da argumentos es porque no los tiene. La descalificacion por la descalificacion es solo sintoma de ignorancia.

Anònim ha dit...

Te felicito Zel por no haber todavía aplicado esa censura que tienes a tu alcance...

...No se puede decir lo mismo de parte de tus lectores, puesto que tras sus posts, es obvio que no tendrían reparo en aniquilar otros pensamientos alternativos...

¿y ésto que es? ||*|| ¿es php?

Txarli ha dit...

Pel bé de Catalunya, no te'n vagis massa lluny! Aquest país, el nostre, necessita gent com tú per construir un futur millor.

Una abraçada!

Anònim ha dit...

Me he quedado asombrado por el déficit fiscal en Cataluña...pero ¿cómo está la balanza comercial de cataluña con respecto a otras comunidades?????
Una verdad a medias es peor que una mentira.
sds
||*|| ¿qué es?¿php?

bajoqueta ha dit...

Fa uns anys escoltava molt Catalunya Radio, però amb lo que expliques me sento molt identificada. Alguns programes que he escoltat m'han donat la mateixa impressió que a tu, de vegades patètic del que parlen i de les tonteries que diuen.

Marc ha dit...

A Catalunya Ràdio només queda un programa que valgui la pena que és el de'n Joan Barril a les nits. Esperem que no els estorbi també.
Per el que fa el programa de'n Bassas, haig de dir que tot i que no combrego 100% amb les seves opinions (tot i que les respecto) s'ha de dir que trobar un substitut no és fàcil. Va deixar el llistó molt amunt. Per altra banda, crec també que per un professional com ell, un canvi de tant en tant és necessari per a ell mateix.
Nogensmenys, ens hem quedat sense la programació pública de qualitat de la que tant orgullosos estàvem.

Striper ha dit...

Va parir quin rotllo el deltacataca.

merike ha dit...

Música del passat! Bonica! Em recordo que això era gran durant els anys 50. Bei mir bist du schön!!

jo artin au ha dit...

Sí que es pot fer bona ràdio, sí (ja sé que és retòrica, la pregunta que fas) jo l'he sentida I MOLTA GENT TEMPS ENRERE; però ha pogut més el buidatge mental que estem patint, que la passió pel saber i el desenvolupament de la intel·ligència (que per cert no caldria l'èpitet "emocional", ser intel·ligent la porta inclosa (l'emoció). El del C.I és una altra història . De la substitució de les emocions i els sentiments pel sentimentalisme barquer, la tafaneria, la pobresa miserable mental glorificada (HI HA UNA BURRADA DE PROGRAMES D'AQUEST TARANNÀ)... tot això, hi ha coeficients alts d'intel·ligència (bé, espavilats)que saben com gestionar-ho per sagnar pasta.
Petonets.

Josep ha dit...

Hola Zel.
Estic totalment d'acord amb tu En el tema de Catalunya Ràdio, A més del programa de Joan Barril, poca cosa queda mes.
En quant al senyor/a Tacataca, no se si és o no un anònim, però ho sembla.Jo també els he tingut i tots són més o menys igual. tan si parlem del maltractament o de Carmen Chacón, és igual.
Jo no tinc tanta paciència.O s'identifiquen o es van a la paperera.I mira que els he tingut.
Sobretot en un article contra Antonio Burgos.
Una abraçada

TacaTaca ha dit...

Espera't on t'és la llibertat d'expressió? Com es que no et queixes de sobrenoms com striper, bajoqueta, merike o la propia zel? Es a dir, només et queixes de mi perque no comparteixo ideies? Es que he insultat a algú.De fet el que ha estat insultat he sigut jo.
Es curiòs, en el seu temps es deia censura franquista, ara com es dirà dret d'admissió? El mateix procediment diferents noms. Mateixa merda (amb perdó)

Anònim ha dit...

uf Zel reina...quin ko's amb el tacataca aquest o aquesta...tots nosaltres sabem qui es na Zel i això ens basta, es fàcil parlar darrera un pseudònim, i aquests arguments estan tan passats..no creus??

una forta abraçada...

TacaTaca ha dit...

Passats?Dic alguna mentida? Els arguments no son tals si son mentides.Així doncs he dit alguna cosa fora de tò o mentida? Per cert, es curiòs que tu tmb em critiquis per parlar darrera de un pseudònim sr. kpi. De veritat penseu q sou coherents amb les vostres paraules? Cada dia ho dubto més. Critiqueu coses que vosaltres mateixos feu. Perque no posseu seny i critequeu només allò del que pogueu parlar o entendre?