14 de gener 2009

els integristes?

Gairebé les nou, hi ha cua, faig tard... Escolto Rac1...he fet canvi d'emissora...sense gaire guanys. Escolto parada i sorpresa el colossal embolic que s'ha muntat sobre el sr Saura i la seva participació a la manifestació. Baralla entre tertulians, que es prenen la paraula. S'enceta el tema punyent...Catalunya no es pot posicionar a favor de Palestina... A Catalunya ens convé i ens interessa mantenir les bones relacions amb Israel...S'esveren, s'esgrimeix el gran motiu...L'estat d'Israel manté una col.laboració estreta amb els Mossos (suposo que deu voler dir la policia en general????). No podem incomodar els israelians. Ells són els qui informen sobre les cèl.lules islamistes/integristes islàmiques que poden estar operant per aquí... I es desfan en crítiques als posicionaments a favor de Palestina, plenes, com sempre d'aspectes barrejats entre defensa, escuts, fanatismes religiosos....


Parlem ara de com es fa servir això dels fanatismes religiosos?

Per a mostra quatre botons. Soldats de l'exèrcit d'Israel resant abans, durant i en els descansos de les matances. Si busqueu, en trobareu un munt, amb tots els equipaments de rigor, filacteris al braç esquerre, la kipà al cap, i el Talmud o la Torà a la mà...Vaja, em pensava que el fanatisme era dels altres...





reseu i mateu, fills de ...déu?

18 comentaris:

Josep ha dit...

Sí, n'hi ha que fins i tot es connecten a internet per a fer ús del meu Consultori religiós

;-))

Sergi ha dit...

Una companya del meu altre blog ha fet avui un post criticant el tractament de Rac1 al conflicte, veig que no és l'única que ha percebut coses estranyes en aquella emissora.

Déu n'hi do les imatges, són per pensar-hi

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

De quin déu tenim que parlar?

De quina pietat és tenim que esborronar?

No n´ha cap escusa per matar i fer patir a les persones, ja n´ha prou de barbàries i de poder en nom Déu, sigui aquest el que sigui.

Albert ha dit...

quantes guerres en nom de Déu,Alà, Buda.....si realment existis, que pensaria dels humans ?¿? com podem ser tant hipòcrites...¿?¿?Què volem demostrar amb tot això ?¿?

Anònim ha dit...

Com ens hem de veure...

rebaixes ha dit...

La pietat crec que era de Miquel Àngel.Deu també és un nombre de dos dìgits,...
Conte curt/A un ruc, els matxos no el diexaven menjar a la menjadora,pasava gana, sort que la vella de la casa, quan no ho veia ningú li dava un tros de PA, quan el tingué engrexadet li digué si et vols lliurar d'eixa colla, llença la pota la U(ferradura) amb força als nassos del matxos ( tot era homes)( ruc i matxos) fins que els matis... Aleshores tindras la PA U.ningù t'amoinarà i estaràs en PAU/
Si el voleu continuar.
No hi ha res a fer...Ara, s'ha de fer, no es pot quedar la roda parada. Anton.

Henry The VIII ha dit...

Ep superZel, del que segueixo de tota aquesta supermerda de guerra (bé, guerra, quan es diu guerra t'imagines una cosa entre dos bàndols una mica més igualada que aquesta cosa) doncs deia que del que estic seguint d'aquesta cosa tan trista és entre d'altres webs a través del teu blog i dir que res, que quina pena tot plegat. que tant de bo no s'haguessin de fer posts així.

Una abraçada Super Zel, si aquest blog no existís l'hauríem d'inventar

Striper ha dit...

Els integristes i fanatics estan a les dues bandes i han tret la solucó raonada i llogica de un conflicte per mezclar histories biblicas.

SERGIBR ha dit...

si t'hi fixes bé, veuràs que estan llegint un monòleg d'en Buenafuente.

Com en Josep, un xic d'ironia sempre va bé davant de tanta barbàrie...

Barbollaire ha dit...

escoltar una ràdio amb cara i ulls i en català s'ha tornat una aventura...
Catradio, al matí, sense en Basses és... trista (deixem-ho així).
Potser no sempre podies coincidir amb el seu plantejament de les coses, però s'ha de reconèixer que era plurar i deixava parlar.

RAC1 no hem d'oblidar que és del Grup Godó i amb l'excepció del Minoria, cada dia és més penosa també.

De Israelians (no diré jueus) i Palestins... Bé la memòria és curta. Però podríem dir que estan fent el mateix que els nazis els van fer a ells: Intentar aniquilar un poble.

I és que les religions monoteistes ja ho tenen això... Estan dirigides per una sèrie d'il.luminats (papes, cardenals, popes, rabins, mulahs...) que creuen en la supremacia de la "seva fe".
Ei! que el problema no sigui aquest. Que estan convençuts que és la SEVA fe...

I no continuaré que encara embolicaré més la troca i ens trobarem tots a Can Brians.

Un petonet dolç, malgrat tot, zel ;¬)*

fada ha dit...

Jo també vaig seguir quaesta tertúlia, de csualitat mentre anava cap a la feina, que normalment no poso la ràdio perquè és un trajecte curt. Sense comentaris: ja ho has dit tot.

nimue ha dit...

això em pregunte jo... qui són els integristes... :(

Anònim ha dit...

Nosaltres fa setenta anys que vam acabar tres amys de guerra, han pasat dues generacións i encara la recordem, ells porten seixanta anys
de conflicte continuat, no crec que mai resolgin totalment la situació, i si entre mig i posem el fanatisma de las religions aixo quedará endemic.

dadaista ha dit...

Els altres fills de deu:

http://estaticos02.cache.el-mundo.net/elmundo/imagenes/2001/08/09/997355639.jpg

petons!

Anònim ha dit...

QUE PODEM ESPERAR D' UN POBLE QUE TE UN DEU,QUE DIU....."DENT PER DENT, ULL PER ULL...". VAL MES AGNOSTIC. JUGANT AMB......

Striper ha dit...

Respecta a el que dic sobre el conflicte a Palestina, vull aclarir
que sempre he pensat que Israel, podia sol ventar el problema d'un altre manera
i que el munt de morts innocents que s'han produïts, ( crec que capmort esta justificada)
i sempre he tingut certa antipatia a l'actuació d'Israel a la zona, però ahir al vespre
després de sentir les informacions que es donaven a les noticies,de sentir per la radio una entrevista a un dirigent de hamas, i sentir l'explicació de om vivia , de sentir també la corrupció que
afecta als dos partits principals Palestins, Crec molt sincerament que son tan responsables o mes de la matança que hagut aquest dies a Gaza, i que ho fan en servei propi, i que el fet de llençar els insignificants coets Katiusca , sobre Israel no tenien un altre motiu que el de manteniu viu un conflicte rebre ajudes internacionals i que aquest dirigents visquin com califes a costa del patiment del poble Palestí.

Unknown ha dit...

Aquests són com els Roucos, com els Bin Ladens... prediquen un missatge netament terrenal, allunyat anys llum de la paraula de Déu.

Com a mínim espero que que serveixin per engreixar les calderes del Pere Boteru.

Anònim ha dit...

Mira que si Dèu existeix!!.

Si Dèu existeix i tot és com ens volen fer creure, alguns poderosos d'aquest mon ho passarán molt malament a l'altre...i per tota la eternitat!!.

Encara que els poderosos, solen ser persones ben informades.