25 de febrer 2009

móns paral.lels


A veure, no és pas que jo hagi anat a la passarel.la Cibeles (m'havien enviat un convit especial, però amablement el vaig rebutjar...jeje) Normalment, els meus "eventus" socials són de més volada, (o sigui, paradetes per fer fotos al meu petit món, i sempre als núvols amb les meves cabòries).

Quan vaig obrir el diari i vaig veure aquestes fotos, vaig quedar planxada, literalment, amb la boca oberta. Com que em conec, vaig pensar...-calla, Roser, més val que callis i esperis demà, estàs més mona amb la boca tancada...- Però avui, he anat al diari virtual i no era un somni.

Collons, què dirien els nostres grans representants de l'esglèsia (vull dir els que remenen l'olla) si en una desfilada sortissin coses semblants referides als nostres diem-li costums o cultes? Per integristes que siguin aquests, aquí n'hi ha que no es queden enrere...què coi volen anar a representar? No entenc que ningú (que jo sàpiga) hagi fet cap comentari. Mutis al "foro". I ho trobo aberrant, sense paraules, perquè a veure, el segon, amb la panxa encoixinada tipus airbag, què vol venir a representar? Ràbia, m'han fet ràbia, tothom de cul per arribar a fi de mes, i els bojos al poder, collons, si sembla que vivim en un gran manicomi!

Llavors, en un rampell, m'ha sortit d'escriure això. Us convido a llegir-ho, a la casa de les meves neures, a l'habitació encoixinada de blanc.

15 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Però vejam, aquestes fotos tenen a veure alguna cosa amb la Cibeles aquesta? M'he perdut alguna cosa, suposo.

De totes formes, això de la Cibeles -i altres passarel·les del ram- és ben bé una cosa estrambòtica; de què serveix exhibir coses que no es posarà ningú, però que costen una pasta?

Sí, em temo que tens raó: el nostre món és un manicomi.

Unknown ha dit...

Querida Roser!
Me parece horrible, así de simple!
Lo que dices tú es cierto
quisiera ver si se quedan tan callados.

Querida Amiga!
deseo estés bien!

Desde Buenos Aires
con un día precioso de sol
te mando un gran abrazo
deseándote lo mejor!

besos

Adal

Unknown ha dit...

sigo tu blog Roser
soy el número 100, je!

Anònim ha dit...

QUINA MANERA DE FER EL CARALLOT.
APA QUE ELS MOQUIN¡.
JUGANT AMB B........

Striper ha dit...

Aquest llocs surten coses molt rares i aquesta no se amb quina intencio es una mes , pero jo defenso que les religions siguin criticables, i mes per aixo la llibertat religiosa o nomes es per la escola concertada,

Trini González Francisco ha dit...

Ais..., no sé..., potser si les burkes fossin en blau cirera...

XDDD

Vaig a veure que has deixat allà on ens envies...

CU! :)

rits ha dit...

m'he quedat glaçada en veure les fotos!!!!
no puc entendre que per vendre s'hagi de caure tan baix (xò malauradament passa amb tantes coses....)

rebaixes ha dit...

Patim,bastant. Patam cosa de marcar el pas. Patum, encen el foc i prompte Patum. De xulo emtro al Zulo i em poso el mono, el monosilab de PROU,Vull el meu riure i el meu plorar, el meu anar brut i e meu anar net... I no ens deixen... Que tot acabi bé.
Quan pluo que em mulli, quan fa vent que em resguardi en una cabana, ja en tinc prou i quan no puc resistir el sol... Que sols estem i no volem que hi estem per que PENSEM. Treiem-nos el mono, surtim del zulo.../ Ho brodes,si et pogués tirar una foto digital en eixos moments,... i deijar-te la canadella d'oli per suavitzar les faccions. Cremes, la iaia feia bona crema amb ou i bona...Deixem-ho, que no convé enlairr-nos, si ens fallen les ales, quin PATAPOM, i el terra es dur, amics. Anton.

kweilan ha dit...

Aquests modelets no tenen res a veure amb la realitat del carrer. La veritat és que estic d'acord amb tu i no sé quin sentit té una desfilada així.

mossèn ha dit...

aquests "modelets" m'han "posat" ... salut

yraya ha dit...

de verdad y nadie protesta por estas cosas...el mundo se ha vuelto loco, que asquito.

Assumpta ha dit...

Prometo que no vull ofendre a ningú, de veritat. Però estic segura que a molts, aquestes mateixes fotos però amb "iconografia-cristiana" els hagueren fet molta gràcia... O, com a mínim, hagueren defensat el dret dels dissenyadors a vestir les models com vulguessin...

A mi no m'agraden gens... ni m'agradarien fos quina fos la religió ridiculitzada... i tampoc entenc que porres significa aquesta mena de coixí a la panxa.

Una ha dit...

Son unos estrafalarios los modistos.

fanal blau ha dit...

Millor sense comentaris que en diria alguna de gruixuda i malsonant!

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu i especialment amb l'Assumpta, subscric (es diu així?) el seu parer que molts hagueren fet mofa de l’església. (No combrego amb religions, però això no m’agrada...)
Aniré a veure l’escrit que dius, bonica... ;)