03 d’agost 2009

collonades d'agost (per no dir-la més grossa)


El TSJCV archiva la causa contra Camps
Camps es íntimo amigo del presidente del tribunal que lo juzgará
El jefe del Ejecutivo alardea de su relación con el presidente del Tribunal Superior de Valencia, Juan Luis de la Rúa.
Rajoy: "Ha ganado la Justicia, ahora que hable la inquisición"
El presidente del PP felicita a Francisco Camps después de que se haya archivado la causa contra él.

La mare que els va parir tots. Tu vigila no deixis de pagar una multa de zona blava, tu vigila de no baixar-te una cançó d'internet, tu procura de no oblidar ni una pela quan declares la teva minça renda, que ja veuràs el pal que et claven. I sobretot, vigila amb les teves opinions i escrits de caire polític, no parlis del rei ni de les seves despeses milionàries sense donar comptes a ningú, que et cau garjola. Ah, però hi ha intocables.

Intocables mudats, cacics, amos de vots, que com més desgraciat siguis, més n'hauràs, ja se sap, hi ha qui vota als "llestos", en la pitjor accepció de la paraula.

"No podemos aceptar límite alguno para la nación catalana"


El titular deia exactament això. Ja li recordarem quan va a Madrid a establir els seus límits, que estan estretament lligats a les contrapartides, sense cap aval del govern català, que hauria de ser el seu. I ja li recordarem les seves conxorxes per permetre que es puguin encara donar concerts a escoles que separen per sexes. No parlem de d'altres afers... Parlem de la casa gran del catalanisme, senyor Mas? La grandesa de la misèria...o viceversa.

Haurem de recuperar el seny, la rauxa, la decisió i el pensament socialment contestatari, o d'aquí poc els porcs ens governaran tot al llarg i ample d'ibèria. Casumlap...

13 comentaris:

Andrea. ha dit...

Nena,
m'has tret les paraules de la boca...
ho acabava de veure mentre dinava, i m'anava pujant la ràbia... i encara tenen els collons de dir que no hi ha hagut soborn, si home!!! i jo sóc monja de clausura!!!! Visca el caciquisme més pur i dur... no???!!!!!

I l'altre, molt vantar-se de la casa gran del catalanisme, quan és el primer que es ven,(i es tornarà a vendre les vegades que faci falta) Catalunya, sense ni tans sols despentinar-se o mirar enrere.

Garbí24 ha dit...

vaja una colla de cabr.........ns tots plegats , i després volen que anem a votar i a sobre amb ganes .
Ganes d'engegar-los a tots .
Ja està , que si bolsos ..que si trajos que si favors ....i els parats que ningú en parla del que els espera .

Josep ha dit...

No ha passat res que no sabéssim que passaria.
Ara ja puc contestar al ca.... que em va dir perquè els catalans “nos blindabamos tanto”.
Acaba de néixer un altre sistema de lligat i ben lligat.
Pleguem veles Zel¡¡

PS ha dit...

Tot plegat fa vomitar!
De´n Camps i sequaços...és fastigós, i tant que ho sabíem que passaria...ells amb ells es tapen les vergonyes. L´altre dia em deien...tant de merder per uns vestits! i em vaig emprenyar i vaig contestar que ni per un botó no s´hauria de vendre una persona que "representa" al poble (és un dir...)Ja sé que sóc ingènua i papanates, perquè en el fons del fons, i ho sabem tots, això només ha sigut una pantomima per amagar la resta de l´iceberg, una manera de tenir-nos entretinguts dels merders grossos que hi ha a sota.
I en Mas, pobret ell, mira´l com li fan aixecar la mà perquè s´assembli a l´avi Jordi, si es que ja no saben què fer!
La casa gran del catalanisme...ha inventat la pòlvora aquest. Colla de llepaculs!
Ho sento, m´he esbravat una miqueta, només una miqueta.
Sort en tenim de les paraules, Zel.
Força per aquest agost!

rebaixes ha dit...

La figuera és molt gran i no se li acaben les pampes per tapar vergonyes, segons ens ensenyaven allà al lluny que continua sent a prop.
Per que ara es temps de figues... de pampes ho es tot l'any, que hi farem...I si ens amaguéssim darrere la figuera, potser els veuríem quan van a collir la pampa...Anton.

desencanto ha dit...

Malaudarament, això és la justicia. El que entre uns i altres han convertit i estant convertint la justicia. La independència i la recerca de la veritat han quedat passats de moda, els interessos i l'amiguisme és el que priva.

Ferran Porta ha dit...

Fa gràcia que, mentre tot això passa, el govern (el nostre) demana un estudi, a cost d'estudi públic (o sigui, amb uns quants zeros darrera l'1) per estudiar, valgui la redundància, la desafecció política de gran part de la ciutadania.

Algun deu haver-hi que se salvi (dels "grans", vull dir; els "locals" estic segur que són millors), però costa de trobar!

Musafir ha dit...

Sembla que haurè de dedicar-me al negoci dels endevinadors... o potser, tan de bó em faça jutge...
Perque el tema dels tratjes del "Molt Honorable..." ja saviem que acabaria així. No cal per això tindre a la justícia sis mesos enganxada...
Està clar: si mai furte res, intentaré no furtar una samarreta i uns pantalons del Zara... hauré de furtar milions, i milions, si puc.

És de vergonya, com som els ciutadans... com les ovelles. Després ens demanaran els vots... per tal de continuar la disbauxa d'aquesta desmesurada pixada sense pudor dels nostres "polítics".

"¡¡Tio Paco!!" podrien entonar de nou el col·lectiu gitano del País Valencià, a vore si cau algun rellotge de 2400 Euros, o el bolso de la Rita...

El bigotes ja estarà telefonant al seu amiguet, i dient-li, "qué bonito es lo nuestro!! "

En fi... no vull estendre'm més, no siga el punt que encara em denuncien per calumnies, i haja jo de pagar els plats trencats, (i els tratges bruts...)

Decebut, i cabrejat.
Salutacions des del sud de "Terra Mística".

Comtessa d´Angeville ha dit...

fàstic que fan...

RUFUS ha dit...

En Mas, seria fantàstic que aquest home es retires de la política sense haver aconseguit ser president de la Generalitat.

La seva casa gran és la ambigüitat calculada per no dir NO independència, i així seguir amb un discurs radical però sempre dins de la faixa de la constitució espanyola.

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Hola Zel:

Jo al•lucino per un tubo i creu-me que l’edat del porro fa anys que m’ha passat. Que a en Camps se’l jutgi per uns drapets quan la Costa de Llevant fa pena per tanta especulació urbanística, fa que arribes a la conclusió que gats amb gats no s’esgarrapen i que tant podrits estan els dels “100 años de honradez” d’en Pablo Iglesias, com els hereus de l’antic règim franquista, o és que els ajuntaments socialistes de la Costa de Llevant no estan igual d'emmerdats com els ajuntaments peperos?.

I avui surt la Fernández de la Vega i diu que el canvi climàtic i la crisi és culpa del NEOLIBERALISME, i que han fet els socialistes quan han governat?, no han fet altre cosa que aplicar la doctrina del neoliberalisme, i si no que son tants diners públics per reflotar la Banca?.

De puta pena i ara se la carregarà el Mas que no hi pinta res i que és l’únic que té una mica de sentit comú. Si la Casa Gran del Catalanisme fos tant gran com caldria que fos, tots aquets comentaris serien del País veí.

Menys demagògia i més seny senyors.

RaT ha dit...

Estimada Zel, amb el teu permís t'he robat el post. L'he lincat al meu blog.... si haig de pagar drets, et passo el número de compte!!! una abraçada!!!

fada ha dit...

Un país de pandereta, ja t'ho dic jo...