12 de maig 2010

la renda

"Campaña de la Renta 2009:
Muchos empresarios españoles seguirán declarándose ‘mileuristas’"
Apa, a baix, unes dades...,
que per cert fan emprenyar molt, aviso, però molt i molt!


18.400 €
Mitjana d’ingressos declarats pels treballadors espanyols (renta 2007)-> 1.314 euros al mes, en 14 pagues... i
.
13.525 €
Mitjana d’ingressos declarats pels empressaris i professionals espanyols (Renta 2007)->
966 euros mensuals, en 14 pagues.
.
Primera bofetada pels qui s'hauran de menjar les mesures anticrisi! Els qui llegeixen les declaracions són cecs? sords? muts? idiotes? comprats?
.
727
Persones amb patrimonis declarats superiors a 10 milions d’euros, segons dades d’Hisenda... i
.
5.270
Persones amb patrimonis superiors a 10 milions d’euros a Espanya segons Banif, banca privada del grup Santander.
.
Més del 70% de rics no declaren el seu patrimoni! Funcionariat dedicat al control de despeses, polítics, inspectors d'Hisenda, aquests, no van a la presó?
.
90.000 millones €
Quantitat estimada que Hisenda deixa d’ingressar cada any per frau fiscal. Aquesta xifra suposa 28 vegades el pressupost d’Educació i també multiplica per 28 el pressupost de Sanitat i Política Social de l’Estat l’any 2.010....i
.
"Toma" ja!, Sereu imbècils? No veieu com reduir el dèficit públic? Però si els desgraciadets ho veiem! Vaga general, ja!
.
245.000 millones €
Quantitat estimada de diner negre a Espanya. Aquesta quantitat equival al 23% del PIB. Segons uns quants estudis, l’economia submergida espanyola depassa els 10 punts de la mitjana europea (zona euro)
.
Són una colla d'imbècils rematats, a més de lladres! Volem aquesta trepa d'ineptes a pringar com tothom!
.
Perquè sembla que, finalment, els rics segueixen essent intocables, perquè no podem més, perquè ja no som els pobres que queien ajaguts als peus del senyor feudal que els donava sostre i els protegia dins les muralles, perquè s'ha acabat aguantar, visca la resistència! Aixequem el cap, coi, d'una vegada!
Dades extretes d'aquí
.
.

24 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

No aconsegueixo entendre com és possible que, estant les coses com estan, no hi hagi hagut encara ni una sola vaga general. O sí. Putus sindicats comprats de merda :(

Elfreelang ha dit...

No tinc paraules val més que no digui res que estic molt emprenyada....

Anna Tarambana ha dit...

Sense comentaris, la cosa va fatal1 Jo estic molt emprenyada i desmotivada!

onatge ha dit...

Avui parlant amb una persona que viu en un poble de 800 habitants, em deia que l'alcalde té 30 assessors...
Un eurodiputat cobra 18000 euros al mes, amb set anys de deicació exclussiva ja té dret a cobrar la màxima, nosaltres hem de cotitzar 40 anys i valdran els últims 15... No vull seguir. I mentre tan el poble sembla que estiguem o "aborregats o hipnotitzats...". Hauaré de continuar posant l'anunci al diari que diu: Canvio guitarra per fusell, estic fart de protestar cantant...

Una abraçada -que de moment sembla que no està penalitzada...
onatge

Jordi Casanovas ha dit...

i com és que sempre estic per sota de la mitjana... em fa pensar en allò de les bicicletes.

Julia ha dit...

Jo el que no enténc és que tenint tanta raó com teniu, perque de ben cert que la teniu, com es que espereu sempre a que us vingui tot donat. Algú di no entendre com es que no hi ha una vaga general i culpabilitza als putus sindicats, que és que sempre necessitem que ens ho doning tot mastegat? perque voleu els sindicats si creieu que no serveixen per res? com és que no feu altre cosa més que protestar des de casa si creieu que teniu tanta raó?
En fin, no sé, no acabo de veure clar aixó de tenir les idees tan clares i esperar a que siguin altres els que donin el primer pas...

Garbí24 ha dit...

NOmés espero que hem toqui cobrar alguna cosa.....

Thera ha dit...

Ahir vespre ho dèiem, si em retallen gaire em sortirà més a compte plegar i quedar-me a casa... desmotivació total...

sànset i utnoa ha dit...

Jo, que sóc dels inutilets del primer punt, pillo sempre com un ruc. Vaig pagant i, a sobre, ara em foten un 5% del meu miserable sou!

I els altres ho van fotent tot a nom de la iaia o del veï que viu a Andorra i van fent tant campantes.

Em fot negre!

*Sànset*

Doctor J ha dit...

Acollonant!
ara pagaré els meus impostos molt més content. Hisenda som tots...els pringats.

Ferran Porta ha dit...

Julia, no, no es tracta de donar res mastegat. Cadascú fa el que pot, com tu, suposo, per tirar endavant i intentar millorar les coses. Una manera tan lícita com qualsevol altre és, per exemple, denunciant el que està passant, com fa la Zel sovint, com fa Onatge en aquests mateixos comentaris.

Però qui té la capacitat de convocar, de "cridar" la gent i fer-la sortir al carrer, no som ni la Zel, ni jo ni tu, ni tampoc l'Onatge. Ho són, per exemple, els sindicats; a Alemanya, on visc, per la meitat de la meitat haurien fotut el govern a la palestra. A l'estat, per contra, amb el que està passant, que és molt gros, a penes han obert la boca! És indignant i, sobretot, impropi del que se suposa que ha de ser un sindicat. Potser és que tens alguna responsabilitat en un sindicat, i d'aquí el teu comentari; si és així, sisplau demana els teus companys de dalt que facin el favor de treure's la mandra del damunt i facin la seva feina d'una puta vegada.

Gràcies.

PS: Amb quin dret ens acuses de no fer res més que "protestar des de casa"? Disculpa, però, què en saps de mi i de la resta de comentaristes? Com saps que no fem res més que "protestar des de casa"? O potser pretens animar-nos que sortim al carrer a cremar bancs, com a Grècia? Tal vegada fora millor que, tornem-hi, els putus sindicats comencessin a fer la seva feina, que no és cobrar del govern sino defensar els drets dels treballadors i lluitar perque tothom tingui unes condicions laborals dignes, no et sembla?

Jordi ha dit...

Sempre acaben pagant els mateixos. Pots trobar exemples a patades!

Punt Petit ha dit...

I falten moltes més coses:
Tot el pressupost de la Casa Reial (colla de vividors )
I el pressupost del Ministeri de Defensa (que "tela" de diners )
Vaga general ,ja!!!

onatge ha dit...

Ferran gràcies pels teus comentaris. El que no pot ser és que s'hagi de mantenir ajuntaments consells comarcals diputacions govern i el de l'estat, la casa reial i els militars, i d'aquí poc les vegueries. De la política n'han fet un NEGOCI, i per això hi ha tanta mediocritat al poder ni que sigui per votació popular... Oposicó no n'hi ha, només hi ha crítica, tothom té les mans brutes, i tu calla si no jo diré "allò" teu... i així estem. S'han pagat veritables fortunes per informes sense cap valor ni utilitat. La feria de abril ens costa 800.000 euros, això sí la matrícula de la universitat s'ha de pagar sencera, així com el transport i la dieta. Un dels mals de la democràcia és que tots els vots tenen el mateix valor. Quan una persona vol accedir a un càrrec públic, hauria de passar un psicòtecnic...
Bé, prou deu ser el cafè que acabo de posar en llibertat a la meva boca...

Visca Catalunya lliure de mediocres i ganduls.
onatge

Julia ha dit...

Ferran, tens tota la raó quan dius que qui soc jo per dir si els altres fan o no fan coses, ho sento i ho retiro. El que passa és que a mi, perjudicada com el que més per tota la situació i preocupada en veure el camí que prenen les coses, em sap greu veure que la majoria de la gent, no sé si és el vostre cas i per aixó retiro el que vaig dir, només fa que criticar-ho tot i fotra les culpes a altres i a mi m'agradaria veure que es puguessin crear noves alternatives coherents amb les que lluitar. No, no tinc cap càrrec a cap sindicat, tan sols soc una militant de base, però crec que tots els que penseu que els sindicats actuals no serveixen per res, hauria de fer l'esforç de crear una alternativa en lloc de només criticar i prou. Jo conéc gent de sindicat que treballa força i amb molta honestetat, sacrificant moltes hores de la seva vida per ajudar tan com poden, i no es mereixen les critiques que generalitzen a tots els sindicats. D'altre banda, els sindicats son el que el treballadors volen que siguin. Si a Alemanya son més seriosos és perque els treballadors alemanys també ho son i paguen les seves quotes. Si aqui els treballadors paguessin la seva quota, els sindicats serien autosuficients i no haurien de viure de les subvencions oficials. Quant als politics que tenim, no son Visitants, son ciutadans com tots nosaltres, si son mediocres és perque la societat de la que surten també ho és. Si la societat fos combativa, els politics també ho serien perque la grandesa de la democracia és precisament que no només pots elegir el politic que vols sinó que pots fins i tot presentar-te tu com a candicat si no t'agrada cap i creus que ho pots fer millor que ells, el que passa és que és molt més còmode criticar sense haver d'assumir responsabilitats.

De totes maneres no us enganyeu, no soc l'enemic a abatre, estic totalment del vostre bàndol, només que jo crec que, malgrat lo amarg que resulta moltes vegades, s'ha de seguir intentant participar per intentar aportar un grà de sorra per petit que sigui. La majoria de les vegades, si no es pot fer més és perque hi ha poc interès de part dels mateixos perjudicats.

Be, tan se val, jo us seguiré recolzant perque, malgrat tot, crec que sou lo més honest de la societat, tan de bó aconsseguissiu a més ser capaços d'organitzar una veritable revolta, podeu estar ben segurs que si aixó passés, podriau comptar amb mi.

Una abraçada
Julia

zel ha dit...

Ostres, M'agrada que tots, en allò bàsic, estem d'acord, que es manté molta gent amb sous inmerescuts, que molts sindicalistes de base treballen, que els nostres sindicats no són autosuficients, que depenen massa dels governs...Malauradament, som fills d'una generació que va deixar de lluitar perquè creia que ja tenia allò bàsic per sobreviure amb dignitat, estem poc aostumats, en general a mullar-nos i remullar-nos, molts tenim feines que ens ocupen moltes hores, i poc ens queda per dedicar a aspectes socials, normalment, els qui ho fem, és en un àmbit petit, circumscrit a l'entorn més proper, però és que la nostra cultura no ens aporta esperit de lluita, i pensem que els qui governen, haurien de tenir clar que el seu ofici, si en són d'ofici de polítics, haurien de tenir clares les prioritats. Però oblidem que,a nivell supranacional hi ha grans,grandíssims interessos que fan moure els estats dels seus possibles posicionaments,els ideals ara més que mai queden al banc del si no fos...

Julia ha dit...

Estimada Zel, no ens podem desmoralitzar i donar-ho tot per perdut. És aixó precisament el que busquen els "amos" del món, que desistim d'intentar fer res i ens sotmetem a les seves regles. Nosaltres som molts més que ells, si fossim capaços d'organitzar-nos ningú no podria amb nosaltres, però ens venç l'individualisme i l'esperit critic però pessimista tan propi de les cultures mediterrànies. No hem de callar ni deixar que altres parlin per nosaltres. Hem de votar a qui considerem més oportú i si no compleix, anar allà on sigui i exigir-li explicacions. Si només ho fem tu i jo, no ens faran cas, però si anessim un milió i mig de persones, la cosa canviaria. Fins que no siguem capaços d'adonar-nos que som la majoria i que la unió fa la força, continuaran guanyan ells perque el seu primer objectiu és que ens desunim, que ens desmoralitzem i que ens quedem a casa, tan si val si els critiquem, ells no busquen la nostra aprovació, només la nostra submissió.

Un petó

Joana ha dit...

Però volen que "paguem" els plats trencats els de sempre, els treballadors/es.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

volen que una crisi causada per l'especulació, els bancs, la bombolla immobiliaria, es pagui retallant despeses socials (funció pública, pensions, ajuts al 3r món, xecs nadó, llei de dependència...) i, en canvi, s'infla els sectors que han causat la crisi amb ajuts de tots.
és una farsa que mereix una vaga general urgent i sostinguda.
Grècia és el model de resistència i els estats democratics estan plegats a les presions dels mercats.

http://revoltaglobal.cat

Ferran Porta ha dit...

Julia, em disculpo pel tò del meu comentari. Realment estic escalfat i la teva opinió em va servir de "misto" per encendre'm. Mantinc el fons del que vaig dir, naturalment, però el tò de cabreig no calia; estic segur que tu també ets una patidora dels danys de la societat repugnant en què vivim, i de les polítiques vomitives que suportem.

Dius que nosaltres som més, en el teu últim comentari, i tens raó, tens raó: som més. El que ens cal és, ho dius també, organitzar-nos. Si els partits no serveixen (i això, malauradament, està més que demostrat), els sindicats sí ho haurien de fer. Potser sí que el problema és dels treballadors, en part, perque no donen el suport necessari; és possible que sigui així. Però fins i tot si ho és, les coses estan prou malament perque algú trenqui aquest cercle viciós en què s'hauria convertit la relació treballadors-sindicats; com a entitat organitzada, fora bò que els sindicats prenguessin la iniciativa i demostressin, clarament, al costat de qui estan. Amb ells al capdavant, potser aconseguirem començar alguna cosa.

Una abraçada,

el paseante ha dit...

I per què no et fas empresària, doncs?

Francesc ha dit...

Jo soc autònom . Aquests dos últims anys he hagut d'apretar-me el cinturó de valent.
Tinc uns quants treballadors els quals cada mes els he de pagar el sou, el qual cadascun d'ells és més del doble que el que tinc jo si és que aquell mes puc cobrar. I gràcies a la meva família puc pagar-me l'hipotèca de la casa. No és fàcil la veritat.

Però no penso tancar el negoci perquè crec en ell i espero sortir-me'n.

Sovint es posa a tots els empresaris dins del mateix sac i n'hi ha de molts tipus. No negaré que ni ha que s'aprofiten de la situació. Són patètics i no ajuden a fer un país millor. Però si us plau, n'hi ha que fem un esforç per tirar una idea endavant i només rebem pals per totes bandes, sols pel fet que estem al capdavant d'una empresa.

zel ha dit...

Francesc, sé perfectament del que parles, el meu home té una carnisseria, és autònom i ha hagut de deixar dues persones a l'atur, sacrificant hores i hores de dormir per no tancar la botiga, i fa anys que el seu sou no existeix, tot va per pagar el material, la renda, les mil i una reformes que li demanen per un petit negoci de poble, que s'aguanta per un fil! Jo no parlo de la gent com tu! Salut amic!

Francesc ha dit...

Gracies Zel!

Entre tots, hem de treballar per tenir un present i un futur digne a totes les persones!