06 de desembre 2010

experiència "religiosa"

Asseguro que ja tinc el remei per prendre's el moment actual amb una altra cara, i anar a dormir divertit, amb aquell somriure irònic, amb aquella sensació que tot és un teatre, que un encara s'ho pot passar realment bé si vol, veient la gran comèdia del món, que de veritat, ni el Dante!
I això és molt fàcil, escolteu Intereconomia els diumenges! hiihihiihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mai ho havia fet, i és que són esperpèntics!

9 comentaris:

Sergi ha dit...

No vull que em surti una úlcera. Si només llegint les crítiques al Barça del diari Marca ja em poso de mala llet...

Toy folloso ha dit...

Et penses que vull vomitar el rostit?.

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Crec que tots els catalans tindríem que veure INTERECONOMIA, pot ser seríem conscients de la que ens ve amb el PP i ens dedicaríem menys a criticar en Mas, en Laporta i en Carretero. Si és que ens mereixem el que tenim!.

Garbí24 ha dit...

si ho mires dde mal humor pot provocar insomni.....oju!!!!

Elfreelang ha dit...

Un dia els vaig tractar de veure una estona però no sé dir-te si vaig plorar o vaig riure...ara que hi penso potser va ser culpa d'ells que hagi agafat un virus d'aquells que et fan malde ventre!

zel ha dit...

Escolteu, de veritat, fa riure veure'ls tan emprenyats, piquen de peus com criatures, els heu de trobar la part còmica, que la tenen, hehehehe...

nimue ha dit...

buf... no sé si m'arriba el fetge per a tant...

Montse ha dit...

Vaig veure'ls l'altre dia a Punto pelota i m'agafaven basques!!!!!!!!!! (no sé com es diu la Carme, la periodista que intentava que veiessin que en Guardiola no es menjava nens crus ni res... però xapó per ella, pobreta, no sé si aguantarà gaire temps entre aquella colla d'energúmens)

Assumpta ha dit...

Calla, calla que a vegades en Josep Lluís s'ho mira, així "per veure què diuen" i jo no sé com ho pot aguantar... no sé, potser hi hauré de buscar aquest sentit de comicitat que tu hi trobes :-)