23 de febrer 2011

cuina de pati d'escola

"Montadito" de clofolla de pinya a la menta

Ingredients:
-Un petit crostonet de pa de l'esmorzar.
-Un xiclet de menta del terra del pati (a poder ser ben mastegat i trepitjat)
-Una clofolleta de pinya de l'any passat (ben macerada a sol i serena)
-Restes de fulles d'enciam de l'amanida del menjador (que s'hauran conservat i eixugat d'0li a la butxaca dels pantalons)
Preparació:
Rosegues bé el crostonet. Si no en tens, aprofites qualsevol resta abans no vinguin els gavians a menjar el que queda a terra.
Busques un xiclet de menta enganxat que encara conservi el color verd i un xic d'olor de menta per aromatitzar.
Reserves a banda la clofolla, mentre vas escampant el xiclet, que s'escalfa amb els dits, i el reparteixes de manera uniforme damunt del pa, sense arribar a la vora, per tal que es vegi el contrast de color.
Quan ja ho tens a una temperatura adequada, enclastes les restes d'enciam, i claves enfonsant bé al mig de la pasta de xiclet la clofolleta de la pinya. Ja ho tens a punt de servir.
.
Que vagi de gust!

12 comentaris:

El porquet ha dit...

Maredéusinyor! I jo que venia com un llamp a veure alguna aventura saborosa i em trobo amb aquesta "llaminadura"!

Per favor! Això és fastigós! Algú ho havia de dir! ;p

Vicicle ha dit...

Ei, poca broma que això té un aspecte "apostoflant". Tens un Ferrà Adrià al pati.

zel ha dit...

I si veiessiu com ho he guardat...un tresor de la nova cuina!

Anònim ha dit...

oh que orgullosa que estas del premi boja....

zel ha dit...

Normalment esborro els anònims, però, mira, si el premi és "boja", ja em va bé, aquestes bogeries alegren la vida, si saps disfrutar del poc que ens queda...

Pere ha dit...

Sense llegir el text, només de veure aquell color verd ja m'ha fet mala espina.
Però abans de posar-me les ulleres creia que era un "montadito" de vedella amb salsa de festucs.

Bona nit Zel:)

Assumpta ha dit...

Llàstima haver llegit els ingredients (eeccsss) perquè tenia bona pinta i tot... semblava "alguna cosa" amb salsa de crema de llet i formatge verd... i és... puaaaaggssss

Hahaha boníssim (el post, no la marranada en sí hahaha)

Ventafocs ha dit...

...no,no, gràcies pel teu oferiment, se m'ha espassat la gana.
Una abraçadeta somrient!

"Tati-Pagès-Soulbizarre" ha dit...

caram Zel, quina gana!
seguim en la bona línia de creació cultural de tota mena, com sempre un blog apetitós ben farcit de propostes, compromisos, lluites, alegries i descripcions.
Ens veiem per la xarxa, de blog en blog!

salut!

Clidice ha dit...

Apa que no n'hem fet de cuina creativa de petits! Me n'alegro que res canviï ;)

Albert B. i R. ha dit...

D'això se'n diu reciclar i aprofitar-ho tot!

Ferran ha dit...

Hmmm... emmm... d'això... ECS!!!
(vale, d'acord, deu estar fet amb molt d'amor, però... però... aitx, que "arroju"! ;)