19 de maig 2011

acampada

Aquesta modesta casa virtual restarà acampada solidaritzant-se amb tots els qui n'estem fins al capdamunt d'aquesta classe política que només vetlla pels propis interessos, que no busca cap més alternativa que la de quedar-se ad aeternum amb el poder, que no posa al seu lloc els grans dirigents a l'ombra, que segueix treballant al so que li marquen els capitalistes més ferotges, que arracona el poble planer, i que pacta pel seu propi bon viure amb qualsevol que li garanteixi seguir mamant d'allò que ens roben. No ens deixarem trepitjar més sense aixecar el cap. Rebelem-nos ara, per la generació perduda, per les properes generacions.




12 comentaris:

Catalina Cerdó ha dit...

M'apunt a l'acampada... em fa molta ràbia com intenten tergiversar els motius de l'acampada. Salutacions!

Carme Rosanas ha dit...

M'apunto al comentari de la ventafocs.

lolita lagarto ha dit...

també m'hi apunto.. i espero que es generin els canals necessaris perquè aquestes reivindicacions i aquests intents de transformació social puguin arribar a fer efectiu el canvi, no hem de permetre que tot quedi en una manifestació més.. hem de trobar la manera..

Jordi Vàzquez ha dit...

Els motius de protesta són compartits. Les solucions que es proposen només a mitges. I alguna part gens. És massa aviat per treure-hi conclusions però s'agraeix que alguna cosa es mogui.

Francesc Mompó ha dit...

Poseu café per a un més.
Salut i Terra

Anònim ha dit...

No hi ha altra solució, hi estem tots ficats ( uns més que altres, of course)

Joana ha dit...

Els polítics no es poden quedar indiferents a aquesta moguda-acampada.
Tant de bo servís , com dius per les properes generacions que ho tenen ben fotut!

Elfreelang ha dit...

M'hi apunto! virtualment...i potser no se´ pas si arribar-m'hi...tenen tota la raó

Stel ha dit...

Jo també m'apunte a aquesta acampada, se'ns ha d'escoltar i fer-nos respectar, ja està bé de la sistema de la por instal·lat!

montse ha dit...

Que corri la veu.....M'hi apunto amb il·lusió i entusiasme per arribar a fer efectiu en nou canvi.

Anònim ha dit...

FA DOS NITS QUE MI DEIXO CAURER,ANYORANÇA DE LA JUVENTUT,LA PRIMERA NIT FOU ENRIQUIDORA,CONCEPTES VELLS,AIXO SI,ENTRE TROSKISME I ANARQUIA...PERO LA NIT PASSADA,BETUA AQUI JA ELS TENIM AQUI¡¡¡¡CIUTADANS,GENTETA AFI A ROSA DIEZ,TRES O QUATRE PEPEROS,DESESTABILITZANT,ESPANYOLITZANT,ENMARDANT.....LA ETERNA SERP DE CENT CAPS VAGA¡¡¡
JUGANT AMB BARCELONA

zel ha dit...

Són així, sempre sangoneres, sempre fagocitant...