15 de maig 2011

la llei del "Xoriço" (i d'altres)

Fa dies que no dic res de la innombrable classe política. És que no sé què dir, de tant esglaiada que estic. Però no me'n puc estar d'admirar qui té la gosadia de fer aquesta propaganda...


(I pot fer-la, és clar, a mi no m'escoltarien)








Valencians/es, teniu la nostra admiració i el nostre suport!

13 comentaris:

Francesc Mompó ha dit...

Gràcies, Zel. Ací en quedem uns quants aguantant com la mata de jonc.
Salut i Terra

Sergi ha dit...

Pell de gallina tu! Llàstima que no en siguin tants que pensen així i massa els que s'ofendran per la cançó. El que passa a València em resulta incomprensible, com pot sortir escollit aquest mal nascut. Suposo que s'ha de viure allà per entendre-ho.

zel ha dit...

Francesc, gràcies als blogs de gent del país valencià he après a estimar-lo com una part de mi mateixa!

XeXu, és clar com l'aigua, aquí sovint també, però no sé com és que no reaccionem amb prou força, tu ho entens?

El porquet ha dit...

Malgrat que del País Valencià massa sovint només ens arriben les desgràcies de Camps i companyia reconforta veure gent com la d'Al Tall que continuen forts i ferms exercint d'oposició (perquè la que ho hauria de fer està esborronada i esborrada davant l'huracà Camps)

Carme Rosanas ha dit...

JO com tu Zel, ara després dels 4 anys de blog, m'estimo més que mai la gent del País Valencià. I penso que aquí també tenim molta feina per fer, si volguéssim anar un a mica junts en comptes de tirar-nos sempre els plats pel cap, d'una altra manera anirien les coses.

Garbí24 ha dit...

Jo per mi que els polítics son geneticament diferents als humans, comptant que ho siguin, perquè els humans no son tant fills de.....

Pere ha dit...

Aquests que canten són valents i bona gent.
Però la meva pregunta és: Perquè el poble valencià vota majoritàriament al Sr Camps i al seu partit des de fa tants anys?
Hi ha un problema i cal analitzar-lo.

Bona tarda Zel.

Vicicle ha dit...

Vivint a València encara s'entén menys. ¿D'on ix aquesta ceguera col·lectiva? Em sembla que la societat valenciana mai ha escrit ni escriurà, ara per ara, la seua particular Carta al pare.

Jordi Vàzquez ha dit...

Cal pensar que el PP valencià té 224 imputats per corrupció. Els resultats electorals només s'entenen en clau de xarxa social mafiosa típica del sud italià.
Molt emotiva la frase d'F. Mompó: "Ací en quedem uns quants aguantant com la mata de jonc."

Ferran Porta ha dit...

El pitjor de Camps i el territori mafiós creat pel PP al País Valencià sabeu què és, per mi? el que han de viure els valencians normals, que pel que sembla són minoria. Em poso a la seva pell i, de debò, pateixo molt. Molta força per ells, perque resisteixin aquests temps difícils i, coi, tan duradors.

Carles Casanovas ha dit...

N'estic tip d'en Camps i la seua política corrupta, per què els Valèncians, segueixen votant-lo?

Magda ha dit...

Genial Zel, magnífics Al Tall. Jo tinc el meu bloc absolutament abandonat, una mica per aquest ja no saber què dir, una mica perquè penso que va arribant el moment de tanca-lo, però encara no ho he fet. De moment, per a les poques persones que el cliquen, em fa il·lusió penjar aquets "divertimento". Em el teu permís. Gràcies

Henry The VIII ha dit...

SuperZel,

Genial el video. Els valencians amb tot en contra com es mouen... Sento enveja sana per ells.

Salutacions.