07 de maig 2011

mèèè...

dilluns, serà al·lèrgia?

dimarts, sí, cosa del temps, els ulls, el nas...

dimecres, uix, potser serà un xic de tot...

dijous, merda, afegim-hi mal de coll...

divendres, xof, vaig a l'escola perquè no tinc cor de deixar els 26 en mans de la col·lega, però arribo a casa i al cap d'un parell d'hores ja sóc al llit... he dormit 16 hores, sense adornar-me'n només que per tossir o esternudar...



Sempre em passa igual, si estic malalta és en fi de setmana, i demà he de fer calamars a la romana per 25!!! casumcoi, me'n torno al llit...

15 comentaris:

òscar ha dit...

La llei del Murphy aquell està mal formulada: les petites malalties sempre cauen del costat del cap de setmana.

Sergi ha dit...

Que no t'estranyi. Durant la setmana sempre fem el cor fort, i a la que ens relaxem una mica, patam, sembla que els 'bitxets' vegin la seva oportunitat per atacar.

AlfredRussel ha dit...

Com es diu al meu poble, sempre plou quan no hi ha escola... Millora't prompte, zel!

Carme Rosanas ha dit...

Tal com ho expliques ja fa un parell de dies que estàs malalta, però com diu en XeXu no et deixes caure fins que tens festa. I mira jo avui també estic malalta... però de l'estómac i la panxa. Ens farem companyia. Que et milloris, Zel!

sargantana ha dit...

noies..que feu??
vinga boniques!!
enlaire!!
cuideu.vos molt

casum!!
petonets de mel i llimona

Elfreelang ha dit...

Cuida't! això ens passa per forçar la màquina i voler aguantar tota la setmana.....a descansar que els calamar t'esperen!

Anònim ha dit...

Una mica de paciència
pensa que l'estiu és a tocar
Per cert, a ón mengen 25 en mengen 26, no?

amunt i crits!

Assumpta ha dit...

Vaaaaaaaaa que aquests calamars quedaran DELICIOSOS!! ja veuràs com les felicitacions que et cauran per tot arreu et faran millorar :-)))

Amb aquest temps horrible: ara màniga curta, ara una jaqueta, ara plou, ara surt el sol i fa calor... aquests refredats estan a l'ordre del dia... jo hi estava abans d'ahir i ahir, avui ja estic millor... Espero que tu també et milloris molt aviat :-)

Ostres, quan entro al teu blog em surt publicitat de loteria o apostes o no sé què és... amb so i tot, que rasqui unes caselles... ho sent tothom?

Garbí24 ha dit...

millora't que els menjadors de calamars no t'ho perdonaran....

Vicicle ha dit...

Ei, que si els té igual, jo t'hi puc enviar unes safatetes d'aletes de pollastre, que en tinc gairebé l'exclusiva i duu menys feina ;) Que et millores prompte, que els nanos t'estimen molt i et trobaran a faltar. Un petonet.

McAbeu ha dit...

Ànims i cuida't!!

Joan Guasch ha dit...

Sempre pots muntar una gincana, o un concurs, i fer que siguin els convidats qui facin els calamars. A més de treure't feina us ho podeu passar la mar de bé.
Apali! Una abraçada energètica a totes les malaltones!

Joana ha dit...

Fes un truc urgent a la teva canalla i que vinguin a arrebossar! Els encanta :)
Millora't.

El porquet ha dit...

Fes que et cuidin Zel, ara és la teva!

Montse ha dit...

Ostres, m'hi puc apuntar? on menjaven 26 en podien menjar també 27, no? amb en Gregori i jo, vull dir, ja en som 27... però gràcies a les aletes de pollastre de Vicicle... menjarem calamars i pollastre!! guai!

ei, millora't, guapa! una abraçada!