05 de maig 2011

oh, eterna transició!

Davant de l'eterna durada de la censura de pensaments i ideals, (apartats, això sí, d'allò que s'entén com a políticament correcte), i de la impossibilitat de seguir aguantant una animalada de llei de partits (que han signat els grossos per no perdre cadires), arribarà el dia que ja m'agradarà saber a mi qui es podrà presentar a una llista per unes eleccions... si es dóna el cas que el partit possible té algun okupa, algun a qui han perseguit en una mani, algú que qüestioni la legalitat de la monarquia, i aneu tirant...


Això sí, és ben igual que a les llistes hi hagi lladres i corruptes, contra aquests, ningú actua d'ofici? Quin país, valga'm déu, quin país!




8 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Jo no sóc d'eixe món !

Vicicle ha dit...

"Atado y bien atado", Zel, que si no per què aguantà el franquisme?

El porquet ha dit...

Si els van tancant les portes de la política... quina sortida els deixen? A mi em fa por pensar-hi...

Jesús M. Tibau ha dit...

cal deixar pas a la paraula

Carme Rosanas ha dit...

És vergonyós!

Anònim ha dit...

I VA EL PATETIC TRIBUNAL CONSTITUCIONA,I DONA "EL PLACET"...PER ORDRE DE QUI? TINC LA SENSACIO DE QUE ALLO DE LA SEPARACIO DE PODRRS,I DE LA JUSTICIA CEGA ES TOT UN "XISTU" QUE DEIA AQUELL....POR A QUE EL PNV.DEIXIR CAURE AL GOBERN?...BE, BILDU TIRA ENDAVANT I DEIXAR AMB EL CUL AL AIRE EL GOBERN PSOE-PP D' EUXKADI,TOT UN PACTE DE "CABALLERS".
JUGANT AMB BCN.

Stel ha dit...

I després veure com hi ha partits "protegits" , les llistes dels quals són encapçalades per assassins, corruptes, xenòfobs... l'altre dia recordava la cançó d'un mundo al revés, i quanta raó!

Joan Guasch ha dit...

a espanya no ha arribat mai la democràcia perquè el substrat social és franquista i caciquil. No hi ha debat polític i la gent s'estima més quedar-se a casa sense fer res (queixant-se molt, això si). De fet, espanya és així perquè aquí les idees de la revolució francesa van ser derrotades per l'absolutisme, és a dir, no hi ha hagut evolució, L'intent de la segona república va ser això, intent. I ara, com abans, com sempre, hi ha una elit molt poderosa (econòmica, però no només) que continua remenant les cireres, Ara, que votar, com faran els valencians, unes llistes integrades per uns quants lladres (bé, presumptes)vol dir que, com a societat, hem perdut el rumb. I votar, com sembla que passarà, forces de dretes que són les que ens han fotut en aquest merder, fa perdre l'esperança en la humanitat. Tan burros som? Sí, som tan burros.