17 de juny 2011

segueixo indignada (emprenyada?)

Abans de dir res més gros, vull deixar clar que


-jo sóc de les que creu en que si vols la pau, prepara't per la pau, no per la guerra. (I SI TREIEN DINERS D'ARMAMENT, NO N'HI HAURIA MÉS PER SERVEIS HOSPITALARIS, PER EXEMPLE?)


-de les que creu que la polIcia ha d'estar al servei del poble, de TOT EL POBLE, no només del poder establert.


-de les que crec que aquesta democràcia és un MIRATGE, UNA FAL·LÀCIA, que una abstenció tan gran i un percentatge de vots com el que tenim, hauríem de veure si realment representa majoritàriament un poble.


-que qui no vota, potser, només potser, és perquè no TROBA QUI VOTAR.


-que votar el blanc afavoreix els majoritaris.


-que ens han menjat el cap amb això del vot útil.


-que les campanyes són una mentida com una casa de pagès, i ALS FETS DEL QUE ESTAN FENT ARA EM REMETO


i finalment...


-la imatge de voler prendre el gos guia a una persona, un conseller en aquest cas, no m'ha agradat gens ni mica, ni les empentes ni els cops...




PERÒ


-considero inadmisible, que, d'entrada, titllem tots els qui no pensen com els benpensants que estan ben situats i ara governen, ara no, ara sí, ara no, sigui, de cop antisistema.


-que hi ha vegades que ens volen fer creure que ser antisistema és dolent, negatiu, però, si tots volem canviar aquest sistema que no va, que ens ha enfonsat, és il·licit dir-nos antisitema?




I SOBRETOT




-com s'articula un nou moviment, un nou partit sense diners? sense gent ben col·locada?
-algú em sabria dir quin dels actuals governants ha sortit del no res, de no tenir feina malgrat potser tenir estudis?


-algú creu realment que aquests joves i no tant joves que no poden arribar a viure decentment tenen recursos, tenen algú que els subvencioni per tirar endavant una nova oferta política?


-ALGÚ ENCARA NO SAP QUE TOTS ELS PARTITS QUE GOVERNEN ES RETROALIMENTEN AMB EMPRESES, BANCS I GRANS CORPORACIONS? i QUE ME'N DIEU DE FINANCIACIONS DUBTOSES?






Si pensem tot això, és ben clar que ELS QUI DIA SÍ, DIA TAMBÉ SURTEN A MANIFESTAR-SE no tenen sortida, només protestar així (evidentment sense agressions) o seguir el ramat i incorporar-se a la cua de l'atur, a casa dels pares o a cobrar sous de merda, la gran majoria d'ells.




Però és que també és una agressió i molt greu, que ELS "APOSENTATS" DELS SISTEMA et deixin sense drets bàsics, o no?

14 comentaris:

Yáiza ha dit...

+1, zel, +1. És a dir, completament d'acord. Aviam si així, ben dit i per punts, s'ho van ficant al cap...

Mr. Aris ha dit...

Qui no té feina té dret a anar al Parlament i demanar-lis treball.
Ara, pacificament, siusplau, us ho demano, perquè si no, passa el que passa "kale borroka" "antisistema" i demés calificatius. Però hi ha el que es diu desobediència civil i no es cap delicte.

Ferran Porta ha dit...

Poc o molt estan acollonits, Zel. Saben que això fa de mal aturar. Mira com estan utilitzant descaradament els grans mitjans, el mateix que han fet països de la riba sud de la Mediterrània, on torres més altes han caigut.

Ho canviarem, ho farem sobre la marxa però ho acabarem canviant. Fora els cràpules!

mar ha dit...

completament d'acord amb tu!

en podríem anomenar violència invisible la retallada dels drets bàsics i fonamentals...
però com que és invisible... els nostres 'molt honorables governants'...ni la veuen ni la reconeixen... els sembla que no és, que no existeix i, a sobre, encara ens volen fer creure que ho fan per salvar el país...

si us plau! que ja som grandets i també tenim estudis!

vist el què hem vist, per a ells, només existeix una violència, la visible i que exerceixen uns quants que tampoc són representatius de la majoria...

i arriba un moment que ja passa de mida, oi?

Júlia ha dit...

Fa anys potser no però avui hem tingut governants que han sortit de capes socials modestes, que no tenien diners i sovint ni tan sols estudis. Després potser s'han desclassat, alguns d'ells, però la permeabilitat social i política és molt més gran que en d'altres èpoques. Un altre tema és per què no es voten prou determinats partits...

Garbí24 ha dit...

però no paren de malbaratar....aquest matí mateix he escoltat com han destinat 600.000€ al catering dels seus vols privats amb pernil ibèric i altres excentricitats......no poden menjar una mica de bull negre de l'empordà que de passada es quedarien els calers a catalunya?

Elfreelang ha dit...

D'acord zel!

Ferran Porta ha dit...

He sentit malbaratar? jo he tingut al costat, durant més d'un any, un director general que per 90.000€ anuals feia, literalment, res. No exagero, ho he vist amb els meus ulls. Ah, aquest pavo venia de l'època del tripartit i el "govern dels millors", per ara, el manté a lloc. El que fan els contactes!

Toy folloso ha dit...

Ningú expressaria millor el que sentim gairebé tots....

Però, que cal fer aleshores?.

Toy folloso ha dit...

Aquest polític del que ens parla Garbi24, que ha pagat el càtering de luxe amb els cuartos que ens recapten de trencar-nos l´esquena a la feina, els que en tenim, doncs no amoïnaria gens que un mastegot dels que van repartir ahir li haguès tocat a ell, mira.

Anònim ha dit...

Ara t'escolto, Zel
si hi ha algú que té dret a posar en qüestió els representants del poble, és el poble
ara els hi diuen "kale borroka"
és evident que si s'han de canviar les coses no podem esperar l'aprobació de "l'establishment"

bon cap de setmana

zel ha dit...

Nois i noies, homes dones tots els qui bonament dieu/diem el que pensem...no sé si es pot fer res... quan s'amenaça de denunciar el qui busca d'altres explicacions, quan s'amenaça amb la violència de la polícia i es diu que és la violència legal, estem perduts... Jo no sé, sé que no sé si sabria governar un país, però si sé com distribuiria els diners, això ho tinc clar... I el Botín? Que l'heu senti avui? Un tipus amb pasta per pagar el que vol, que salvi ell els altres bancs...

jaka ha dit...

Completament d'acord Zel !!! El dia 19 tots a la mani.

Un petonet,

rits ha dit...

Completament d'acord amb el que dius.

Avui tots al carrer, fem sentir les nostres veus!!!