10 d’agost 2011

Ja volem el pa sencer...

Saps què passa? Que encara que a voltes no ho semble i hi haja qui creu que ho dic de broma, jo sóc molt, però molt tímid. Si hi ha vegades que, fins i tot per moure'm per casa pròpia, m'ho de pensar bona cosa i pegar-li mil voltes abans de decidir-me... Per això, quan m'he posat a veure d'atendre la teua amable invitació de passar-me per ací, no he pogut deixar de sentir-me molt honrat --no ho dubtes--, però també m'ha fet un poquet de vergonya... Així que he pensat que quasi millor si porte unes peladilles (a Alcoi li diguem així a les ametles ensucrades, i tenen fama de ser les millors del món), un parell d'ampolles d'herberet de Mariola, potser també una mica de música --tot, com no, de la terreta. I xarrem una estoneta, si tens temps i et ve de gust, que ja saps que jo sóc dels que els agrada escoltar-te: ara mateix, no se m'acut ningú millor per a seguir buscant les preguntes correctes...





(Felicitacions, zel. I moltes, moltíssimes gràcies, també per obrir-nos la casa i deixar-nos passar. Per cert, també volia pujar aquest video, però es veu que no he sabut fer-ho...)







Vam sentir un món nou. Perquè vull!

Perquè no m'agrada aquest.



4 comentaris:

zel ha dit...

Timidesa, però no cal, aquí és també a casa teva. Gràcies per l'escrit. Per cert, he penjat el video! saps anar al youtube, oi? Doncs a sota diu "insertar" i et surt un codi llarg que has de copiar i posar a l'apunt. e voilà, ja està!

Moltes gràcies, estic orgullosa de tenir-te aquí, molt contenta!

zel ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
zel ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
onatge ha dit...

Ai! L'estimat Ovidi. Fa uns anys vàrem fer més de 500 quilometres per anar a Alcoi... Ho recordo com si hagués estat ahir... El trio... Ovidi-Estellés-Toti immillorable... Jo també vull el pa sencer.

Des del far salut.
onatge