08 d’octubre 2011

qui els controla a ells?

"Los grupos parlamentarios expresaron ayer sus recelos a revisar la dieta por desplazamiento que reciben los diputados que oscila entre los 21.605 y los 30.411 euros, lo que supone 3,4 millones de euros al año. Tampoco en los nueve casos de parlamentarios (no 10, como se publicó ayer) que disfrutan de este complemento pese a tener coche oficial. Los diputados cobran esta dieta, que no tributa, aunque hayan renunciado al sueldo de parlamentario (?)

Los partidos aceptan renunciar a la extra de Navidad para "dar ejemplo" en plena crisis, especialmente después de que el Gobierno anunciara que hará lo propio con los altos cargos.
Otra cosa es pensar en reducir, o incluso eliminar la dieta por desplazamiento que cobran prácticamente la totalidad de los 135 diputados de la Cámara (excepto los siete miembros de la Mesa del Parlament). Los que disponen de chófer son los miembros del Gobierno que conservan su acta (el presidente Artur Mas, la vicepresidenta Joana Ortega y los consejeros Felip Puig, Lluís Recoder y Josep Maria Pelegrí) y los presidentes de los grupos parlamentarios: Oriol Pujol (CiU), Joaquim Nadal (PSC), Alicia Sánchez-Camacho (PP) y Joan Puigcercós (ERC). Iniciativa y Ciutadans son los únicos partidos que han renunciado al vehículo oficial."




Com comentava algú ahir, s'acosta la guerra estesa, haurem de fer com els belgues, gairebé 500 dies sense polítics, només amb una gestora, i tan amples. Sabeu la pasta que s'han estalviat?

7 comentaris:

Jordi Dorca ha dit...

M'agrada l'etiqueta que els has posat.
Records d'en Duran i Lérida.

desencanto ha dit...

Ells i elles no en tenen la culpa si la ciutadania es lela. Ja està bé que se'n aprofitin fis a la nausea.

Ferran Porta ha dit...

Evidentment sí que en tenen la culpa, i no és pas de la ciutadania, la responsabilitat. He treballat colze a colze amb un "polític" (un inútil que fa de polític, de fet), i ho he vist amb els meus ulls: un absolut zero a l'esquerra que cobra 90.000 euros anuals, VISA per dinars amb amics (perdó, reunions de treball) a banda, i que es passa el dia, literalment, juro que és veritat, navegant per la xarxa i, sobretot, a Facebook, que li apassiona.

Ah, per cert, aquest inútil va ser posat pel tripartit, i el govern dels millors, a dia d'avui, el manté al seu despatx enorme.

No hi ha com ser un inútil+xaqueter+amb influències familiars.

zel ha dit...

Ostres Ferran, d'això se'n diu tenir proves!

Elfreelang ha dit...

Zel no puc més que aplaudir-te...tota la raó ...i em pregunto perquè no ens rebel·lem més perquè no ho enviem a pastar fang....ens han de dona exemple....i mentrestant els qui vivim del nostre treball cada dia més fotuts i amb el sarcasme sagnant que se'ns demani més sacrificis....

nimue ha dit...

farteta em tenen els uns i els altres... :(

Julia ha dit...

Ostres Ferran, has estat testimoni d'un "timo" al poble i has callat? Perque ara parles molt però semble que no t'atreveixes a donar noms, és potser perque encara hi treballes i tens por de perdre la feina, o és perque ara estàs rabiut perque l'has perdut?
Aish, quina llàstima que en aquest país siguem tant poc seriosos i no parlem clar, al marge dels pròpis interessos. De fet és el mateix que fan els polítics, actuar d'acord als seus pròpis interessos... no?