21 de novembre 2011

l'endemà de la debacle

Això no ho entenc,

CiU : 16 escons vots 1.014.263 perct. vots 4.17%
IU-LV: 11 escons vots 1.680.810 perct. vots 6.92%

Això em consola,



Sense comptar els vots emesos i vàlids que no han anat al PP, que són una bona colla, més de 12 milions, no tot és blau, i sinó, mireu el recompte d'abstenció i vots nuls i en blanc:

9.710.775 abstenció
+ 317.386
+ 333.095 nuls i en blanc

__________
10.361.256 versus 10.830.693, vots que ha obtingut el PP. Uix! de poc, si sortiu de casa, vés a saber...


Més de 12 milions, més els més de 10 milions que no han votat PP, són molta majoria, oi? Mobilitzem-nos, jollons!
No, no sóc idiota, sé que el resultat final serà el mateix, però, si més no, resistència!


O sigui, a què esperen els més de 10 milions de persones a dir la seva, sigui quina sigui la seva? Tothom i totadona (que deia en ZincPiritione) sap que els peperus voten sempre, que els convergents també, i els petits petits, ens hem conscienciat força. Aquests gandulots apoltronats, ens podrien donar un cop de vot, no?




I això em fot d'una mala llet que...

"La Iglesia ya ha dado su bendición al PP por su victoria. Lo ha hecho a través del presidente de la Conferencia Episcopal, Antonio María Rouco Varela, quien ha ofrecido su "apoyo espiritual" a Rajoy "en estos tiempos difíciles




.... A su juicio, las consecuencias son "la corrupción política y económica, la codicia, la búsqueda del propio interés a toda costa, el menosprecio de la vida humana mediante políticas y conductas abortistas y antinatalistas, la desproporción y la disolución institucional del matrimonio y de la familia, la instrumentalización y el deterioro de la educación". "Todo ello no puede conducir más que a situaciones sociales y económicas muy delicadas", ha agregado."

Rouco dixit. No podem seguir així de cap manera. Entro en període de reflexió. Alguna cosa se'ns ha d'acudir per sobreviure.




4 comentaris:

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Zel, no et torturis tant, a la fi tot seguirà igual, per tant no tindràs l'oportunitat de que et decepcionin els teus i podràs seguir vivint amb la il·lusió de l'otopia.

Joana ha dit...

Ara ja res pot canviar, i avui,fent un petit resum mental de tot el que podem perdre m'ha posat tant de mala llet com tu.
Un petonarro.

Júlia ha dit...

Sento ser una mica aixafaguitarres, però molta abstenció és 'també' de menfotistes, em consta.

Joan Guasch ha dit...

M'he passat tota la campanya predicant a tort i a dret que cal anar a votar, que els fatxes-neoliberals hi van sempre i que més o menys són els de sempre. Que no podem quedar-nos a casa perquè una minoria ens fotrà a una majoria amb lleis estúpides que ens robaran als treballadors i faran més rics als rics i que, si no diem res, no tenim dret a protestar després. És la lluita de sempre: els que no creuen en la democràcia l'usen sempre per al seu profit i els que hi creiem hem de lluitar sempre contra aquest esperit tan "crític" que ens fa quedar a casa. Snif! Cal canviar les coses, però cal estar dins.