22 de novembre 2011

el govern dels voltors

com una carronyaire, s'abraona sobre els únics amb qui s'atreveix, ara en tenim dos, un allà al centre de la pell de brau, que ja l'ha lloat, -oh, sí, que bé ho fa el senyor Mas!- i espera delerós tenir el poder per seguir el model del seu amic català.

tenim un govern de voltors, sembla que aviat arribarà el moment d'emigrar, els nostres fills, si volen viure, hauran de fer les amèriques...del sud, Europa està podrida, i governada per podrits.

5 comentaris:

Pere ha dit...

Avui si que he de donar-te tota la raó. En Mas té els pebrots de dir que pot fer aquesta última super retallada perquè se sent recolzat pels vots de diumenge. Si diu això el dissabte no el vota ningú!
A sobre s'excusa dient que amb el concert econòmic això no passaria, és a dir tota la culpa és del govern central. Cony! i qui s'ha gastat els calers que no teníem i s'ha endeutat fins al coll els últims anys?

Bona tarda Zel.

Ferran Porta ha dit...

La pregunta que formula en Pere és la clau de tot plegat. Ens tenen tan "distrets" amb les retallades... suposo que pretenen que no pensem en l'origen de la situació. No ho oblidem, no oblidem que el malbaratament orquestrat per tots, TOTS els governs, endèmic al nostre país, és l'origen de tot plegat! (el malbaratament i el dèficit fiscal, per suposat)

rits ha dit...

molt bèstia tot plegat. què ha trigat? 48h? molt fort. estic una mica fora de mi i molt emprenyada.

xò a sobre, la gent està d'acord!! és el que flipo! estan d'acord amb pagar taxa per recepta!!!!!!!!!!!

o estic molt però que molt equivocada o no entenc res.

Henry The VIII ha dit...

El Duran i Tarragona dient que s'ha de votar amb el cap, amb el cor i amb la cartera. Ara que ja tornarà a Madrid a fer-se la superstar al congrés dels diputats van i toquen precisament la cartera de la gent.

Well done, well done... Duran, la cosa no quedarà així. Arrieros somos y en el camino nos encontraremos.

Joan Guasch ha dit...

Pere, no t'equivoquis, ho hgués dit quan fos, la gent l'hauria votat igual. No hi ha vot més fidel que el de les dretes. Facin el que facin (legal o no) els seus votants mai no es queden a casa. Mas fa un paper (a les ordres del capital obscur que ens ha arruïnat la societat)i el fa molt bé.