16 de desembre 2011

plego

Només una cosa a dir.

Em sento utilitzada, menyspreada, menystinguda, i suposo que molts es senten igual que jo.

No em sentireu dir res més de cap d'aquests pocasoltes, ja s'ho poden ben fer i amanir, si em toca mirar de sobreviure, això faré. Entenc cada vegada més la ràbia i la sensació d'impotència que porta a segons quin tipus d'actuacions agressives. Anem directes a l'abisme, com es refarà res si no hi ha certa possibilitat de gastar? A més atur menys ingressos, menys recapte per donar serveis, per tant, al final, ens demanaran que treballem de franc, si només compten amb els diners que ens roben dels sous.


Vaga general sense serveis mínims, ja. Potser si els portem al caos, renaixerà quelcom d'entre les runes.

11 comentaris:

Elfreelang ha dit...

Quin ensurt zel pensava que plegaves del bloc no ho facis eh! no no ens rendirem zel...jo estic pioca amb gastroenteritis per això estic ara per aquí no no han de poder amb nosaltres vaga general ? no ho sé zel el que està clar és que tenim un govern molt poc valent i imaginatiu....que no ens deixin sense calers a plantar-se sense pagar ni un euro a l'Estat!!!!ànims!

Ferran Porta ha dit...

M'he endut el mateix ensurt que l'Elfreelang, però després de llegir-te no m'he quedat gaire més tranquil. Zel, subscric absolutament les teves angoixes, les teves sensacions, el tue cabreig, impotència, desesperació... i sí, jo també entenc que, en determinats moments, les societats hagin acabat per aixecar-se i dir, ben bé, prou.

No estàs sola, si et serveix de consol. Una abraçada enorme.

Rafael Meyerhofer ha dit...

...les coses clares...a mi quan algú em deu calers...miro de cobrar-li...el que no faig és fer el mateix del que em queixo a qui no te culpa de res.

desencanto ha dit...

Per a mi, a Catalunya,va guanyar el PP català de debò, altra cosa era enganyar-se.
El fet de que sigui un partit català, sembla té efectes miracolosos i ho borra tot.

Pere ha dit...

El caos ja ha arribat i molts fa temps que estan sota la runa.
Jo voto per una vaga d'ascensoristes en alguns grans edificis de Chicago, Nova York, Berlin, Londres, Hong Kong, Pequín ... que és on es decideix el nostre futur a curt termini.

Bona nit Zel.

Garbí24 ha dit...

ells ens retallen per tal de no veure afectat el seu sou......vaga general no soluciona res, el que hem de fer és una revolta per fotre'ls fora

Unknown ha dit...

o el pitjor, és que ens faran pagar per treballar... no se com acabarà tot plegat, la veeritat és que jo no hi vull ni pensar!!! molts ànims a tots i si us voleu distreure una miqueta mireu el que fa una noia de 27 anys, llicenciada de dues carreres i que ha hagut de buscar-se la vida amb altres coses perque no troba feina :)
www.espurnescomplements.com
www.espurnescomplements.blogpot.com

rits ha dit...

completament d'acord.

Joana ha dit...

T'hem de sentir, llegir, escoltar...
Ens has de seguir fent veure que queda molt per reivindicar.
Un petó enorme reina.

Jordi Dorca ha dit...

Recordo que el professor Aranguren (el filòsof, vull dir) havia dit alguna cosa semblant.
Una abraçada.

Anònim ha dit...

Ens han fet creure que la solució passa perquè nosaltres, els de sempre, paguem els plats trencats.
Nosaltres hen de decidir si estem disposats a tal cosa.