08 de febrer 2012

no és la crítica, senyors...

És ser mediocre. mediocre i barroer, mediocre barroer i per postres, no saber parlar...

Sembla que segueix aixecant polseguera la famosa gala, i sembla que la gran defensa que en fan és que, si un està a la primera línia de la feina, ha de saber acceptar les crítiques.

I tant que ens queixem del polítics, així, en general. És bo i saludable. I si no, a veure qui parla del Polònia, que no deixa cap sencer, allà tohom (i totadona) rep garrotades.

Però ho saben fer, ho fan bé, toquen on han de tocar i la corda sóna com ha de sonar. Rep el rei i rep el Papa, i rep tohom qui és d'una o altra manera personatge públic, però amb criteri.

El que s'ha de dir de la gala és que estava mal feta, mal dirigida, malescrita i pitjor expressada. Un brunyol amb totes les lletres. Ni cantant, ni ballant ni parlant. Ni els acudits eren bons. Em sembla que més d'un dels que estaven asseguts esperant l'espectacle s'hauria volgut fondre, i no pas per les crítiques, més aviat per la baixa qualitat, nul·la qualitat.

El millor que es pot dir és que semblava un mal assaig d'una paròdia tonta estudiantil. I és cert, aquests cobren abans de fer la feina, per fer-la bé. Molts també treballem per la cultura i ens han fotut de totes bandes.

Que s'ho facin mirar, que tots tots tots no som babaus.

5 comentaris:

Yáiza ha dit...

Caram! Crec que és el primer cop que et veig posar-te de part dels polítics... dius el mateix que el senyor Mascarell, conseller de cultura!

http://www.ara.cat/cultura/Mascarell-No-voldria-Gala-politics_0_642535851.html

Per cert, jo vaig veure'n un tros i també la vaig trobar de mal gust i poc graciosa... però si n'hagués de parlar no ho faria d'una forma tan destructiva (en relació amb el teu anterior post, on els vas fulminar). Però cadascú s'expressa com vol!

Pere ha dit...

Criticar i satiritzar als polítics és lícit, però s'ha de fer bé. Amb dignitat, sense caure en els mateixos errors que ells.
La gala va ser una veritable me...

Bona nit Zel.

zel ha dit...

No, Yaiza, no em poso de part dels polítics, ben al contrari, s'ha de poder dir el que calgui, però de la manera que van organitzar la gala, es van mostrar tant o més incompetents que els criticats, això volia dir, va ser horrorós, l'espectacle!

Garbí24 ha dit...

Jo no la vaig veure però per el que he sentit.......molt malament.
Hem d'aprendre a actuar amb més normalitat.

Txell Salip ha dit...

Ja ho pots ben dir nena, va ser barroer de collons...però quasi bé tots la vam veure...per despres criticar-la?? no parlo per tú eh, parlo per mi mateixa, jejejeje.

Petons bonica!!!!!