07 de febrer 2012

Gaudí no es mereixia això

Perlamordedéusenyor, quina punyetera pena de "gala"


Presentadors, cantant de pena, lletra de pena, amb la cacofonia de l'any, "si ens aixequem ben d'hora ben d'hora ben d'hora"


Presentadora, fent la "xavapija" de "barna" que diu dues frases en català i una i mitja en castellà.


Convidats, que han tardat a reaccionar quan escoltaven, em sembla que atònits, una mena de versió pitjor que les gales del darrer franquisme.


Guanyadors que gairebé no sabien què dir, tret d'alguna honrosa excepció.


Una mala, horrorosa versió dels Òscars, que poc he vist, però que al costat d'això són de premi Nobel.


Una Mònica Terribas avergonyida quan la pescaven per sorpresa, la seva cara ho deia tot.


Una endogàmia tan, però tan constrenyida a poquets títols que...


Vaja, pena i de la grossa...


Perdoneu, segur que els nostres intel·lectuals, els millors, ho troben excel·lent.
Sabeu? He mirat un bocí de Piratas del Caribe. Ja em perdonareu. Si més no, els dobladors tenen gràcia, dicció i expressivitat. I dormiré tranquil·la.
casumcony.


11 comentaris:

Toy folloso ha dit...

Ni un minut vaig esperar per fugir cap a una altra cadena....

Montse ha dit...

Jo vaig veure la pel·li de la 1. Ma mare està indignada, que es va quedar a veure-ho i diu que va ser molt xavacà i que l'any que ve ja s'ho faran. Una pena!

Ferran ha dit...

Sento curiositat, miraré si tenen penjada la gal.la aquesta al 3alacarta. Els comentaris que anava llegint ahir, a Facebook, anaven tots en la mateixa direcció que el teu post...

Agnès Setrill ha dit...

El terratrèmol de Lisboa, era molt més interessant, tot i axí, fent zàping, anava veient aquesta "gala"...i com tu, no em podia ni creure lo penosa que era, ...tot el que dius, i més que em permetré afegir...

Però diga'm tant sols una cosa, si et plau,
Després d'"aguantar" aquella mena de teatre "cutre" que feia sobretot la semi-presentadora, ( que semblava una mala imitació de la Lloll Bertrant amb estil del teatre dels anys 80's) com es va mostrar i el que vadir la que va fer de " la Juani", en una altre pel·li, ( i que pel que vaig poder comprovar allò no era un paper, era tal i com és ella)., i PERÒ, els comentaris de quan van rebre el premi l'Escrivà, el Solé, i companyía,...
Amb tot això, puc dir que vaig veure el millor i el pitjor?

Gràcies.

De tant dolent que em semblava que vaig arribar a pensar que això és un complot contra tv3 i la mateixa Terribas, que sí, que feia cara d'avergonyida, i ( méstimo més que sigui així.)

Agnès Setrill ha dit...

Vull aclarir, que encara confio amb la Mònica Terribas, perquè no hi hagi un malentès, i que el possible complot també va cap a ella.

Clidice ha dit...

Quin descans! així no em sento culpable d'haver fotut el camp! Però és que no ho acabava de veure clar, eh! :)

Joana ha dit...

Vaig veure l'introducció i vaig tancar la tele. Ja es veia a venir que seria malgastar el temps. Sort del Crakovia d'abans...

garbi24 ha dit...

JO no ho vaig veure però he escoltat a gent dir el mateix que tu.

Gregori Samsa ha dit...

D'aquestes gales poc es pot esperar.
Tenint en compte que l'únic que pretenen és copiar els Oscars, gala decadent i que ja put, el resultat no pot ser un altre.

Elfreelang ha dit...

I avui el Mascarell li ha fotut la bronca al Joel Joan ! per les critiques cap al molt honorable no pas per la qualitat de la gala!

Jordi Dorca ha dit...

Jo me'n vaig anar a dormir. Per somiar un món millor.