18 de febrer 2012

un govern de merda en tots els àmbits

Les escoles i instituts de Catalunya necessitaran el pròxim curs uns 1.500 professors per atendre l'increment de 15.000 alumnes, que no seran contractats, sinó que se supliran amb una major dedicació en els centres dels docents catalans que realitzen funcions de coordinació. La consellera d'Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau, ha explicat avui en roda de premsa a Barcelona les mesures organitzatives de les plantilles docents per al curs 2012-2013, després de reunir-se amb els representants sindicals i les juntes de directors de Primària i Secundària.

Segons que ha indicat la consellera, ni l'horari laboral dels docents catalans, que és de 37,5 hores a la setmana, ni el nombre de mestres, que és 63.054, es tocaran el pròxim curs escolar.Per fer front a l'increment de 15.000 alumnes, el govern català redistribuirà les hores que fins ara més de 21.000 docents dedicaven a activitats complementàries als centres escolars i una part de les quals seran lectives a partir del pròxim curs.

Els docents de secundària incrementaran en tres hores la seva estada obligatòria al centre a la setmana per poder compensar les hores de coordinació que no s'alliberaran de les lectives. Els coordinadors, doncs, no perdran el complement econòmic per la seva tasca però si la possibilitat d'alliberar les hores per a la tasca de gestió de les lectives. Aquests treball es faran dins del temps que, fins ara, es destinava a activitats relacionades amb la docència.



I UNA PUTA MERDA, SENYORA CONSELLERA, LI ASSEGURO QUE NO FAREM NI UN SOL MINUT DE MÉS QUE EL QUE ESTRICTAMENT ENS PERTOCA, NI UNA CORRECCIÓ A CASA, NI UNA CONNEXIÓ PER FER INFORMES, NI UN SOL SEGON DE MÉS.

I JA US PODEU ANAR PREPARANT. HI HA LÍNIES VERMELLES.

5 comentaris:

Garbí24 ha dit...

tot està podrit Zel, i tant de bo jo tingués tant segur un sou. Hi ha gent del meu entorn que l'hi han rebaixat el sou un 30% fent les mateixes hores i amb més exigència. Si per contra se't acut plegar no tens ni atur.
La únic sortida és començar a tallar per on més mal fa i que aquella colla de fills de la gran puta que s'han emportat tots els calers els tornin i a part d'això que estigui terminant-ment prohibit un sou de més de sis mil euros al més. Que collons és això de cobrar trenta mil euros al mes.
HEM DE TALLAR ELS ROBATORIS, SIGUI COM SIGUI.

Dafne ha dit...

CREC QUE JA ARRIBAT L'HORA DE PLANTAR-NOS. CADA DIA ENS DONEN MÉS PEL CUL, i només fem que entomar, i bla bla bla.... NO sé com s'ha de fer, però el poble s'ha d'aixecar i aturar aquesta barbàrie.
SI ELS POLÍTICS SÓN ELS FILLETS DE ...... MÉS GRANS DEL PLANETA, embutxar mentre retallen als desgraciats.
COLLA DE LLADRES!!!!

Ferran Porta ha dit...

Comptant-me a mi, aquí ja som 4 més que indignats_fins als collons d'aquesta colla de fills de la gran puta que estan, tú ho has dit, Zel, a punt a puntíssim de traspassar totes les línies vermelles hagudes i per haver.

Els meus pensaments em fan por.

Elfreelang ha dit...

Ningú amb dos dits de seny pot imposar aquestes maneres sense saber que serviran per baixar la qualitat, per més baixes per depressió i per fotre al carrer milers d'interins...ja des de fa 4 aanys cada curs tinc més feina, més responsabilitat, i menys sou al final m'hi hauré de quedar a viure a l'institut! tot això ve donat per les exigències del PP i el senyor Mas s'ha abaixat els pantalons! acabo que me'n vaig a la mani!

zel ha dit...

El més fotut de tot, és que hi ha molt poca sensibilitat, i que s'està muntant un grup d'intocables que fan i desfan al seu gust i plaer, no pot ser!