09 d’abril 2012

mira, mira...

Puig col·loca una cunyada al Gabinet Jurídic de la Generalitat

S’ha creat una plaça a mida per Núria Olivella i Busquets, dona d’Oriol Puig, director del Servei Meteorològic de Catalunya

El Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya ha contractat a Núria Olivella i Busquets, llicenciada en dret i advocada col·legiada des de 2002, i dona d’ d’Oriol Puig, director del Servei Meteorològic de Catalunya, que és germà del conseller d’Interior de la Generalitat, Felip Puig. Segons fonts consultades per e-notícies, Olivella no té “massa experiència real i gens d'experiència com a advocada pública”, però tot i així ha aconseguit una plaça d’interina a la que va accedir per fer-hi una substitució temporal.

Segons
sírius.cat la plaça està feta a mida per Olivella ja que el concurs que es va obrir el proppassat 17 de gener i que va guanyar tan sols tenia com a requisits el nivell C de català, la llicenciatura de dret i ser funcionari de la Generalitat. Aquests requisits tan mínims contrasten amb d’altres concursos oberts al Gabinet Jurídic, com un de quatre mesos abans, també per cobrir una baixa temporal, en que es demanava ser funcionari de carrera del cos superior de l'administració de la Generalitat o del cos d'Advocacia. A més a més, segons aporta la cadena SER, al concurs s’hi van presentar molts d’altres advocats amb més experiència, i contrastada, i currículums molt més extensos i càrrecs superiors a la categoria d’auxiliar administrativa que ostentava Olivella en el momento del concurs.

(tret d'aquí)

2 comentaris:

Dafne ha dit...

La mare que els va parir. FIns quan hem d'arrossegar aquesta llosa??? Sabent el que sabem, què fotem aturats?
M'agafa una mala hòstia!!!! I tota la rècula d'endollats, a tot arreu, el govern dels millors. La puta que els va parir!!!! Ja em passo pel folre les bones maneres, perquè ells no en tenen pas amb nosaltres.

rits ha dit...

Doncs mira, me n'alegro que es vagin desobrint. Aquestes coses han passat sempre. Fa 10 anys, 8, 4 i ara tb. Tenen mooolta gent per col·locar.

I me n'alegro que surtin xq no podem dir el que veiem, xò és el de sempre, malgrat retallades i crisi, és el de sempre.