20 de juliol 2012

casumcony, ha rebut la plastilina

La plastilina, els papers, les pintures, les cartolines, les ceres... passen del 4% al 21%, mentre que els bolígrafs, els llapis i fins i tot les gomes d'esborrar, material de dibuix... que tenien un IVA del 18%, també pugen al 21%.




S'ha de ser pervers, no trobeu? Pobre plastilina...Vinga, cal seguir protestant, ahir molts eren al carrer, ja ens toca a tots, fins i tot als infants, que -ai, per culpa d'aquestes tonteries dels mestres, que hi ha materials que no cal que tinguin- patiran les retallades. Vaja, també tindran menys mestres, però més calor humana... ja sabeu arribarem als 30 per classe, si cal.


Si algú entén què passa, que m'ho expliqui sisplau, jo només veig maldat i criteris perversos per fer el que fan. I ara tocaran les pensions. I definitivament serà el crak. Pitjor que el del 29.

5 comentaris:

Elfreelang ha dit...

Jo retallaria les pensions vitalícies, eliminaria els funcionaris dels ministeris de l'esta, eliminaria el pressupost de l'exercit, eles dietes , retallaria el sou dels parlamentaris espanyols i altres al 40 %, posaria la taxa per les finances, posaria altre cop l'iva de 33% pels articles de luxe...retallaria a un 50% els ingressos de la casa reial, apujaria els impostos als rics, etc etc etc però és clar no em fan cas a mi...

Elfreelang ha dit...

ah zel el crack del 29 va superar-se amb un increment de despesa publica, vaja tot el contrari que ara ....que tal si fem contraban de plastilina?

Garbí24 ha dit...

jo em pregunto si la vaselina es iva super reduit o be ho consideren article d'oci

sa lluna ha dit...

En el crack del 29 hi va haver molts suïcidis .... també forma part d'aquesta bogeria, "treure" persones que per a ells en sobren...

Sr.Gasull, la vaselina és considerada article de luxe!!

Pobres nins, sempre patint pel mal cap d´uns quants indesitjables!

Bon diatinguem tots.
Uns bessets!

jomateixa ha dit...

Crec que voto Elfreelang com a economista!!
S'haurien de posar en pràctica les seves propostes JA!!