06 de setembre 2012

territori català lliure

Aquest blog es declara territori català lliure. Ep, però, compte, territori català lliure i independent d'aquest govern que tenim. I des d'aquí, dic al senyor Mas, que jo no el vull a la manifestació. I si me'l trobo, cosa impossible amb els que serem, potser em vindrà alguna mala idea. Què és això de "hi seré, però no hi puc ser". Ni que fos Déu, cony.


I és que aquest matí, escoltant el sr Mas, m'ha caigut el somriure de la cara, que, amb molt esforç, estic intentant posar-me cada matí. Jo prou he cercat i intentar retrobar-lo, però l'he perdut, i no l'he recuperat encara. Ni el recuperaré mentre hi hagi aquest desgabell al nostre país que encara no és territori lliure.


Si tingués un tipus d'humor com el Forges, seria per fer acudits. Al mateix diari una declaració es contradiu amb la següent, al sí dels partits ara és no i ahir era sí, tothom creu que sap i diu el que creu, i ni saben ni es creuen ells mateixos. Si algú ens llegeix des de fora, ens prendrà per idiotes. Vaja, que no podem pretendre que ens preguin seriosament si escolten qui teòricament ens representa.
Tenim un personal digne d'un estudi psicològic a fons. Alguns crec que tenen problemes de personalitat múltiple. No podem aprofitar per llançar-los al Fossar? Ai, no hi seran tots... Ho deia per aprofitar el temps...

I és que és ben trist que hàgim de lluitar contra els de fora i contra els de dins!

4 comentaris:

Violant d'Atarca ha dit...

Al Fossar, no, que allà no s'hi enterra (ni s'hi llença) cap traïdor.
Amb l'alliberació nacional haurà d'arribar la de les classes populars. Es a dir, els que fins ara ens han governat no hi poden tenir cabuda, ja que sinó, aleshores, seríem un estat sí, independent, però igualment mal governat.
Crec que amb la finalització del domini ecspanyol, també ha de finalitzar el domini del govern capitalista-burgès,la classe de la punta de la piràmide que ens sotmet al seu jou... M'agradaria que la nació esdevingués un territori on la justícia, la igualtat, la llibertat, la solidaritat i altres valors positius per la convivència humana fossin l'estendard on emmirallar-se els que aspirin a evolucionar humanament en una societat organitzada horitzontalment i no pas vertical.
Una abraçada patriòtica!

Garbí24 ha dit...

teatre del bo, com deia un altre indesitjable

Anònim ha dit...

no pateixis, el Mas no hi serà.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Hem d'anar a pams, Roser: primer els de fora i després els de dins. Cal fer molta neteja, però cal anar a pams.

Per cert, vas rebre el meu correu sobre la paremiologia tòpica? Suposo que no hi haurà molts possibles patrocinadors per a Viladamat, però la cosa es va animant i el primer que arriba s'ho queda. ;-)