30 de maig 2013

ciutadana terrorista

Tinc tots els "mumbros", com diu l'estinat Tortell Poltrona.
Els tinc tots, i això que em considero bona persona. Però com que clarament sóc antisistema, i amb molt d'orgull, estic assenyalada.
Han fet un invent genial, canviar el signficat de les paraules i fins i tot dels fets. Escanyats com estem al meu país, -i també al veí- pel poder dels hereus del franquisme, -i qui digui que no és que té una bena als als ulls i molts taps a les orelles- ara estan fent una immersió lingüística que res té a veure amb l'escolar.
LA NOVA LLENGUA QUE PARLEN ELS GOVERNANTS ESTÀ CANVIANT LA REALITAT.
I és un fet i en som testimonis a cada moment, escoltant sisplau per força el que els tirans diuen, a saber
-La llibertat d'expressió, explicar els fets, ara és un atemptat a l'autoritat, serà ilegal i ataca el nostre sistema democràtic (ja!)
-El dret a l'avortament, és comparable al terrorisme d'ETA.
-La plataforma dels afectats per la hipoteca és una organització feixista, terrorista per alguns, i atempta contra el dret a la intimitat i la llibertat, i en canvi el desnonament és legal donat que s'ha de pagar o morir.
-La desobediència civil davant les injustícies és ara també un atemptat contra l'ordre establert, ergo, és terrorisme estil abertzale.
-Tot i que hi hagi un document filmat de com la polícia posa una arma blanca a la motxilla d'un noi,  o buida ulls, o es carrega jovenets, són ells qui s'ho busquen, coi, terroristes! Apallissats i engarjolats, per un enéssim atac a l'autoritat, ergo, la polícia ha d'exercir tota la violència legal que li és pròpia per garantir la pau social.
-El dret a un sou i una vivenda dignes, segons Fàtima Báñez, són privilegis.
-És normal deixar morir algú si no té papers, no s'investiga. La salut, que hem pagat i paguem tots, és un luxe innecessari en una gran majoria de casos com s'ha comprovat.
-Discrepar de la opinió del govern és una amenaça terrorista, i si ets algú que treballa en un mitjà de comunicació, vindran a casa i t'espantaran, et prendran les dades i les ordres són tan clares que, o calles o et callen.
-Segons un tal Macián, la gent del 15M "son híbridos de hiena y rata"
-La cirereta. Rouco ha promocionat i llogat exorcistes. Sí, tal com ho llegiu. s'han d'exorcizar segons quins personatges, que estan subjectes a la influència i domini anímic del dimoni.

O sigui que ja podem anar pensant en un sistema global de defensa, que, pels qui governen gairebé tots nosaltres som sospitosos de terrorisme.
Doncs, no sé amb quins calers pagaré els objectes que... ja m'enteneu.

Això podria ser la fi d'aquest blog.

3 comentaris:

Thera ha dit...

No sé on anirem a parar... de moment de caps a la desesperació!!

Montse ha dit...

arggggg... aquí una altra que no sabrà on amagar-se!

canviar el significat de les paraules està de moda.

Com n'hi deuen dir, dels xorissos?

zel ha dit...

comité de savis!