04 de novembre 2014

La gran estafa...

...dels que agombolen els esperpèntics polítics, i aquí mirem quin remei posen les grans fastigoempreses al greu problema de la situació global hispànicahahahaha, se m'ha encomanat el riure boget.

Apa, preparant les frauleccions, en una fraumocràcia, i el gran daltabaix que veuen venir, diuen els grans porcpresaris que cal lluitar contar el frau fiscal... i tots tots tots evadeixen, atresoren fortunes escandalosament i ens roben no pagant els seus impostos gràcies als porc-lítics que els alimenten, vaja, el cercle viciós...
Han deixat a zero les garanties dels pocs treballadors que es queden, després de desfer-se d'un gran gruix de gent. Més de 200.000 aturats els han propiciat les grans empreses. I l'IVA? Ah, això sí, que a ells els va de nassos, el paguem els desgraciats...
Per acabar-ho d'adobar, ara sento que pujarà altra vegada l'electricitat (cabrons), proposen tornar a flexibilitzar el poc treball mig normal que queda (més que cabrons), i proposen retallar més les despeses públiques. Qui se'n beneficia? Els hereus amb ADN franquista.

Escolteu-me. De debó no necessitem d'una vegada la guillotina? Està demostrat i més que demostrat que són lladres, corruptes, amorals, cínics i que ens prenen per idiotes. 

Tossudament alçats. 
Més que mai.
No som com ells.

3 comentaris:

Garbí24 ha dit...

no tardarem massa a veure'ls per el retrovisor, o això espero. Fart de tots, fins i tot dels bons

ninona ha dit...

a mi em sap greu dir-ho en veu alta perquè és més ràbia que desig real, però ho penso sovint que ens caldria recuperar la guillotina i fer net d'alguns caps (i en aquest alguns hi caben molts).
quin cansament de tot.

Sergi ha dit...

La solució a tots els problemes no és la independència. Però que ens lliuraríem d'unes rèmores incrïbles, això sí que ho tinc clar. La dictadura de poder que marca el govern espanyol em sembla que s'escapa a tot el que s'hagi vist mai, tornem a l'esclavatge, i no té un altre nom. Fotem el camp i ja s'ho faran, i maldem per construir un país millor i més just. No, un país moooolt millor, i mooooolt més just, perquè fer-lo només millor i més just que España és facilíssim.