13 de febrer 2008

fem-ne de dos un

La Roser del meu blog bessó, Ara Mateix enfilo aquesta agulla, i en Josep Ma de l’Així ho penso, em demanen de fer un altre joc d’aquest de jo te’l paso i tu el passes... (per cert encara ningú m’ha aclarit què vol dir meme...)
Aquest és musical, buscar algun video de música que m’agradi... Si aneu passant per aquí ja veieu que vaig posant música ben diferent, és que a mi m’agraden molts tipus de música, del blues a l’eskà, de la música més tradicional al rock més pur, dels grans musicals a allò més carrincló de la Mary Poppins. Quan hi ha música, la Zel balla, balla i balla... ballo fent el sopar, ballo a la classe, ballo asseguda en un cotxe, somio que ballo...Els meus fills, alguna vegada em deien “mama, fas el ridícul”... Ballo a les festes de poble i ballo als concerts... Tan li fa sola, com en parella, m’és igual un vals que una jota mallorquina, tan li fa un pasdoble, com un ball pla, doneu-me una sardana o un reggae, jo ballo! Fins que el cos aguanti... de moment, encara puc!

Aprofitaré per posar doncs, un video, però primer em vull afegir a aquesta campanya de suport a EuskalHerria. Així que el que penjaré, l'he tret d'Euskaltube, de la campanya "temps per la pau" reivindicant la llibertat de partits.


Ez dago maitasunerako aukerarik Euskal Herrian, zabaldu elkartasuna

No hi ha temps per a l'amor al País Basc, escampa la solidaritat

Si em tanquen el blog, n'obriré un altre!

Anem pels musicals, a veure si hi ha sort.
*



*


Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra - Unza Unza Time

9 comentaris:

Striper ha dit...

A mi que ja seem tancavan els ulls el teu post me els ha obert.

Jordi Pinyol ha dit...

No ens el tancaran, demanar el que es demana en aquesta campanya no és cap delicte. I si els tanquen n'obrirem no un sinó deu més si cal.

:)

efe ha dit...

He entrat al bloc i no acabe d'entendre la cosa.

Per cert:

http://ca.wikipedia.org/wiki/Meme

Supose que és això, però no.

Toy folloso ha dit...

Aquest post parla de la teva feina.
En dues ratlles explica el (etern) problema que teniu.
Es de la admirada Indigo.

Jobove - Reus ha dit...

bailad malditos bailad, deia la pel.lícula

em d'estar tots amb Euskadi, poc a poc ens van foten fora de la lluita, molt hàbils aquests paios

salut i petons

Txell ha dit...

Si et tanquen el teus, ens els tanquen tots! A més, ens solidaritzem amb tu!

Jo abans també li deia a la meva mama que feia el ridícul!

Anònim ha dit...

Fa temps vaig escriure un post que parlava d'on ve la paraula mem o meme. Te'l copio aquí a sota:

MEM

Llegeixo “El viatge a l’amor” d’Eduard Punset.

I sorprenentment, per a mi, parla dels mems (memes, en diuen aquí als blogs) potser en català se’n diu mems. Si voleu saber d’on surt la parauleta… El llibre parla de les claus científiques de l’amor, parla de biologia i de tantes coses que estan com automatitzades dins de les nostres cèl·lules. Que no decidim tant com ens pensem, vaja!

Sembla que la vida és una cosa molt directament lligada a la transmissió d’informació: informació genètica a través de les seves unitats els gens i informació d’herència cultural, les unitats de la qual se’n diuen mems.

Gen de genètica i mem de memòria? (Ei! penso jo, que això no ho diu el Punset)

E. Punset cita:

“ El lliure albir - diu Dennett - és una invenció humana efímera, com els diners, i la seva vigència està supeditada als terminis del venciment de la cultura que ha nodrit tant una cosa com l’altra. Si Richard Dawkis i Susan Blakmolre acceptessin els postulats de Dennett, el lliure albir el ficarien al sac del que ells anomenen mems en comptes de gens; és a dir, les unitats de transmissió de l’herència cultural.”

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Un mem (de l'anglès meme i aquest de memory) és, segons les modernes teories sobre la transmissió de la cultura a les noves generacions, la unitat mínima de transmissió de l'herència cultural. El neologisme va ser encunyat per Richard Dawkins, a causa de la seva semblança fonètica amb el terme gen.

Falen?

Si vols una altre definició, també és:
‘Meme’ es un término que se ha popularizado en la blogosfera, son conversaciones distribuidas que se van contagiando de un blog a otro, de manera que el blog que origina el meme enlazado desde muchos otros blogs y recibe muchas visitas, dependiendo del éxito del mensaje.

Se podría decir que los memes son campañas de promoción viral o también llamarle márketing viral, en el que los bloggers buscan una mayor audiencia, de esa manera un meme con éxito irá reproduciendose por sí mismo una vez que ha sido lanzado y se irá contagiando por la blogosfera de manera que se consiguen muchos enlaces gracias al trabajo inicial en el post.

Joan de Peiroton ha dit...

Doncs finalment, com ens cal dire? mem? Un mem?
Doncs, adoptat. En gascó com en català.
Ah! Som tots bascs, excepte...Baiona que és gascona, doncs occitana !!!!
(va ser l'estat francés a la revolució, que va escollir Baiona, ciutat gascona, com a capital del pais basc francés, que no hi havia cap altra ciutat d'importància regional ). Però entre bascs e gascons, no ens farem pas la guerra, que som tots descendents dels "Vascones". Hom diu que l'occità, la llengua dels trobadors va tenir moltes filles, que el llenguadocià i el català son llengues bessones, que les altres varietats de l'occità son llur germanes, i que el gasco és només llur germanastre, de pare basc. La senyalització hi és trilingüe a Baiona: francès, basc i gascó. La llengua pròpia de Baiona és el gascó. Petonassos !!!