20 de juny 2008

qui la va parir...

"La presidenta de la Comunidad de Madrid, Esperanza Aguirre, anunció hoy la congelación de su sueldo (100.742,91 euros anuales más gastos de representación y coche oficial), el de sus consejeros, viceconsejeros y altos cargos, entre otros miembros del Ejecutivo regional, para este año y el próximo.
El objetivo es reflejar la "austeridad del Gobierno" regional."

Els molt cabrons...
Que ho expliquin així, amb aquesta cara dura, tots mudats amb una cara de no haver passat mai penes ni misèria, ja té pebrots la cosa.
Que li preguntin a molts com aquesta pobra d'aquí a baix, a veure què en pensa de l'austeritat del govern.
I amb tot el cinisme ens refreguen pels morros el que cobren.
Total, perquè? Què carai han fet que els faci ser ciutadans de primera?
Mai veurem cobrar un sou directament proporcional a la feina que un fa. Vergonya. Molta vergonya. A treballar com tothom, coi, i a cobrar pel que un es mereix i segons les necessitats vitals. Que no em diguin que són càrrecs de responsabilitat, perquè ja sóc grandeta i tenen de responsables el que jo tinc de campiona olímpica. Res de res.

14 comentaris:

Striper ha dit...

Jo ja acepto aquests condicions gongelades uns anys.Bon Dia.

Sergi ha dit...

Segurament no saben com estan els sous actualment, han sentit campanes de congelació, i s'han dit: 'anem a fer el mateix per acostar-nos al poble'. Però no s'adonen que és una mesura treméndament impopular, ja que amb el sou d'aquesta dona podrien viure 10 persones, o més ben dit, molta gent treballadora es veu obligada a viure amb aquesta desena part.

Carquinyol ha dit...

més de 100000 euros a l'any més despeses i diuen "congelació" ??

La mare que va !!

LlunA ha dit...

Jo ja ho he dit varies vegades que de política no entenc i passo una mica del tema...però és veritat que tampoc no entenc perquè tenen els sous que tenen...això encara ho entenc menys

Nerim ha dit...

¡¡¡Vaya bemoles tiene la señora!!!
Me quedo sin palabras para expresar el profundo pesar que siento cuando conozco la poca integridad de ciertas personas.

Un abrazo

Onset ha dit...

Ista chen no tienen mica bergüeña, pero fan o que les peta. Ya me fería goyo de poder puyar-me o sueldo sin que dengún me dezise cosa. Asinas ye o sistema. Salut.

Clint ha dit...

doncs jo ho trobo inmoral! cobra 0,91 € més que jo! jajaja


Quina barra!

Jobove - Reus ha dit...

si fa uns mesos deia que no arrivaba a final de mes, pobreta !!

cada tocino (tocina) l'hi arriba el seu sant marti

petonets maca !!!

Cèlia ha dit...

Qui la va parir, tens raó! Se sembla a l'alcaldessa del meu poble, no té diners pel transport escolar de l'institut però el primer que va fer en sortir d'alcaldessa va ser pujar-se el sou una bestialitat (l'any anterior havia criticat el sou de l'alcalde amb qui no compartia color). Immorals!

mossèn ha dit...

mamons ... salut

Anònim ha dit...

Aixó és el que declaren, sotamà vés a saber quant més.

Ferran Porta ha dit...

Com diu la Cèlia, inmorals que haurien d'anar a la presó, per lladres. Espero que es podreixin a l'infern una temporada, per lladres i estafadors.

D'això... bon cap de setmana!

Jesús M. Tibau ha dit...

Jo també vull que me'l congelin així. Sóc funcionari i des de fa 10 m'ampugen el sou un 2% cada any, per la qual cosa cada any estic perdent diners.
De totes maneres, a mi no m'agrada criticar el sou dels polítics, del president del govern, etc. Penso que és un sou molt inferior al que té una persona amb responsabilitats en una empresa privada i és necessari que els polítics que ens governen siguin gent competent, preparada, i, per tatn, amb un sou elevat, ja que si no se'n van a la privada.
Això sí, si no donen la talla, al carrer.

webmaster tmarin ha dit...

Pobrecillos políticos...¿y como se las arreglaran ahora?
Pandilla de gorrones.
Tere Marin