25 de gener 2009

el preu de les òsties

Si no fos perquè un es va acostumant a tot, diria que ens prenen el pèl. Consti que no vull ferir cap creient, però ho trobo psicodèlic.
Els cinc superpecats
Contraban d'òsties consagrades
Et poses en fila quan toca anar a combregar. Es tracta de guardar l’òstia consagrada i vendre-la.
Es veu que el tràfic va en augment. Les fan servir per practicar misses satàniques. Spain és el país més actiu, diuen els de la Penitenciaria Apostòlica. Qui són? Ep! Jo també ho he sabut avui. El màxim tribunal que jutja els pecats més greus que l’esglèsia considera. Quins?
-Fer ús de les òsties consagrades per misses negres.
-Violar el secret de confesió.
-Absoldre qui hagi sigut còmplice d’un pecat sexual, o l’hagi comès.
-Nomenar bisbes sense consentiment del Papa.
-Pegar el Papa

I dic jo, com saben això del contraban d'òsties? Quantes misses negres es celebren? On? D'altra banda, m'estic imaginant una escena de compra-venda d'òsties. Un estira i arronsa pel preu.
-Tu, que tinc autèntiques òsties artesanals, que si l'han fet els monjos de la Divina Resurrecció... -Ep! que jo les tinc de les Clarisses!!!!
-Doncs les meves no estan reblanides, les he guardat en un "tuper"
Es veu que les més ben pagades, són les consagrades pel Papa. Coi, no m'estranya que hi hagi tanta demanda de polis, si a més de les manis d'esquerra, de vigilar els qui cremen banderes i fotos del rei, d'empaitar la gent d'esquerra del país basc, d'espiar els del mateix partit, ara s'han de cuidar del contraban d'òsties... I de que no peguin el Sant Pare, que aquest "pecat" té tela... (A qui es queixarà ell? els nens diuen, mama, m'han picat!)
Quin país, déu meu, quin país. El meu pare, quan sentia bajanades, mirava al cel i deia: "Baixa, si no tens feina!!! De fet, de vegades em venen ganes de fer-li un crit a l'Altíssim...

21 comentaris:

Sergi ha dit...

Ei... shhh, sí, sí, tu. Tinc unes hòsties de puta mare tio, prova-les. són tela tio. Te'n passo unes, les primeres són gratis, tio.

On anirem a parar.

yraya ha dit...

jajaja, Zel, has conseguido que riera, no la habia hecho en todo el día.
A ver si nos ponemos todos de acuerdo y le llamamos al Altisimo y nos escucha.
Un besote

Txell Sales ha dit...

Sí, realment fa riure aquesta notícia. Sembla que no pugui ser de debò. Quina òstia m'he fotut en llegir-la.

Albanta ha dit...

Li estic donant voltes a un dels cinc pecats... Que entendràn per pecat sexual? I ser complice? Per que per l'iglesia ser homosexual, o desitjar la dona del veí ja és pecat, no???

Assumpta ha dit...

Jo no ho veig tan graciós. De fet no ho veig gens graciós.
Cadascú és lliure de creure el que vulgui i si pels creients l'Hostia Consagrada ÉS el cos de Crist, comerciar amb ella, fer-ne burla, o fer-la servir per qualsevol cosa amb mala finalitat, és lògic i natural que sigui considerat pecat.

Obviament, molta gent no ho creurà, però un respecte sí crec que mereix.

En tot cas, algun error, mancança o imprecissió deus tenir en la teva notícia, perque no crec que Absoldre qui hagi sigut còmplice d’un pecat sexual, o l’hagi comès. sigui cap pecat.
Precisament "absoldre dels pecats" és una de les tasques de l'Església.
Que absoldre d'un pecat fos pecat seria bastant kafkià.

Bé, seguiu rient i bona nit :-)

DOLORS ha dit...

Això ja és una passada , he rigut molt i molt!!

Edurne ha dit...

Jajajaja! Está buenísimo este post, Zel, querida!
Lo de las hostias en el "tuper" y las misas satánicas... bueno, y lo de pegar al Papa, jua!
De verdad, vaya trabajito que tienen, eh! Bueno, pues a ver si se ganan las pelas, digo!
Petonets!

Carme Rosanas ha dit...

Je, je, je, quina gràcia! Mira estic rient de bona gana. La mev a mare també deia aquesta frase de "Baixa, si no tens feina" ... però en deu tenir molta, ja que mai ha baixat.

M'apunto fer un cafè, quan vulguis. Que emocionant! T'avisaré per mail quan pugi cap a l'Empordà, a veure si coincidim... No és que vingui gaire sovint, però sempre venim ni que sigui cada parell de mesos un cop.

Striper ha dit...

Sense casi paraules, el que m'estranya queamb lo llaminers que son els del clero amb els cales no las venguin ells directament.

bajoqueta ha dit...

Jolin vaja coses amb les que traficar...

Jobove - Reus ha dit...

sanitat hi hauría de pendre cartes a l'asumpte, quantes osties poden estar caducades i et poden donar un mal de ventre terríble

salutacions

anareis ha dit...

Estou fazendo uma campanha de doações para criar uma minibiblioteca comunitaria na minha comunidade carente aqui no Rio de Janeiro,preciso da ajuda de todos.Doações no Banco do Brasil agencia 3082-1 conta 9.799-3 Que DEUS abençõe todos nos.Meu e-mail asilvareis10@gmail.com

Príncep de les milotxes ha dit...

És curiós amb els problemes que hi tenim els humans que hagen persones que ocupen el seu temps en comercialitzar aquestes coses sagrades; crec que és fer la punyeta pel sol fet de fotre.
Com t'han dit en altres comentaris, això de les Òsties en el tupperware és d'una imaginació molt curiosa.

Carles Casanovas ha dit...

Jo no sóc especialment creient, però
no cal fer befa de les creences dels altres. Perquè feu burla d'això i no en feu d'Alà i de l'induïsme, el Braamanisme, l'Animisme, el Luteranisme...No, jo que no sóc católic, ni apostòlic, crec que no
s'ha de fer burla de cap religió, filosofia o creença.

rebaixes ha dit...

-Creu, li digueren.
- Ara, Creu?
Està, ara i per sempre
amb el braços
en Creu.
----- Es el que he posat al meu bloc.
---------------
jo crec que tots em perdut el nord i no sabem ni on som ni on anem. Tot hi ajuda. No creiem en res... Veiem en tot l'engany... La crisi de valors humans és molt acusada i el diner entra per tot arreu a sac. La seguretat és el diner, doncs a fer diner com sigui... No us heu sentiu dèbils, per molt de riure de tot? Quan acaba un de riure compren que és veritat que es riu d'ell mateix.
CREU, EN QUÉ? anton.

Vicent Terol ha dit...

Jo no veig cap burla ni falta de respecte en la notícia que ens conta Zel. Simplement transmet una informació real que s'ha publicat. Jo ho havia llegit ahir pel matí a l'edició de paper de Público. Ací teniu l'enllaç:
http://www.publico.es/internacional/194050/tribunal/cinco/superpecados

Cèlia ha dit...

Hòstia reconsagrada! M'has deixat de pedra! Cada dia sento més coses estranyes, tan senzill que podria ser tot... tràfic d'hòsties! l'últim que em quedava per sentir!

Els del PiT ha dit...

El meu metge m'ha recomanat que no parli ni de religió ni de política, en Messi al madrit?
Òstia!!!

Una ha dit...

No había podido leer completa toda esta notícia y me sorprende la imaginación que tiene la gente para trapichear.Besos

Laura ha dit...

El que sorprèn és que l'Església encara tingui tanta influència, amb tanta falsedat com han anat escampant. Jo em quedo amb els capellans de poble: molts d'ells -jo en conec- fan una feina increïble, mostra no ja del catolicisme sinó de la generositat humana.

Assumpta ha dit...

I per què els que fan bona feina "no són mostra del catolicisme"?
per què quan fan una tasca increïble llavors resulta que no tenen res a veure amb l'Església?

Quants prejudicis!!

Els capellans de poble, els voluntaris de Càritas, els voluntaris de tants i tants menjadors, la gent que va a ajudar a la Casa de Misericòrdia a Reus, les Misioneres de la Caritat de la Mare Teresa de Calcuta de Barcelona... i poso exemples que conec: SÓN ESGLÉSIA.

Quan algú d'Església fa alguna cosa que és bona: resulta que ho fa perquè és "generositat humana"... quan algun capellà, bisbe o qui sigui, fa alguna cosa malfeta, ja teniu motiu per atacar l'Església.