14 de maig 2009

o són sords, o cecs, però muts.... que més voldríem!!!!

El presidente del PP, Mariano Rajoy, se mostró convencido de que "la inmensa mayoría" de los aficionados del Barça y del Athletic están, "como todos los españoles, con el Rey, la nación y el himno".

El president del PP està com una punyetera cabra, no és del nostre món i no sap entendre ni el que té davant del nassos, coi, que no té oïda? (orelles, sí...) El señor Rajoy hauria de saber que la immensa majoria de gent que va anar al partit no s'identifiquen ni amb un himne heretat del franquisme que encara s'escolta però ningú sap que hauria de dir (evident no pas, viva españa, alzad los brazos, hijos del pueblo español, que vuelve a resurgir, prietas las filas, recias marciales, nuestras espadas van... no crec que representi avui dia a gairebé ningú...) I no parlarem de le Roi i de la nació...


I espereu-vos que això sí que té pebrots (no sé de quina comunitat són ara els pebrots, a mi m'agraden els de l'hort de la mare)
Díez acusó al Gobierno de no "imponer el respeto a los símbolos del orden constitucional", y anunció que intentará pedir la comparecencia en el Congreso de la vicepresidenta primera, María Teresa Fernández de la Vega, para que dé explicaciones.

Ja veig a la senyora Fernández de la Vega, cridant a files i a cens a tots els afeccionats que no respecten l'himne, la bandera i el rei cap a Madrid, i per fer contents a tots els estaments religiosos, faríem com quan Josep i Maria van anar cap a Jerusalem pel cens dels romans...

I si quedem per anar-hi junts i fem així com una mica de gresca i xerinol.la, un foc de camp, amb les nostres xiruques, cantant.... nooooooo, nooooooooo, no serem moguts, nooooooo nooooooooo, no serem moguts igual que els pins prop de les ribe-e-reeees...noooooooo serem moguts!!!

Si és que tot plegat és una conya, casumdena, qui no riu és perquè no vol...coi de Rajoy i Rosa Díez, que en són de trempats, jejeje... a que el curs que ve ens posen obligatori a l'hora de música aprendre allò de "Al pasar la barca, le dijo el barquero, las niñas bonitas, no pagan dinero..." jejeje

27 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Zel, jo m'apunto ràpid al nooo nooo nooo serem moguts, en canvi això de la barca i el barquero no em dóna molt bon rotllo... ;) i no serà pas perquè no me'n recordi, sinó potser perquè me'n recordo massa. I que tindran a veure aquesta gent amb nosaltres? No ho sé pas però sempre es creu saber tot el que pensem tots.

Sergi ha dit...

Això ha dit en Rajoy? Bé, és la seva feina dir aquestes bajanades i amagar la realitat. Viu en un món de fantasia. No crec que sigui tan ximple com per creure's les seves pròpies paraules. I si és així... aquest home té un problema molt gran.

Jordi Casanovas ha dit...

si no ho veig no existeix
si no ho veig no existeix
si no ho veig no existeix
si no ho veig no existeix
si no ho veig no existeix

no hi ja pitjor cec que el que no hi vol veure.

Striper ha dit...

Es que viuen a un altre mon.

Joana ha dit...

Què volem!! La dreta de fa mil anys... :)

sargantana ha dit...

ajajjajaj aquest si que es un post *made in zel* jajajaja
no...no...no serem moguts!!
bon dia bonica...

Anònim ha dit...

Són impresentables, mal educats... són... el pitjor, si un dia em trobo al congrés no vegis el què li diré sense que entengui el què li dic realment.

Clidice ha dit...

Quan vulgueu comencem a passar, ja tinc la motxilla, les botes, la tenda i el fogonet a punt :)

I després sortim per la ratlla i hem d'ensenyar el passaport que ens identifica amb senyors com aquest ... o com l'altre. Com ens hem de veure pel nostre mal cap!!! :(

Carquinyol ha dit...

Jo vull una mica d'això que pren en Rajoy !!! xDDD

Ells que vagin imposant cosetes, que la millor fàbrica d'independentistes és diu PP, tot i que UPyD no es queda gaire lluny.

Ferran Porta ha dit...

A Rajoy i companyia ja els coneixem, i com ja heu dit alguns, sabem que viuen en un món paral·lel. Més gros em sembla el que ha dit en Ridao, del meu expartit:

1) "per defensar unes idees no és necessari fer segons què" (referint-se als xiulets)

2) "no s'ha de barrejar el que és esportiu amb el que és polític" (com si no ho fes tothom, començant pels estats!)



Em sento orfe.

jrrof ha dit...

€i! Ets una valenta! Conta’n les veritats com catedrals!

Tonina ha dit...

Molt bo, zel, molt bo.
Les coses tal com ragen, sí senyora!!!

Josep ha dit...

HOLA ZEL
Mayor Oreja se enorgullece de que su bisabuelo les prohibiese hablar euskera
"Mi bisabuelo se esforzó para que sus hijos no se encerrasen en el granero. Prohibió que hablaran el vasco en casa, para que aprendieran bien el español". Con estas palabras, Jaime Mayor Oreja, candidato del PP a las elecciones europeas, reivindicaba la actitud de su bisabuelo para cargar contra el modelo de inmersión lingüística en las escuelas catalanas.

!!Doncs amb un besavi asi és facil ser fatxa ¡¡

Una abraçada.

Cèlia ha dit...

Els de l'antic règim encara viuen en temps de reis i princeses... per això sempre llueixen grans espasas i banderes...

Julia ha dit...

Pues anda que si Rajoy te ha puesto así, no quiero ni pensar cómo te habrá puesto el Mayor Oreja de los dallonses, jajajajaja...

Compteu amb mi per aquesta excursió de xirinol.la i xiruques que a mi m'agraden molt i fa molt de temps que no tinc ocasió.

Sí Zel, és indignant que aquests zombis de la politica tinguin la "desfachatez" de parlar com parlen. I el més trist és que encara hi hagi tanta gent que els voti. I no tenen cap excusa, doncs ser espanyol no té perque estar renyit amb ser honrat i intel.ligent.

kweilan ha dit...

Doncs ara llegia que el Ridao ha dit que li semblava malament que s'hagués pitat l'himne espanyol...que ho diguin els del PP d'acord però un polític català d'esquerra...em costa d'entendre.

Agnès Setrill. ha dit...

Ets tot una artista amb el "paint"! Hehehe!

Jordi Vargas ha dit...

Digues que siiiii, ten tota la rao, per cert en aquesta foto a quedat força macu jejeje.
Una abraçada

rits ha dit...

cap polític tindrà la valentia de dir el que representa la xiulada i de donar-li suport o crear qüestionaments a la figura de la monarquia i els símbols d'aquesta espanya.
Si fins i tot els d'esquerra que demanaven els comptes cada any ara van i diuen que no estava bé!

GAIA ha dit...

La foto genial! Je je je
És així com el veiem. Si senyor!

Zincpiritione ha dit...

Amb aquesta gent és com picar ferro fred...

Joana ha dit...

Només hi falta el NODO! :(
No ens poden veure!!!!
Una abraçada ...tot bé?

Henry The VIII ha dit...

Friday Night Fever Tour, Segona parada, la sempre entranyable Zel:

Tema Rosa Díez, és la cançó de l'estiu, anticatalanisme que sempre ven i quan s'hagi acabat doncs cap a un altre poble amb el trombó amb un rotlló diferent i a viure. I a otra cosa mariposa.

Però sempre persistirant els kisses per a la Zel, of course!

Els del PiT ha dit...

Ja ho deia en "Queco Rajoy" al Polònia d'ahir respecte a la intenció de rentar la imatge del PP aquí:
"Cada tres días voy a Catalunya y después de las elecciones ya les pueden dar por el c..."

Per què es foten tant amb els catalans que van xiular l'himne, si hi havia un 70% de bascos al camp?

N'hi ha per llogar-hi cadires, que diria un amic meu...

mai ha dit...

El que són tots és una colla de mal educats. No sé com els deixen parlar en públic. Són un referent nefast.
Per cert, molt bonica la foto de la capçalera.

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Si,si ..., ja ens en podem enfotre però aquets senyors tenen molta clientela i amb la crisis no tornaran gaire en tornar a manar.

Encara que poca cosa canviarà, ben mirat.

Jordi Pinyol ha dit...

Sords, cecs i a més a més fan riure. Es veu que tenen vocació de pallasso, tot i que no els arriben ni a la sola de la sabata als veritables pallassos de professió que es dediquen al sa entreteniment de les persones.

I, canviant de tema, m'alegro que els meus entreteniments en forma de cançoneta et servissin per passar una bona estona. I, sí, ja ho veus, aquest cap de setmana per Reus estem ben entretinguts amb circ de tota mena. Però circ del bo, no pas el d'aquells altres 'pallassos' dels que parlava al començament...
;)
Molts petons i bon cap de setmana guapa!