30 de juliol 2009

suport a Núria

Mal dia, per reivindicar llibertat de pensament. Mal dia pels qui han patit perdre una persona estimada per la violència.
Però ens cal recordar que qualsevol és lliure de pensar, escriure i opinar allò que li vingui de gust. Que el pensament i la ideologia no són subjectes de culpa de presó en un món i en un pensament demòcrata, la qual cosa està per demostrar encara.
Qualsevol politicot de merda, amb perdó, pot dedicar-se al frau, a la corrupció, a robar, a insultar, a difamar, a abús de poder, fins i tot a tracta de blanques, que passarà de ben segur lliscant les fronteres de l'aparell legal i rarament pagarà per delictes que, a qualsevol altra ciutadà li comportarien anys de presó sense cap enrenou, i ningú s'estira els cabells ni surt al carrer a reclamar que paguin, que els fotin al carrer, que els engarjolin, que n'estem farts.
Donem per fet que hi ha coses que ja se saben, és clar, alguns tocats per la fortuna d'una mà antiga i corrupta, poden fer gairebé de tot, i, tot i ser més que sospitosos, segueixen disfrutant de tots els privilegis.
Malament rai si ets jove, tens idees diferents, voldries canviar el món i crides, i t'enfades contra el poder còmodament establert i acceptat de facto per gairebé tothom. Estàs fotut/uda, aquí i a la Xina, les idees et poden portar a la presó. Noia, no abandonis, lluita de cara i sigues valenta. Un o altra ha de tirar endavant per acabar amb tanta podridura.

17 comentaris:

Andrea. ha dit...

I tant!!!
La Núria, entre d'altres tenen el meu suport.
Fins quan es farà en aquest país, la relació: pensar diferent=criminalitat????

Stel ha dit...

Tots estem sota un ull atent que o vol controlar tot, i tots un dia o altre podem veure com tot sens gira en contra, per uns ideals, pero cal no deixar de lluitar.
La Núria també té el meu especial suport entre molts d'altres.
Salut!

Hada Isol ♥ ha dit...

Zel no se quein es Nùria pero me gustaría saber,porque pensamientos diferentes es juzgada?,me puedes explicar amiga mia,las injusticias aqui y allí es bueno globalizarlas para que nos apoyemos todos,un abrazo y cuentame quien porque yo no se.

Anònim ha dit...

Un polític pot transformar la maldat d'ETA gràcies al diàleg i al no tancar-se en banda I FER DE MÉS!

Un polític pot transformar la seva pròpia maldat gràcies a la generositat desinteressada i oportuna del gest precís i no pas del gest correcte! El gest precís és el gest essencial, i aquest gest només ve de l'ànima del cor.

La humanitat pot somriure gràcies al gest d'un polític que estimi sense venjar-se i sense hipocresia vanitosa.
I ser sòlid davant la maldat no és pas tancar portes!

ETA no sap somriure ingènuament, però el polític que no vol enraonar amb els assassins (i amb ell incloc bona part de la societat) tampoc!

Un polític que vol ser agressiu perquè no vol ser devorat, no dista gens d'un assassí. GENS!

Fixeu-vos en els ulls dels polítics després d'un atemptat, i digueu-me on s'amaguen les llàgrimes de tristesa i desesperació. Encara no he vist cap polític plorar amb el cor ben trist. I puc dir que en els ulls dels polítics només hi veig odi, ressentiment i venjança! I si aquesta reacció visceral i freda no és complicitat amb els assassins, què coi és?

Onze de setembre.
INDEPENDÈNCIA!

Josep ha dit...

Núria absolució!
Prou criminalització de la solidaritat amb les persones preses

josep

Clidice ha dit...

És molt fàcil Zel: si tens poder tot t'és permès. Res ha canviat fa uns quants mil·lennis, encara vivim en l'època més feudal, i encara som serfs vivint un miratge de llibertat. Bon agost, malgrat tot.

Trini González Francisco ha dit...

Força Núria!

Garbí24 ha dit...

Potser no ho sabrem mai , però m'agradaria saber la veritat en tota aquesta trama i que es fes justicia d'una vegada , que ja fa massa que dura

Hada Isol ♥ ha dit...

Gracias Zel por explicarmelo,y ahora que se el porque pues yo también la apoyo y espero que la justicia la absuelva,estas persecusiones no tienen sentido.
Un abrazo amiga mia!.

Sobre el blog ,yo escribo principalmente en http://todosmisblogenuno.blogspot.com/
un abrazo.

rebaixes ha dit...

I no és cosa de metges el curar aquest mal... No sé si el decàleg que ens parlaren i ens parlen s'hauria d'aplicar a tothom, qui en sortiria sense pecat? Me'n en ric dels humans, em fio més d'un gat... Pobra Núria, i fins aquí arribem... Després oblit i poca cosa més... De la Dicto a la Demo... sols... res, o quasi res. El temps continua i no en fa cas del progrés... Anton.
Allà a rebaixes et vaig deixar unes tulipes pintades per la teva mare...

Albanta ha dit...

A sovint ens queixem de que la joventut avui en dia no es mouen per valors ni ideologia (no estic gens d'acord, però ho sent dir a sovint) És trist que quan ho fan hagin de pagar injustament per ser coherents amb les seves idees.
Tot el meu suport a Núria, hem de continuar la lluita per ella.

Anònim ha dit...

Ni joves ni vells hauríem de ser coherents o defensar les nostres idees, però sí hauríem d'estimar les persones.

Estimar per no empresonar!
Estimar per no torturar!
Estimar per no condemnar a mort!
Estimar PER NO JUTJAR ni per idees, ni per motius opressors d'Estat (i tots sabem les raons fosques que amaga l'Estat espanyol).
Estimar només per BONDAT, i aquest és l'únic motiu de pes que concreta de debò.

Onze de setembre.
INDEPENDÈNCIA!

Marta ha dit...

Núria sigues forta, no defalleixis, condemnan-te a tu volen espantar i per tant fer callar tot un moviment de justícia social. Estic amb tu, estem amb tu!

Anònim ha dit...

Si enlloc de justícia social el moviment fos de bondat social, no ens faria por que ens robessin la seguretat.Tampoc no hi hauria armes per a matar, ni eines per a torturar! Ni cap domesticació possible.Ni la ploma, ni la paraula s'emprarien per a calumniar!

Si només volem ser justos no ens pesarà a les mans ni el fusell, ni la pedra, ni la porra quan ens convingui tenir-los!
Si no canviem d'una manera més profunda, tampoc no treurem gran cosa de manifestar-nos en favor de les llibertats.

No es tracta de carregar-nos res ni niugú, com fan els polítics quan empren el marcador de la justa tranquil.litat i diuen: 2 morts contra quatre empresonats!
(Je, je,je...riellada espanyola)

NOOOOOOO!

Un poble sense bondat no pot ser responsable, perquè només pretent viure relativament tranquil en la instal.lació d'una llei que li és feta a mida, perquè li permet rentar-se les mans quan li convé! Encara que li estronqui la paraula. I un poble així és un poble corromput i condemnat a MORT!

Onze de setembre.
INDEPENDÈNCIA!

Anònim ha dit...

No m´agrada el sisteme, per-ho menys
els anti-sistema.

jrrof ha dit...

Crim Un tret al carrer. La por de morir es conjura buscant-hi motius. No n'hi ha mai. Joan Barril
...................................
¿Crosta nacionalista? Encara queden tics. Qui té, reté>> Joan Ferran

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

aquest SAURA no té vergonya!
salut Núria Pòrtulas !