05 de maig 2010

el gran "hermano" arreu, ara amb la roba

Un fiscal britànic solicita que es prohibeixi a un adolescent portar els pantalons caiguts ensenyant els calçotets, fins i tot volia que se li prohibís dur dessuadora amb caputxa. Val a dir que el noi està acusat de d’altres delictes. Però cal parar atenció a l’afegitó de la roba com a signe de quelcom més. No es pot posar segons què, finalment no serem lliures ni per vestir com ens plagui.
D’on surten aquestes iniciatives? Apa, llegiu:
..
.
“Para acabar con una de las últimas modas juveniles, llevar pantalones caídos que enseñan la ropa interior, los consejos locales de Mansfield, Delcambre, Lafourche y Pointe Coupee han decidido multar a quienes enseñen sus calzoncillos, bragas o tangas. La medida parece estar ganando adeptos, porque en Atlanta (Georgia) las autoridades locales están estudiando aprobar una medida similar, según ha informado hoy el Atlanta-Journal Constitution. El mensaje parece ser el siguiente: o te subes los pantalones o pagas una multa"
.

"Delcambre, en Luisiana, fue el primero en aprobar una ley contra los pantalones caídos. Su alcalde, Carol Broussard, aprobó el pasado mes de junio una ordenanza que prevé penas de hasta seis meses de prisión y multas de 500 dólares. En Mansfield se aprobó hace dos semanas una ley muy similar aunque menos punitiva. Los infractores afrontarían multas de hasta 150 dólares y penas de cárcel de 15 días como máximo. En el caso de Lafourche los violadores de la normativa pagarán en un primer momento entre 50 y 100 dólares, aunque en el caso de ser multados más de dos veces hay un plus de 100 dólares y 16 horas de trabajo para la comunidad. Y en Pointe Coupee la multa sube a los 500 dólares y la posibilidad de ir a la prisión por "conducta indecente". Para Russell Young, miembro de la policía local, el motivo de la medida es claro: "la gente quiere que vuelvan los valores de su comunidad".
..
.
"Según la directora de la Unión Americana de Libertades Civiles, Debbie Seagraves, con esta propuesta las mujeres tendrían prohibido mostrar la tira del tanga, pero también sería objeto de multa mostrar en público un sujetador deportivo o incluso una tira de un sujetador normal. Seagraves cree que cualquier legislación que cree un código de vestir no sería admitida por ningún tribunal."
.
.
Diu un tal senyor Gould,
"¿Y qué tengo que hacer cuando, sentado en un restaurante, intentado comer, viene uno de esos graciosillos enseñando su ropa interior y me planta su culo enfrente mío?". Y concluye: "Parece que ya nadie tenga ni un poco de educación".
.
Doncs miri, senyor Gould, i tots els senyors i senyores Gould del món cada vegada més estricte i controlador, quan un noi o noia se li acosti amb els pantalons més avall de la cintura, pensi que, potser, només potser, a ells els molesta la seva mala alè, o no li agrada l’olor de la seva colònia, o potser ell va fins i tot més net per dins que no pas vostè. Que la roba és roba, que no és decent ni indecent, que això ve del escalfament mental del que s'ho mira, que també un capellà pederasta va dir que eren els nanos que el provocaven.
O potser pot pensar que a ells també els molesta el seu cul de senyor Gould davant dels seus nassos, encara que estigui ben tapat amb uns pantalons planxats de tergal.
Si mirem tot plegat, hi ha una arrancada potent i avassagadora que només busca i pretén controlar qualsevol que no sigui com el model que volen, persegueixen allò que s'aparta dels típics i tòpics models socials conservaduristes. Ah, però, sí, si a les armes, sí, si als delictes de guant blanc, sí, si a desnonar i deixar morir matant de misèria, això no es regula.
.
.
(Ui, calla, i els amish? Aquests poden anar "disfressats"? No és pitjor allò que un mocador al cap? Apa, a pastar fang, recoi de carques...)
.

11 comentaris:

Garbí24 ha dit...

o sigui que si veiem una monja per el carrer amb aquell disfraç també ens hem de queixar?
Quins cullons!!!

SERGIBR ha dit...

A veure quan es posa de moda anar amb el calçotets del dia anterior al cap!!

Carme Rosanas ha dit...

És veu que hi ha disfresses tolerables i disfresses que no!

Prejudicis, només prejudicis

kweilan ha dit...

Totalment d'acord!

òscar ha dit...

Com diu la Carme, sembla que hi ha disfresses acceptables i d'altres que no.

Ben mirat, també existeixen persones fluixes de mollera i d'altres que no. En fi.

Anònim ha dit...

Ja posats, que prohibeixin anar en camisa, corbata i americana. Molts grans lladres, com hem comprovat darrerament, en porten!

Anònim ha dit...

La solució és anar sense tanga -ni calcetes, és clar- , així de ben segur que no l'ensenyes.

rits ha dit...

i que no saben que quan més prohibeixis més reacció en contra tindràs? és que.....

a mi, personalment, no m'agraden els pantalons "cagats" (com els diuen ells mateixos) però és la seva senyal d'identitat, com els que van gòtics, els que van amb camisa de quadres,.... prohibir la manera de vestir també fa que estiguis condicionant-los, i això mai es pot permètre.

Ada ha dit...

Estic amb vosaltres, no sé que serà pitjor, hi ha coses que molesten més i ens aguantem.

el paseante ha dit...

Dur els pantalons caiguts és un senyal de llibertat? No serà esclavatge de les modes? Penso el mateix de les corbates, de les ulleres de sol quan hi ha núvols, de les samarretes del Barça quan no fas esport... I mira que jo sóc molt del Barça.

Anònim ha dit...

¿SABES QUÈ PIENSO?
QUE CUANDO CAMINEMOS DESNUDOS EN MEDIO DE LA CALLE Y NO LLAMEMOS LA ATENCIÒN DE NADIE. SOLO AHÌ PODREMOS DECIR QUE ESTAMOS CIBILIZADOS♥
BESITOS MI BELLA AMIGA DEL ALMA♥