03 de juny 2010

no amb el meu silenci

Posar fre a la voracitat d'Israel és com el conte de les rates i el gat golafre, qui li posa l'esquellering al gat?
Gairebé mig món s'alarma davant les actuacions de l'exèrcit israelià, homes amb el cervell regirat que no tenen cap pietat i que no respecten cap dels acords a què es van comprometre, ni amb els assentaments il.legals, ni amb l'ocupació de territoris, ni el més mínim ajut al poble assetjat.
Parapetats darrera murs de bombes, amb un exèrcit perfectament ben entrenat i ben proveit, tenen engabiat un poble sense recursos. Ni ajuden ni deixen que ningú ajudi, l'extermini vindrà per malalties, gana, manca de serveis, de metges... Què han fet els dirigents mundials després de la barbaritat de l'operació "Plomo fundido"? Res. Israel té inmunitat absoluta. Shalom? I un be negre! El poble escollit, es creu amo i senyor de la veritat i la justícia.
No pas amb el suport de la bona gent. Ara, si voleu demagògia, escolteu com els cooperants atacaven sense pietat als pobres soldats. Ai, quina pena, per favor. Israel, un govern de vergonya, un poble que porta la venjança a la sang. Resant i matant. Que s'ho facin mirar, ja n'hi ha prou. Us recomano escoltar les declaracions dels qui han arribat avui de Turquia. Fa por.

6 comentaris:

La Senyoreta Reykjavík ha dit...

La veritat és que resulta indignant i desolador veure com no queda cap raconet del món que no es desmorone per segons.

Els dirigents del món fan la vista grossa (al final els (ens) explotarà a les mans) i l'Estat d'Israel (que crec jo, no hi ha que confondre amb el poble jueu encara que la línia siga finíssima) estira de la cordeta i va fent i fent.

Mal asunt...

Joana ha dit...

No entenc que no tingui més repercussió, càstic econòmic etc...
Aigues internacionals?, a ells els importa un rabe!
Ho trobo una vergonya, a nivel mundial.

Anònim ha dit...

SEMBLAR SER QUE EL HOLOCAUSTRA DONA PATEN DE "CORS"....I EL SOBRE-VALORAT OBAMA NADAN I GUARDAN LA ROBA.QUIN FASTIC¡¡¡¡
JUGANT AMB BCN.

Thera ha dit...

Mira, avui ho pensava... Un poble passant gana, un fet força impatant i ja va deixant de ser notícia, una setmana més i ningú se'n recordarà... mentre uns van morint lentament. I els grans mirant-s'ho de reüll. Enlloc hi ha un pam de net.

Anònim ha dit...

I el Premi Nobel de la Pau dient que calia "analitzar l'incident"...
Tenen molta influència a nivell mundial, i les tèbies reaccions davant aquests fets ho demostren.

GURMET ha dit...

Es cert Israel s'esta passant un ou, pero Hamas no son angelets , han dividit Palestina, els seus dirigents s'estan enriquin amb el conflicte , viuen fora de Gatza i palestina amb tot luxe i prediquen el islamisme radical.