29 de juliol 2010

encara els braus, som estranys! (per riure)


PROU NEWS.- Informa que Faesito, toro de lidia, castaño careto y meleno, se ha teñido el pelo -ahora es negro zahíno- y ha saltado la valla de la frontera con Catalunya. Minutos después de la prohibición de la Fiesta de los Toros por el Parlament, Faesito ha calificado el hecho como Fiesta de la Democracia por que en la otra todo el mundo lo pasaba bien menos yo. Acompañado de una cuadrilla de Mossos de Brega ...perdón... d´ Esquadra, Faesito ha pedido asilo político en Catalunya.
:
"Es triste tener que abandonar tu país porque existe la pena de muerte" ha declarado entre mugidos mientras recordaba a los amigos que quedan atrás.
:
Ho he trobat a la xarxa, i m'ha fet gràcia compartir-ho...
:

8 comentaris:

garbi24 ha dit...

Els braus faran corre molta tinta, més que quant els maten. Això es bo per ells, dona confiança qque a la resta d'espanya surti gent demanant el mateix, això vol dir que està a la recta final.

yraya ha dit...

Que bo!!!
El que no sé perquè coi s'ha aixecat tant enrenou, quan a les Canàries fa anys que ho van prohibir i pas sense pena ni glòria, Aiiii, que mal està el món.
El que si sé que jo estic molt contenta per la decisió, ara a esperar que arribi a bon terme.
Un petó

fanal blau ha dit...

:)

a veure si deixem els braus en paus!

Carme ha dit...

Tots els braus estaran enamorats de Catalunya!

Agnès S. ha dit...

És boníssim! Quasi em puc posar a la pell del toro. ;-)

Miquel Casellas ha dit...

jo tinc la pell de gallina.

Anònim ha dit...

I LA GENTETA DEL PP,VINGA DIR QUE AQUESTE COSAS ERAN "CHORRADES",QUE L'IMPORTANT ERA:L'ATUR,L'INGOBERNABILITAT ETC ETC,...I ARA ES POSAN EN EL PUNT DE DALT I VOLEN FER PERDRE EL "TEMPS" AL CONSTITUCIONAL,LA UNESCO I AL "LUCERO DEL ALBA"...
JUGANT AMB BCN.

Ferran ha dit...

L'abolició de les corridas és una excel.lent notícia! Ara, seguim treballant que en queda molta...