25 d’agost 2010

WikiLeaks Iraq Shooting Video

Acollits gràcies a la pressió del Partit Pirata la gent de WikiLeaks, han aconseguit un domini forani (a Suècia) que els permet, de moment, defugir la censura. Prou que han lluitat per treure al carrer quantitats enormes d'informació classificada. Aquest és conegut, però fa escruixir.
Aquest és el mateix, però està subtitulat en castellà (amb errades, però per qui no entengui anglès com jo...)

Aquí trobareu un resum que va sortir a una cadena italiana, però que no permet inserció.
Em sembla que no cal comentar. Avui a L'Afganistan, es torna a demostrar que si la preocupació és ensenyar a combatre, ensenyar arts de guerra, la guerra sempre es torna contra qui la practica. La pau és l'unic camí, el desarmament l'única sortida.

7 comentaris:

Magda ha dit...

Doncs sí. Un document realment esfereidor.

Ferran Porta ha dit...

I això és el que ens ensenyen... Què no passarà que ni ens miaginem. Per començar, què no passarà pels cors i els caps de totes i cadascuna de les víctimes innocents d'aquest conflicte, de tots els conflictes.

Sin comerlo ni beberlo, que diuen, et planten una guerra al jardí de casa, i de les cases de tots els teus familiars, amics i veïns, i ja t'ho faràs.

El món és ben boig.

Joana ha dit...

un tema molt difícil i sobre tot, la solució és aquesta?, crec que no.

GURMET ha dit...

I potser deixar de donar tntpeixet a unislamisme que a nivell general esta edn la etapa de la inquisicio.

Agus ha dit...

Aquests de WikiLeaks són uns irresponsables vanitosos i els qui els hi riuen les gràcies són uns ingenus i uns beneits.

Pel que fa a tots aquests "pacifistes" que sempren es queixen de les víctimes innocents; ¿les víctimes del terrorisme islàmic no són víctimes innocents? Quina mena de pau prediqueu? La pax islamica?

La llibertat no l'aconsegueixen els beneits i esporoguits, la llibertat la guanyen els lluitadors.

I us reccordo que la guerra de l'Afghanistan la va aprovar la ONU.

zel ha dit...

Agus, el respecte a les opinions és norma del blog, però sí que hi ha víctimes innocents, sempre i arreu, i quan tots ho sabem, de què serveix acusar els qui ho fan públic? Si fins i tot els qui dirigeixen els atacs en senten vergonya, vaja els que encara tenen una mica d'humanitat...

zel ha dit...

Un altre aclariment, parlem des del pacifisme, mai des de la guerra, els lluitadors no han de ser assassins, cap d'ells.