09 de desembre 2010

carta al tió

Bon dia, tió, bonic i grassó...
Posem que en lloc de tenir un globus sencer en aquest rellotge, hi poses Catalunya, bé, si vols, la península... home, si estem lligats per la globalització, posem-hi la vella Europa... com vulguis, però no em distreguis més que m'oblidaré del que et volia demanar.
Seria possible, que ens deixessis un Assange català? Si no pot ser ell mateix, algun que treballi en això dels wikileaks (que diu que vol dir alguna cosa com filtració ràpida), perquè d'una vegada ens publiciti tota la merda que tenen amagada..., però tota, eh? Amb noms i cares.
Suposo que demano molt, però això de salvaguardar segons què, per no posar en perill l'estabilitat mundial, em fa un tuf de podrit que no suporto, i al meu petit país d'allà dalt (paraula de Pep), hi ha molta però molta merda amagada sota les catifes. I molta misèria que ens venen a preu de "reajustaments necessaris"
I, si pot ser, que retorni el cas Millet, que aquests que han guanyat s'ho tenen molt ben amagat, tant o més que els altres, i al pas que anem, aniré primer jo a la presó per fer un informe que no agradi a alguna família, abans que aquests paguin. Com tens la reserva de gent sense por?
(afegit més tard)
Si de passada el tió em deixés algú que m'ajudi amb les feines d'escola, faria una festa amb castellers, timbalers, ball de bastons, sardanes, esbarts dansaires, tenores, sacs de gemecs, acordions diatònics, gralles i grallers... (afegiu el que volgueu)

13 comentaris:

El veí de dalt ha dit...

Si tenim la Zel, perquè volem una Assange?

PS "Arrassin" comprovació de paraula , t'ho juro!

Stel ha dit...

Jo tenia entes que el tió cagava regals i no miracles :)
Si a mi també em porta algú per ajudar-me, prometo ajudar-te amb la festa, els bastoners i gralles les poso jo!

Jordi ha dit...

Són tot una colla de corruptes. No n'hi ha cap que se'n salvi. Bona carta al tió.

Jo afegeixo la Núria Feliu als castellers, gralles, etc

Elfreelang ha dit...

Molt bona zel m'agrada moolt el teu tió! a més de les gralles jo hi poso el nou o nova conseller/a d'educació ballant com la lady Gaga seria un puntàs!

Garbí24 ha dit...

tots s'omplen la boca amb la transparència politica....i quant surt algú que treu els draps bruts a tots els entre cagalera......quina transparència no?

Rafel ha dit...

Esperem que no hi hagi una filtració dient qui posa els regals sota el tió. Hi ha coses que s'han d'amagar quan hi ha roba estesa.

:)

El porquet ha dit...

Ja he vist el teu comentari al meu blog! Ja veig els cables (així en diuen) amb les filtracions dels números del desafinament fiscal que ningú ens deixa veure!

El senyor Millet? Fa unes setmanes vaig commemorar en el meu blog els 400 dies de llibertat regalada de la que gaudeix aquest personatge... i segueix sumant.

Què t'anava a dir ha dit...

fins i tot sospito del tomas molina que fa venir bon temps o mal temps segons les necessitats econòmiques

AlfredRussel ha dit...

Afegeix quatre filaes alcoianes de moros i cristians, com a mínim. Però que es passe una estoneta per ací pel sud, que em fa l'efecte que alguna cosa també passa... salut!

Mateo Bellido ha dit...

¡¡Ay, Zel, si se levantaran todas las alfombras, si emergiera toda la mierda, nos inundarían del todo!!!...y no podríamos respirar...Eso sí que sería un cambio climático, donde pereceríamos definitivamente.
Ahhhhh!!! yo también pido ayuda para la "burrocracia" de mi cole...es que soy el "secre".
Un abrazote

Alyebard ha dit...

Teniu raó, hi ha molta merda; però he conegut alcaldes de pobles petits on els desperten a la matinada perquè està parint una vaca i de passada se'ls queixen que hi ha una llum del carrer fosa, on els seus ajuntaments fan mans i mànigues per poder donar serveis dignes que haurien de pagar altres administracions. Gent amb vocació d'arreglar les coses, que es barallen amb polítics de corbata i despatx del seu mateix partit i que en un moment donat els han enviat a la merda i han renunciat a la política sense treure'n ni un cèntim de profit.
Aquests són els vertaders polítics i no els que s'aprofiten de la política.

Joan Guasch ha dit...

conec un alcalde a qui van provar de cremar la casa perquè era (és) una persona recta i honesta. Es va enfrontar ala seus. Òbviament ha hagut de deixar la política després de fer una feina extraordinària al seu poble. Una part del poble no el pot veure. Vull dir que si tots fossim rectes i honestos la corrupció no tindria espai. Potser és que encara no som humans i ens deixem endur per un atàvic instint d'acumulació de bens individuals oblidant el bé comú. A mi em prenen les plantes que planto als jardins de la meva ciutat i us puc assegurar que no són polítics. Aquestes plantes s'han pagat amb diners públics. On rau la diferència, el la quantitat o en el fet?

jrrof ha dit...

Zel Quin món, quins desoris per tot, estem en guerra constant, poder, odis, rancors i més volem ser feliços?? No es pot, a no ser que
t'aïllis en un racó de món, sense mira el cel, va ple coets d'un costat a l'altre per fer mal. Josep