17 de març 2011

autoajuda (per decidir el bàndol)

risc: probabilitat mesurable a la qual, normalment, es pot assignar un valor numèric; coneixent les probabilitats es pot esbrinar el percentatge.
.
incertesa: desconeixement dels esdeveniments futurs, i encara més, dels seus efectes, la qual cosa amplia l'incertesa; si afegim el desconeixement dels escenaris futurs possibles, la incertesa és profunda.
.
En aquests greus moments, la incertesa ens domina. La incertesa no es pot valorar científicament. Els esdeveniments depenen d'un complet desconeixement dels futurs possibles.
.
Fem pinya. Nuclears? No, gràcies.

8 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Ara la cosa està clara. Nuclears. no gràcies

Sergi ha dit...

Està clar que s'ha d'apostar per un altre tipus d'energia, això ningú ho discutirà al nostre nivell. Però fins fa quatre dies aquest eslògan que ara feu servir era cosa dels '70 i més passat de moda que la Lambada. I ara torna l'eslògan i la Lambada també, per més inri. Què ha canviat? Fins fa dos dies era risc, i tots el sabíem i ningú deia res. Ara és incertesa? No n'estic segur. Era un risc que s'ha acomplert, contra pronòstic. L'havíem assumit entre tots. Així que sí, canviem el món, apostem per energies menys perilloses o menys contaminants, però tampoc ens apuntem al carro de 'és que jo ja ho havia dit!', perquè tots consentíem les nuclears fins que ha fet un pet com una gla.

zel ha dit...

Miquel, sempre ha sigut clar, ara a més es veu!

Xexu, em permets discrepar? Jo no les consentia, i sempre m'he manifestat en contra, però quatre gats dels 80, no podíem fer res contra l'esclat del capitalisme ferotge i el consumisme desbocar, el poder del tenir en lloc del ser.
Jo sempre he tingut el mateix slogan, fins i tot aquí al blog. Ara, només torno a posar les raons de la raó del fet consumat davant, en portada. Una abraçada!

Pere ha dit...

"Soyez réalistes, demandez l'impossible"
Paris, Maig 1968.

Bona nit Zel :)

sànset i utnoa ha dit...

Jo només espero que, davant de les possibilitats que depara el futur, no es dugui a terme un altre efecte de la llei de Murphy...

*Sànset*

Henry The VIII ha dit...

SuperZel,

Passo per aquí a saludar.

Acabo de trollejar sibilinament a l'e-bruticies

http://politica.e-noticies.cat/francesc-cabana-presidira-lateneu-barcelones-51148.html#ancla_list_comen

No conec a cap dels que surten a la notícia però la qüestió és que s'agafin això de l'Ateneu Barcelonès amb ànims.

Petonets!

zel ha dit...

Ja ho he vist, estàs com una cabra...

Rafel ha dit...

Estar contra les nuclears no és anar enrere, és avançar cap un futur més segur.