16 de març 2011

em sap greu haver encertat

.
...no sé què podem fer...
Allà, són a punt de la mare de totes les desgràcies...
No seria hora ja de fer un plantejament seriós sobre energies renovables i alternatives?
I no em vingueu amb el nivell de vida, ni amb cotxes, motos, refrigeradors o microones, que l'alternativa en d'altres energies és real i d'inversió tan costosa com la nuclear, però sense matar, collons, que això és molta despesa material i humana per molt poca energia (quantitativament) i molt benefici per uns quants.
.
.
I una herència assassina per milers d'anys pels nostres descendents...

Tots a una, Nuclears? No, gràcies!

17 comentaris:

Sergi ha dit...

Mentre la pasta la tinguin els que dominen les energies no renovables, la cosa estarà fotuda. Cap govern no apostarà pel canvi si hi perd un cèntim.

Filadora ha dit...

Fa molta por tot el què pot passar.
Llegeixo el Xexu i penso que té raó, que "cap govern no apostarà pel canvi si hi perd un cèntim", però el què està clar és que això significa que tenim uns governants que no ens mereixem. Algú va dir un dia "mai és mal moment per fer una cosa ben feta". En fi...

Elfreelang ha dit...

Com deia el meu avi no ens recordem de santa Bàrbara fins que trona! aprofitem el sol i el vent per a fer energia i les nuclears a prendre vent!

Catalina Cerdó ha dit...

Saps, avui no deixo de pensar amb aquestes persones que són allà intentant refredar el reactor o com es digui, i no ho dic perquè quedi bé... hauríem de fer un pensament!

El porquet ha dit...

A mi també m'agradaria que, per exemple, aquest país deixés de banda la cultura del NO.

Si es volen fer parcs eòlics... NO
Si es volen fer camps solars... NO
Si es volen fer plantes de tractament de residus... NO
etc etc

No porta enlloc, només du a l'immobilisme i això, afavoreix la tendència energètica i ambiental actual.

Garbí24 ha dit...

l'egoisme del capitalisme no pensa amb el que deixarà quan no hi sigui....mentre jo vagi bé els altres que els bombin. Aquest és el seu pensament

Guspira ha dit...

Nuclears No, gràcies. Sempre ho he tingut molt clar. Vivim envoltats de merda que sense adonar-nos-en ens va matant. Si fos per mi, tindríem energies renovables i alternatives, però ja!

Tot això em fa estremir la pell...

Deric ha dit...

desgraciadament en Xexu té raó

Mortadel·la ha dit...

Penso com en Xexo, Zel. Els diners per molts, masses, ho són tot. Tenir diners és tenir poder, poder fins i tot per matar. Aquesta és la pena. Aquesta.

Petonets de cel/zel blau i net!

Josep ha dit...

Quan vull posar un comentari no ho aconsegueixo. Ahir el vaig haver de fer per Facebook.

Deia que és veritat que els governs i els rics són els que fan el que li dóna la gana, però nosaltres també Zel.
Quantes vegades hem escoltat allò de "molins"si, però en un altre poble, i aquestes frases les podem transportar a les energies solars o del mar. Nuclears? no gràcies, ara més que mai tenen vigència, i la gent ho portarà de nou perquè és un sol molt simpàtic. Però tu pregunta a la gent si serien capaços de desprendre's d'alguna cosa, perquè això es va a Norris ...
Zel, jo mai, però mai he agafat una sola bossa de plàstic d'un Super, mentre que hi ha gent que agafa un bon grapat ... i no són rics.
Un petó.

sànset i utnoa ha dit...

A molts ens ha de saber greu que hagis encertat. Sobretot als que hi vivim més aprop...

*Sànset*

Pere ha dit...

L'energia que consumim es crea traient-la d'un altre lloc. Això és una caixa tancada, l'energia no es crea ni es destrueix, només es transforma.
És per això que els amos dels diners, de l'energia és a dir dels que manen sobre les nostres vides, han descobert la solució: treure els diners de les nostres butxaques i posar-lo en les seves.
La riquesa no creix ni disminueix, només canvia de propietari i no interessa que hi hagi canvis ...

Bon dia Zel.

Joan ha dit...

Si ademés de petar les nuclears es cremessin els pous de petroli, hi tornaria a haver feina per tothom.

Cap al camp amb el tràmec, au!.

Jordi Dorca ha dit...

M'hi afegeixo.

Clidice ha dit...

No ho tinc tan clar, perquè si escoltes els especialistes, no els polítics ni els demagogs, les coses no són tan senzilles. Ara bé, és evident que qualsevol polític que provi de canviar les coses s'hi juga, pel cap baix, que li trenquin les cames, que sembla mentida que, hores d'ara, no sapiguem com funciona el món. Coi! si per plantejar un debat municipal sobre l'excés d'extracció d'àrids ja reps trucades amenaçadores! I després, com diu El porquet, els de la cultura del NO. Tots volem apretar el botó i que s'encengui el llum, però no volem la merda a tocar de casa, ni nuclears, ni molins, ni plaques, ni ... baixar el nivell de vida o pagar més per tenir una energia més neta. Si no ens auto-convencem, i en comptes de posar aire condicionat ens comprem un vano, malament rai.

zel ha dit...

Jo sé que costa voler canviar aquest muntatge, Però particularment, al meu poble, on volien posar un parc eòlic a poca distància vaig votar SÍ, si per consciència, malgrat m'espatllin la vista, malgrat tots el propagandistes que deien que això anava a vendre's a un altre lloc, M'és igual, voto sí a tot el que suposi una millora col·lectiva.

I no vull ni per mi ni per ningú energia nuclear. El que no passa en 100 anys, passa en dos minuts. I contra això, no hi ha remei, generacions exposades a contraure tota mena de càncers, malformacions, malalties que vindran d'una afectació genètica. Quin món volem deixar als nostres fills, néts, besnéts?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

encertada proclama en favor d'un altre mñon possible que depen de la mobilització de tots i totes i de la capactiat que tinguem per desmarcar-nos de les campanyes dels lobbies tecnonuclears que invaeeixen les tribunes d'opinió.

nuclears, no, ni ara ni mai!

Salut i revolta!