26 d’abril 2011

anada d'olla (sé que m'ho perdonareu)

Normalment no parlo de futbol, vaja, si no és que juguem contra el Madrid.




I sé que no toca, que ja cobren un munt, i que tothom hi posa més pa que formatge, però el tipus aquest, aquest impresentable, aquest cínic, aquest tipus antieducació, que escampa merda quan parla, que només és aplaudit pels qui realment accepten el cinisme i la mentida com a mètode de distracció i enverinament de la comunicació...doncs això, que no puc amb ell. I per acabar d'adobar les ràbies i enfurismar els qui enalteixen només el blanc i la rojigualda, sovint la preconstitucional, avui va i declara que el Pep es queixa dels àrbitres. Serà porc el tipus? Tot l'any enverinant el joc, criticant només el contrari i posant el dit fins al coll quan es tracta del Barça i ara va i es queixa dels suposats atacs del Pep a l'arbitratge.




Si justament, el que el Pep hauria de deixar seria un xic d'educació per cantar-les clares, per favor, que ja n'estem cosits de ser enmascarats per una gran paella bruta, vaja més que bruta, superenmerdada!





Apa, cínic, mentider, ploramiques, no hi ha retrats que et facin més justícia que aquests!



9 comentaris:

Rafael Meyerhofer ha dit...

Ep...nena...això sí que és poesia...et felicito :)

Pere ha dit...

Estira de la cadena ... ràpid!
Que no s'escapi. A la merda!!

Bona tarda Zel:)

romanidemata ha dit...

doncs va per tots els que són com ell!
però potser hauriem de fer neteja a mitja humanitat i s'acabarien els problemes de l'atur, de la fam, de pressupostos hi hauria abundància...

- cony de mourinhos que ho emmerden tot!

Sergi ha dit...

Ostres, però és que sense en Mourinho la competició seria tan avorrida... ja sé que deu ser molt pesat tenir sempre per allà aquesta mosca collonera quan estàs de l'altre cantó, però dóna molt de joc també, no se li pot negar!

Garbí24 ha dit...

doncs mira que el pop iker ha dit que el madrid passa a la final......després pla per aguantar aquest esperpentu

Elfreelang ha dit...

Zel! en Pep et deu haver llegit!

yraya ha dit...

glup, glup, glup!!!

zel ha dit...

Poz zi, de vegades em passen aquestes coses...jo he escrit això a les 7 i 20 i en Pep no ha parlat fins les 8 passades...és que sóc bruixota, però amb això de dirigir pilotes no me'n surto! snifff

Carme Rosanas ha dit...

En Pere m'ha pispat el comentari... tira la cadena, va!

I tu Zel practica una mica més... que bruixota com ets, aviat sabràs fer entrar les pilotes a la porteria des del teu sofà! :)