21 d’abril 2011

anem per la 3a estació (DEIXEU-ME DESFOGAR)

MIRA, MIRA, LA COPA SOTA L'AUTOBÚS! Si creus en la justícia d'estar per casa, de petits dèiem "la marededéu no enganya"...



Ara m'he de desfogar, i prometo callar per sempre.


Ràbia, injustícia i prepotència, les armes de l’enemic. Ràbia, joc brut, repartir llenya.
Els equips són com qui els entrena, així que un gairebé macarra, un tipus xulesc i fred digne de ser protagonista de pel·lícula de màfia italiana, només ensenya allò que sap als seus deixebles allò que millor els transmet, per ell tot és lícit, i la caverna dels botxins està contenta.
Els agrada guanyar com abans, com sempre, trepitjant i fent trampes, a cops i a hòsties de sotamà, ja sé que no cal cap copa del rei per un país com el nostre, que té un equip com el nostre. El que em fot és que guanyi el dolent perquè fa dolenteries, però de les que fan només els miserables.


I ara callo. Fins després. Vaig a fer brunyols.

10 comentaris:

AlfredRussel ha dit...

M'hi apunte a desfogar-me. Jo ja sé que açò ens fa més forts, que només és futbol, que no passa res, que seguirem guanyant i fent-ho com ens agrada i no com ho fan ells: hui toca ràbia, que punyeta. Però mira, ben atropellada està. I que li caiguera al borinot aquell, millor encara.

Vicicle ha dit...

Vinc del blog del Mompó i creia que anava de conya això de la copa. Com dèiem de xiquets "La cara de Cristo se ha visto".

Joan ha dit...

Tothom tranquil. Una setmaneta i els l'acabarem d'aixafar ben aixafada.

Mercè ha dit...

Jo també m'hi afegesc per desfogar-me. I quin mal cos que em va quedar. Ara aquest matí quan he sentit a la ràdio que la copa anava per terra m'he rigut moltíssim i més encara quan he sabut que va ser el Ramos, aquell qui menyspreava el català, qui la va deixar anar.
Ànims, culès!!!

Elfreelang ha dit...

Ja no estranya que els caigui la copa....la lliga no serà seva i possiblement la Champions tampoc ....desfoga't a gust zel i si us plau això de callar per sempre ni de conya!

Jaume C. i B. ha dit...

I per això volien la Copa, per llençar-la sota les rodes d'un autobús?. A aquests del Madrid que no hi ha qui els entengui.

mar ha dit...

segurament no devien merèixer massa alçar-la...
desfogar-se és bo sempre zel, no et tallis!

Albanta ha dit...

No calles Zel, no calles!!!

Puc passar-me a berenar 4 bunyolets??

Anònim ha dit...

NI LA COPA VOL ANAR AL BERNABEU¡¡¡¡¡
JUGANT AMB BARCELNA

yraya ha dit...

Tranqulia Zel que estem en setmana santa i són festes de guardar ...