10 d’abril 2011

la darrera onada

Sí, voteu, voteu, que és, em sembla, la darrera onada...


Un tsunami aniria millor...en tots els sentits de la paraula, a veure si amb el retorn a l'aigua, podíem perdre de vista segons qui, llàstima que l'aigua no té amo i s'enduu el que vol.


Veurem mai una Catalunya lliure? No pas amb aquest govern, em sembla. Ja, ja sé que el senyor Mas va anar a votar a títol personal, i va escampar el seu sí, però això no costa gaire, em recorda un que deia que parlava català a la intimitat...


Però, quan el dia 14 recordem la 1a proclama de la república, hauríem de poder tenir esperança en fets, no pas en paraules. I després del tripartit, ara tenim un govern bicèfal, amb un dels caps molt molt proespanyolista i dretà, i l'altre cap és...encara no li he acabat de trobar definició, de moment només ha complert la promesa de deixar de cobrar diners dels que són de la seva nissaga, els dels calers a dojo.


Si no hi ha ingressos dels qui més poden pagar, haurem de pagar nosaltres, això sí que ho ha complert. Cap novetat. Ja hi estem acostumats. Vagin a votar sisplau. Però després no farem res del que prometem.


4 comentaris:

Sergi ha dit...

Hi havia un gag del Polònia molt revelador, anaven Mas i Pujol a votar que sí a la consulta, a instàncies del Pujol. Després, Mas li deia que quan ho debatin al parlament tornarien a defensar la independència, i Pujol li deia que de cap manera, que allò no. Davant l'estranyesa de Mas, Pujol responia 'és que allà al Parlament és de veritat!!'.

Doncs això. Dubto que ni tu ni jo veiem mai una Catalunya independent. Però comencem a posar les bases perquè això sigui possible algun dia. De moment, ara aniré a votar, després d'una dutxa, per fer-ho net i polit.

sargantana ha dit...

encara que no ho veiem...
pero si ens donem per vençuts de bones a primeres...

endevant!!
que no decaiga!! jajjaja
petonets

Assumpta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Assumpta ha dit...

Un tsunami aniria millor?

En TOTS els sentits de la paraula?

Vols dir que no exageres una mica? De veritat que crec que amb algunes coses no s'hauria de fer jocs de paraules.