22 d’abril 2011

no tenim ni peix ni cove

Serà com un gest, del mateix estil que els gestos del govern, no pas en intenció, sinó en llargada.
Perquè no hi entenem res, senyors de Convergencia i senyors d'Unió.
En castellà, hi ha una dita que ho explica bé, senyor Mas i companyia, i si li ho dic, és perquè sembla que encara és la llengua que enteneu millor,
"donde dije digo, digo diego"
Vull dir, algú entén que coi passa amb aquest govern? En poc més d'un mes s'han dit i contradit més que els anteriors, que ja és dir. I ara sí que tants caps, tants barrets. Sort que són els millors. Santa Espardenya Beneïda, com deurien ser els altres?
De moment, l'únic que es perceb és com s'eixampla la fractura social, com cada vegada més el poble és al servei del govern, que no pas al revés, que és com hauria de ser. Però ells van igual de mudats, segueixen amb els seus serveis de primera i s'apunten a totes les misses.
Per dir, no diuen res, això sí, les tisores corren en tot allò públic, quan s'omplen la boca explicant que encara no hi ha res acordat. Mentrestant, ja tanquen serveis. És la política que coneixíem, però ara no tenim peix, ni tenim cove.

6 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

si us plau, algú sap conduir-ho tot això?

Jordi Dorca ha dit...

Em fa l'efecte que ho haurem de demanar a Santa Espardenya Beneïda.
Salut i independència.

garbi24 ha dit...

t'equivoques....tenim peix i cove, però només a l'abast d'ells

Elfreelang ha dit...

In-de-pen-dèn-ci-a zel heus aquí la qüestió! per cert que tinguis demà un bon dia de Sant Jordi!

Jordi Vàzquez ha dit...

Les retallades que les facin a Espanya. Cap retallada a Catalunya que estem finançant els peixos i coves d'altres. 22.000 Milions d'€/any és una brutalitat.

Mateo ha dit...

Saludos, Zel...
Siempre es agradable verte aparecer por mi rincón. Yo vengo al tuyo catalán traducido, jejejeje.
Yo no llevo vela en este entierro, pero me suena que os recortarán en sanidad y educación...y me temo que hoy por hoy eso no lo arregal Independencia ni dependencia. Además qué partido gobernaría en una Catalunya independiente? Convergencia y Unió, ¿No?.
Salud y forÇa al.....Que os vaya mejor.
Un abrazo.