03 d’agost 2011

has anat de vacances? quan tornis...

Quan tornis, potser el CAP que tenies més a prop de casa, serà tancat.


I segurament, quan comenci el setembre, el teu serà tancat i en tancaran alguns més encara, diuen que fins a 165.


Si vius, per exemple a Portbou, (clar, això és molt lluny de Barna), ja no tens CAP des de fa més o menys un mes. El poble més proper, és a prop, cert, però si és una urgència, amb la carretera que hi ha, potser no hi arribaràs viu.


Si penses trobar un especialista a urgències, ho tens un xic magre, i si esperaves torn per alguna operació (no urgent segons ells), compra't un parell de bastons i acostumat a no fer servir els genolls, per dir alguna cosa...






Escolteu, de veritat podem confiar en els serveis que ens dóna aquest govern? Perquè els impostos són els mateixos, però els serveis una merda. I que no em vinguin a dir que he estirat més el braç que la màniga, que cada any els pago molts euros (ja no me'ls donen, se'ls queden directament), i amb el que els dono, em poden atendre perfectament, hi tinc tot el dret.




Ai, si arribem a vells, no m'imagino què en faran de nosaltres el govern dels millors (dels millors fills de sa mare, que ells no s'han tret cap privilegi)




I votareu en Duran a les generals?

14 comentaris:

desencanto ha dit...

Alló terrible és la prepotència de tots aquest i aquestes individus, individues. Es creuen els amos de tot i fan i desfan per tal de fer més rics als més rics i nosaltres, els pobres, ens quedem amb la boca oberta i ja està.

Montserrat Sala ha dit...

Hola t'he trobat, al blog de Ryaya. M'ha critat l'atenció, per el català. No en hi massa, y he tret el nas. Referant al article, tampoc hi estic d'acord. però em temo que airán fent to allo que els hi passi per un lloc inpronunciable. Ell que deuerien de fer y no ho fan. ES abixar-se sous, i prebedes, de tots el govens autonòmics y estatals.
Però d'aixó res, de res.
Salutacions.

Assumpta ha dit...

Doncs no, no he anat de vacances ni puc anar-hi... ni una setmaneta, ni tres dies ni res...

I per què? doncs perquè quan hi ha crisi un s'estreny el cinturó. No hi ha més remei. No es poden gastar els diners que no hi ha.

Potser si el Govern anterior no hagués deixat el forat que va deixar amb la seva terrorífica gestió, aquest Govern no hauria de retallar perquè... per si algú no ho sap: haver de retallar NO AGRADA A NINGÚ, mai es fa per gust.

Assumpta ha dit...

Ep, MONTSERRAT SALA, com que no hi ha blogs en català? :-) N'hi ha un munt! :-) Ves clicant tots els enllaços de la ZEL i ho veuràs. La nostra llengua és ben viva a la xarxa! :-))

Garbí24 ha dit...

si clar...tu ho veus molt fàcil, tots a servei mèdic complet, però ells sense cotxe oficial, xofer i secretària, seria imperdonable en un país amb un nivell econòmic tant alt.....

Carles Casanovas ha dit...

Montserrat Sala, és pot ben dir que "pixes fora del test", ets la Montserrat Sala que va portar l'AVE a Sevilla?...Hauria estat millor portar-nos fins Europa.
Referent a la Zel, Si, penso votar en Duran, prou de demagogia amb les retallades, provocades per altri. La meva mare dèia que, "quan s'han gastat tots els diners, no en queden".
Ja era hora que algú posés fi a tant malbaratament.

zel ha dit...

Carles, respecto el que penses, evidentment, però el que jo veig és que patim nosaltres, que som els treballadors els qui ens hem d'estrényer el cinturó fins a quedar escanyats i els qui governen, ahir, avui i demà, no fan cap canvi a favor del poble, cap, les grans empeses segueixen guanyant (potser menys), però molts, amb qualsevol s'apunten a fer un ERE, i a qui posen condicions misèrrimes per poder seguir treballant no és pas als directius, precisament... Com viurem i viuran els nostres fills amb aquestes polítiques de desempar?

El porquet ha dit...

El gran problema és que és igual qui estigui a dalt. Solucionaran res? O el que és pitjor, tenen armes per a solucionar aquest descomunal descontrol?

La cosa no és només d'aquí, s'estan repartint bastonades a nivell internacional... i qui pot solucionar això... la lògica del mercat?

No és que combregui amb CiU, però no els veig ni capacitats ni amb les armes per a solucionar un tema que té un abast mundial...

Carles Casanovas ha dit...

Porquet, és més que evident que nosaltres sols, no podem sol.lucionar tots els mals del país, però no podem arronsar les espatlles i dir que ho facin els altres. Però la meva mare també dèia que "de mica en mica s'omple la pica", hem de col.laborar primer en aturar la sangnia i després treballar i treballar. És l'única forma d'aturar
l'allau que s'està acostan.Després s'hauria al meu entendre, de socialitzar el crèdit, sobre tot per les petites i mitjanes empreses, que porten el pès del país i que són l'única reserva que ens queda. No Zel, amb odi no arribarem enlloc. Jo crec que CIU,son els únics que porten una mica de veritat i racionalitat al nostre país.

Assumpta ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu, CARLES, jo també votaré en Durán... i tant que si.

I és que m'ha fet gràcia el títol d'aquest post perquè parla de "tornar de vacances"... això serà qui les hagi pogut fer, ZEL, com tu... Tu si que n'has fet i et preguntes com "viurem amb aquestes polítiques de desempar"?. Jo no en puc fer i votaré en Duran, a veure si arregla el que els altres han destrossat. Que jo també estic farta de tan estrènyer el cinturó.

Aquests posts són demagògia pura i dura... frases amb el "potser" tipus "Quan tornis (de vacances), POTSER el CAP que tenies més a prop de casa, serà tancat".

Aquesta cançoneta sempre igual... deixeu treballar al Govern a veure si poden arreglar -ni que sigui poc a poc- com diu en CARLES la ruïna a que ens ha portat el tripartit.

zel ha dit...

No és demagògia, no, Assumpta, què més voldria que fos la por que m'ho fes dir... sé de què parlo, saps? Amb la germana i el cunyat del ram (metge i infermera)ja saben què tancaran, quants llits ja no seran més disponibles i on perdrem serveis de metges de guàrdia especialistes, no són suposicions, són certeses!

Assumpta ha dit...

Si no hi ha calers, és perquè "algú" els ha dilapidat... Qui se'ls ha gastat? El govern actual que porta mig any o els que hi havia abans? Qui ha deixat Catalunya amb la caixa buida?

Montserrat Sala ha dit...

Assumpta con tinc cap dubte que el catalá es viu a la xarxa, peró jo estaba pululan per d' altres indrets, fent això sí, pàtria.Estic en un grup de castellano-parlants, i jo escric sempre sempre en català. Si he de contestar els comentaris, es unicament llavors que ho faig amb la seva llengua.
Clicaré els enllaços de la Zel.
Fins aviat

Montserrat Sala ha dit...

En Caarles Casanova, també s'ha posat amb mí. Doncs li contesto que no va pas be de memòria. La que ere responsable d'aquesta grèu equivocació, va ésser una senyora que es die Merçe Sala. Y no l'he coneguda mai. De manera que no he pixat fora del test, peró potser m'ho haurè de pensar a llegir-vos. La gent grullera, em càu molt grossa. Bon capde.