04 de setembre 2011

jo tampoc acataré aquesta sentència



Us animo a tots, pares/mares, a començar a presentar recursos al TC/TJ o a quina sigui l'entitat terrorista que està atacant el nostre país, la nostra llengua.



Per això, si us fan del castellà llengua vehicular a l'escola, comenceu a fer el mateix que l'infame partit de Ciutadans ha fet, i que sembla que ens ensenya un camí a seguir, resumint:


-protesteu amb fermesa per aconseguir que els vostres fills siguin acollits i ensenyats en la llengua materna catalana, la llengua del nostre país.


-si malgrat tot us imposen una altra llengua vehicular, amenaceu amb anar als tribunals per recollir el vostre dret constitucional, el reconeixement de la llengua catalana com a llengua oficial i vehicular d'aquest país.


-si a l'escola no us fan cas, apa, a denunciar i col·lapsar el sistema judicial.




Els mestres i les mestres que conec, i pel que sé la majoria dels mestres del nostre país, seguirem acatant la LEC, que és la nostra llei d'educació aprovada legalment.


SI VOLEN, QUE VINGUIN, QUE ENS TROBARAN ARMATS AMB EL CATALÀ PER BANDERA.


10 comentaris:

Judit ha dit...

Protestarem, oitant que protestarem! Perquè ja n'hi hauria d'haver prou.
Salut company!

Eastriver ha dit...

20 famílies modifiquen tot un país... No té ni cap ni peus. O no en tindria si tot plegat no fos ben orquestat per anar minant la nostra realitat, mica en mica, que és com es fan aquestes coses. Sí que estem en lluita, sí.

Carme Rosanas ha dit...

Això, precisament és el que s'ha de fer. Tant de bo que això és generalitzi i que tots en hi posem.

Jordi Dorca ha dit...

Endavant i foris.

Joan Abellaneda ha dit...

no pateixis que això aviat quedarà oblidat perquè es tiraran enrere, són una pena aquests nacionalistes extremistes castellans !

ah, i gràcies per visitar el meu blog i pel teu amable comentari
seguim en contacte
fins la propera
joan

Josep ha dit...

Cal oposar resistència a aquest nou atac al poble català, en defensa de l’escola catalana progressista i de pedagogia activa, i en defensa d’un model educatiu que defensi la llengua i la cultura del nostre país.
Aquesta decisió suposa una agressió històrica i cal que el poble català es mobilitzi i doni una resposta contundent als que pretenen fer de la llengua catalana una llengua de segona.
Cal deixar clar que la llengua catalana és un pilar fonamental, tot i que no l’únic, del model educatiu que ens cal.

Agnès Setrill. ha dit...

Permete'm que t'agafi la imatge, i et dono les gràcies, per tot, per la causa.

Elfreelang ha dit...

I de pas afegeixo que en declaro en rebel·lia permanent i indignació justa contra la sacrosanta croada constitucionalista !!! que ens pensavem tot això ja ve de la sentencia que ens trossejava l'Estatut...i en vidran moltes més... a esmolar les eines! catalans!

Anònim ha dit...

JO AMB AQUESTA GENT..NO M'ESCARRASO,ALS MIRO DE DALT A BAIX,ALS HI FAIG UNA MITJA RIALLETA CINICA.LO MES CINICA QUE PUC I DIC AMB IRONIA "SI TU HO DIUS"...
JUGANT AMB BARCELONA

Jaume C. i B. ha dit...

30 anys de democràcia no els ha servit als espanyols per entendre que no parlem català per fotre'ls com ells pensen. I de les institucions espanyoles haig de dir que aquests 30 anys de democràcia tampoc sembla que els hagin servit per desfer-se d'aquesta dèria insana de voler "reduir-nos" a tots a la condició de castellans. Increïble que aquest Estat espanyol segueixi entossudit a fer desaparèixer la nostra llengua. D'acord amb totes les vostres opinions, especialment la d'Eastriver: no és normal que vint famílies pretenguin imposar-se a tot el país i carregar-se un sistema que ha garantit que ara coneguem la nostra llengua. Jo per edat vaig ser dels que va estrenar la immersió lingüística, i per això puc dir a qualsevol que digui que els catalans no sabem parlar el castellà per culpa de la immersió lingüística que menteix, parlo totes dues llengües i les escric sense dificultats, cosa que molts castellanoparlants no poden dir del seu domini de la llengua catalana.
Ni un pas enrere. No s'ha de fer cas a aquest ultimàtum que li han donat a la conselleria, si el volen imposar que enviïn els tancs. Als senyors de Convivència Cívica Catalana els hem de dir clarament que si no els agrada els sistema ningú els impedeix marxar a contrades més propícies a la seva mentalitat.