20 de novembre 2011

la mare que ...

no

entenc

res

de

res

(però diu que la gent té el que es mereix, ens agraden les retallades socials, ens agraden els lladres i monopolistes, ens agrada que ens putegin...)

11 comentaris:

desencanto ha dit...

Per plorar de debó.
Anims!

Elfreelang ha dit...

ànims almenys aquí a Euskadi no han guanyat...si et serveix de consol....

lolita lagarto ha dit...

la mare que els va.....mal parir!
jo
tampoc
entenc
res

Joan Guasch ha dit...

tu ho has dit tot. Ens agrada que ens putegin, per acció o per omisió. segur que molts dels que s'han quedat a casa es passaràn una temporada plorant, però és que la dreta i l'extrema dreta SEMPRE voten tots. la dictadura de la minoria més gran. tenim poca educació política.

yraya ha dit...

A veces pienso si es que la mayoría de gente es masoquista o tiene lo que se merece, pero claro pagamos todos por ellos.
Tranquila Zel, no todo es para siempre...
Petons

Vicicle ha dit...

Alguna cosa se'ns escapa, Zel. Potser que pensar costa, n'hi ha que fer un petit esforç, i la por molt ben orquestrada des de la fotuda crisi de l'euro va fent camí.

Sergi ha dit...

Ah, però ens podíem esperar alguna cosa diferent? No sé si és el que ens mereixem, probablement. Però sí que és el que volem. Això és democràcia, oi?

Anònim ha dit...

No se com pot ser que siem tans POCS els que tenim raò, i TANS els que s´equivoquen

Clidice ha dit...

En qualsevol cas espero, ara, el moment de la reflexió i de l'autocrítica, per part d'un PSOE que s'ha atrevit a fer la campanya més cínica de la història. O no és pur cinisme la Chacón dient que està contra les retallades? O no és cinisme voler-nos fer creure que la crisi no existia i que no fer res era la millor cosa per enfrontar-la? Hi ha dies en els que és molt dur ser d'esquerres, perquè penses en quins liders més inútils i patètics hem posat allà dalt de tot.

Eva ha dit...

Estem en un pais de "chaqueteros"!
Quin resultat més fatídic!
Aissss! Tremolo només de pensar el que patirem!

joanfer ha dit...

Totalment d'acord amb els comentaris fets. Jo tampoc entenc res de res. Però d'això ja fa molts anys. Semblem massoques...