05 de novembre 2011

no votis en blanc...





I recorda això:


El dirigente democristiano y candidato a diputado Duran Lleida manifestó el pasado día 17 de octubre en ESADE que "el Estado de bienestar en sus actuales términos es insostenible". Propuso realizar la transición hacia una indefinida "sociedad del bienestar", en la que, por ejemplo, sin privatizar la sanidad, los poderes públicos se ocuparan más de defender el interés general y cedieran la prestación concreta de servicios a la iniciativa empresarial. Según recogen las agencias de noticias, tras insistir los asistentes para que concretara un poco más esas propuestas, Duran afirmó con desparpajo: "Si explico mis ideas, perderé las elecciones".

6 comentaris:

El porquet ha dit...

Ah, però suposo que no es deu referir al seu benestar no? Aquest deu ser intocable.

Ferran Porta ha dit...

Brutal, la confessió d'en Duran. Brutal i patètic, que un polític digui una cosa així. Una demostració (una més, i en van...) del nivell sota zero de la política nostrada.

Necessitem algú normal!

Pere ha dit...

Potser si haurà de canviar el model de societat del benestar, però no amb privatitzacions perquè llavors de benestar res.
Sempre cal anar a votar sinó regalem escons a qui no els mereix, però aquesta vegada votem o nó en Duran Lleida crec que no es menjarà un rosco.
Per cert ... a tu t'agrada Camilo Sesto?

Bona nit Zel:)

Elfreelang ha dit...

Ai què refotuts que estem!!! hi ha polítics de veritat? en queda algun ?

Anònim ha dit...

amb això el vídeo té raó, hi ha un munt de partits per triar, per exemple el Votamanta http://www.youtube.com/watch?v=Fr_6sGgPsoA

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

jo hom tinc bastant clar, votaré ANTICAPITALISTES/ESTHER VIVAS
i seguirem lluitant des del carrer.
Salut i revolta!