22 de setembre 2012

ni un pas en fals




compte, ja tenim, o sembla que ens col·loquen, un nou messies... (segons com es miri, que no sigui com un "torero" enlairat sortint de la plaça) ...caldrà vigilar si, entre tants moments històrics, tantes taules de la llei sagrades i intocables, tantes frases lapidàries, no ens tallin a nosaltres les orelles i la cua...
de moment, el paper d'heroi embolcallat amb la bandera, ja l'han adjudicat, i som aquí, no pas per enlairar-lo, més aviat per dir, ben alt i clar, que volem no només un país de paper, més aviat que volem poder-hi viure dignament, i recordar-li, que ell va ser el primer picador de vides dignes,de drets i sous, el primer retallador, el primer que va fer un pas enrere venent-se mig estatut pactant amb qui ara ha renyit (o ho sembla)... no fos cas, sr Mas, que les proclames calentes vagin adreçades només, a assegurar-se un lloc a la història, que no volem que aquest lloc sigui altra vegada el dels vençuts

8 comentaris:

Joana ha dit...

Aquest cop hauria de prevaldre la seriositat, la sinceritat i deixar-se de monsergues que em sembla que ja tothom n'està tip de tantes mentides.
Ja ho veurem.Crec que ara en Mas no es pot arronsar.la gent que va sortir al carrer espera respostes, no ambigüitat( és allò de la puta i la Ramoneta?) Doncs ja n'hi ha prou!
Bon dia Zel!

Pere ha dit...

En José Tomás
és ... com en Mas!
els mata de sis en sis
sortint per la porta gran
però ell no fa declaracions
"no tot ha anat malament"
onze orelles i la cua
bou indultat i fi de legislatura.

Bona tarda Zel :)

Elfreelang ha dit...

i si ha aprés alguna cosa? i si finalment ha vist clar cap on anar?

Joan Guasch ha dit...

Em fa l'efecte que, volent o sense voles, Mas s'ha posat (o l'hem empès a posar-se) en un camí del qual no pot recular. Tinc la impressió que s'ha posat seriós i que, encara que ho neguin, molts empresaris es fan el cagat, però en el fons li donen suport. Amb qui estic mooolt emprenyat és amb el PSC. Catalunya necessita que pugin al carro de la independència per tal de combatre la política neoliberal de CiU, que vol privatitzar la satitat, l'educació, etc. Hi ha d'haver algú que s'hi contraposi, però, xiquets, mentre vagin perdent el temps buscant algun federalista español... Si us plau, que algú els digui que a españa no n'hi ha cap, de federalista.

Garbí24 ha dit...

i si va on l'apreten?

Joana ha dit...

Allò de la "puta i la ramoneta", en aquest cas, és ben evident.
Ara, sense moure un dit, s'apunta la feina que han fet d'altres..

zel ha dit...

Jo estic amb en Joan i amb la Joana, aprofita la feina que hem fet els altres, i es vesteix de super heroi...

Assumpta ha dit...

Hahahaha sí, el cas és no reconèixer-li cap mèrit... em parteixo de riure...

Això en Montilla no ho hagués fet, eh? Ni "aprofitant-se" de la feina que HEU fet els altres... (perquè els votants de CiU independentistes, que som la majoria, no hem fet res de res... clar)